Ingen bloggning idag

DATUM: 2013-07-31 KLOCKSLAG: 21:34:34
Förlåt hörni, men idag är jag helt slut och så himla sliten så jag orkar
faktiskt inte blogga. Jobbade fram till fyra och efter det så hälsade jag
på farfar på sjukhuset, åkte hem och åt middag och sen dess har jag kollat
resor till novemberlovet, sett pll, pratat med mami&papi samt bara myst.
Nu ska jag kolla på paradise hotel och sen ska jag sova, puss på er!

At this moment

DATUM: 2013-07-30 KLOCKSLAG: 23:28:31
Just precis nu mår jag så himla bra, är så lycklig över att ha världens bästa vänner, att ha sommarlov, att tjäna egna pengar genom att jobba, att det är varmt ute. Det är saker som drar ner mitt humör och gör mig ledsen men överlag mår jag bra. En sak är dock åt helvete, jag skulle kunna göra vad som helst för att ta lite av dina sjukdomar och göra dig friskare, vill inte mista dig än, jag älskar dig farfar.
 

Trettionde juli

DATUM: 2013-07-30 KLOCKSLAG: 23:05:10
Hej på er! Jobbade fram till halv fyra, åkte hem, åt middag och därefter kom Saga och hämtade upp mig och sen åkte vi till maxi för att köpa gotta och sedan åkte vi hem till mig igen. Väl hemma mös vi på, pratade om det vi inte berättat för varandra, skrattade och hade det himla bra, så glad i dig tjejen! Ska strax gå och göra mig klar för att sedan ska jag sova, får se hur bra det går med att lägga sig tidigt men jaja. Puss på er!
 

Sista för idag

DATUM: 2013-07-29 KLOCKSLAG: 23:53:13
Ska alldeles strax sova men först kom jag på att tänka på en sak.. Vet snygga killar att dom är snygga eller måste man liksom förklara det för dom? Isåfall har jag ett himla jobb framför mig, så boys vänta ni bara, hahah... Jag är lite konstigt, jaja, jag vet. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba klockan tio, pussgodnatt!

Måndag den tjugonionde

DATUM: 2013-07-29 KLOCKSLAG: 20:53:17
Idag har jag börjat mitt nya jobb som är inom kommunen, det var helt okej faktiskt! Ska vara där de kommande tre veckorna så det blir nog bra. Efter jag hade jobbat cyklade jag hem och la mig ute i solen och efter en liten stund somnade jag där, när jag vaknade igen vankades det middag här hemma och efter det har jag inte gjort så mycket mer än att tagit det lugnt, duschat, kollat tv och nu sitter jag vid datan. Tänkte mest bara uppdatera er för att visa att jag faktiskt lever, är dock helt slut efter yran men det fixar sig nog! På återseende!
 

Sista yran-dagen

DATUM: 2013-07-28 KLOCKSLAG: 18:52:00

Längst fram, sjung med på alla låtar, skrek sönder mig hals, grät av glädje, jag älskar dig som fan Oskar.

Gårdagen på yran var nog en av dem bästa dagarna i mitt liv, inte nog med det jag har skrivit här ovanför så träffade vi Oskar efter konserten, stod och pratade med honom, kramades, tog kort och skrattade, fan va jag älskar honom!! Såg inte bara honom utan Ansiktet, Miriam Bryant, Alice Cooper, Sebjak, Albin Myers och Johnossi. Hade iallafall en grym kväll tillsammans med Sara och Cornelia mest men även med annat känt folk!! Tack så extremt mycket yran för iår, ses igen nästa år!


Torsdag

DATUM: 2013-07-25 KLOCKSLAG: 22:56:20
Idag började jag dagen klockan elva med att sälja glass, det gjorde jag fram till fyra då jag gick och sålde remmar. Pratade med lite folk och när klockan var sju fick jag äntligen sluta, sedan dess har jag ätit middag och sedan bara tagit det lugnt. Imorgon är det yraaaan, jag jobbar från elva till fem sen ska jag på middag till Johanna och därefter går vi in på yran, fyyyyy va kuuuul!
 

Helikoptertur över Grand Canyon

DATUM: 2013-07-24 KLOCKSLAG: 23:34:29

Jobbet i första hand

DATUM: 2013-07-24 KLOCKSLAG: 19:47:29
Mina dagar nu förtiden består av att jobba, det är därför jag inte uppdaterar och då jag uppdaterar så är det inte så speciellt roliga inlägg. Hoppas ni kan leva med det iallafall, ska försöka bättre mig lite men jobbet går i första hand just nu. Idag har jag jobbat från nio till halv sju, det känns i hela kroppen, är trött, sliten och benen värker.. Jaja, bara att ta nya tag imorgon, puss så länge!
 

Mitt drömhus

DATUM: 2013-07-24 KLOCKSLAG: 12:31:00
När vi åkte på rundtur i Los Angeles (Beverly Hills) så såg jag mitt drömhus och då var jag självklart tvungen att fota. Jag menar, titta på det, så jävla fint!! Ljust med svarta detaljer, blommor, liten gård och staket, ska flytta dit och bilda familj när jag blir äldre, det är bestämt! Kära hus, vad du är vacker!

23:28

DATUM: 2013-07-23 KLOCKSLAG: 23:28:29
De tre timmarna jag har varit hemma ikväll har gått åt till att göra Felicia & Emelies bloggdesign, redigerat ytterligare bilder från Cali, gråtit av att haft ont i magen samt lite prat med mamma & pappa. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och ta en ipren för min onda mage. Imorgon klockan nio vankas det jobb och hur länge jag jobbar är oklart, så vi hörs när vi hörs. Godnatt på er finisar!
 

Trött & sliten

DATUM: 2013-07-23 KLOCKSLAG: 20:57:22
Bild från Venice Beach och det är min babe som står där i rött, världens snyggaste! Idag har jag jobbar från tolv till åtta, vilket resulterar att just nu är jag riktigt trött & sliten. Dock så är det kul att jobba och att veta att man får pengar för det känns ännu bättre. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och sen ska jag sova tidigt, puss så länge!
 
 

A perfect outfit

DATUM: 2013-07-23 KLOCKSLAG: 20:36:57
Höga slitna jeansshorts, grå lite oversize tröja, vita låga converse, solglasögon, snygg väska, klocka. Rådiggar verkligen denna outift, införskaffade mig faktiskt en liknande tröja förra veckan som jag har glömt att visa för er (ska fixa det, promise!). Det är så lite som behövs för att fixa en snygg outift, denna är så otroligt simpel men ack så snygg! Håller ni inte med mig? 
 

Seen the stars at Hollywood walk of fame

DATUM: 2013-07-23 KLOCKSLAG: 00:44:00
 

En måndagkväll

DATUM: 2013-07-23 KLOCKSLAG: 00:18:29
Denna kväll har jag redigerat bilder från Las Vegas och Grand Canyon, pratat med Sara & Sandra och bara tagit det lugnt. Imorgon börjar jag jobba klockan tolv och slutar sju och efter det har jag ingenaning om vad jag ska göra. Ska försöka fixa ett tidinställt-inlägg så inte bloggen står helt stilla under tiden jag är borta men vi får se, puss!
 

One Direction

DATUM: 2013-07-22 KLOCKSLAG: 20:47:40
Åh mina fina killar (speciellt Harry, love him!) älskar deras nya låt och videon 
framförallt, för gaaaash vad snygga och roliga dom är, älskar eeeeer pojkar!

Sommaren har kommit till Jämtland

DATUM: 2013-07-22 KLOCKSLAG: 19:57:44
Hej läsare! Klockan nio i morse befann jag mig nere på stan för att fixa inför att börja sälja remmar, där nere stod jag fram till klockan två då jag åkte hem och la mig och solade lite, fick faktiskt lite färg! Farmor kom hit och åt middag och efter det så har jag tittat på fotboll, twittrat och sovit lite hehe.. Nu ska jag sätta igång paradise hotel och det är nog det jag kommer göra ikväll. Imorgon ska jag troligen jobba igen, dock inte helt bestämt men vi får se, love.
 

Den lilla byn Capitola

DATUM: 2013-07-22 KLOCKSLAG: 10:43:00
 
Då vi bilade i Cali så åkte vi och besökte byn Capitola och jag kan säga er att jag blev helt kär, världens mysigaste by, fin strand, en pir, klippor, dösnygga surfare och mycket mer. Skulle verkligen inte tacka nej till att bo här, fysatan vad jag vill tillbaka.. Det gör ont i hela kroppen när jag ser alla bilder, åååh..

Nu säger jag godnatt

DATUM: 2013-07-21 KLOCKSLAG: 23:08:22
Nu ska jag försöka sova eftersom jag ska upp halv åtta imorgon..
Ska säga att jag gruvar mig lite för att kliva upp då menmen, jobbet 
kallar ju. Det kommer komma upp ett tidinställt inlägg under tiden jag
jobbar så håll utkik då, sov så gott så hörs vi, puss & godnatt på er!

22:29

DATUM: 2013-07-21 KLOCKSLAG: 22:29:52
Bild från Las Vegas, hahahah kolla hon i bakgrunden.. Nu borde jag egentligen sova men jag är inte trött alls men jag ska gå och göra mig en kopp te och se om det blir bättre efter det. Ska nämligen upp halv sju imorgon för att klockan nio ska jag befinna mig på stan för att jobba. Kommer stå och sälja remmar nere på gågatan så om ni går förbi mig så köp eller kom och säg hej är ni gulliga! På återseende.
 

Alcatraz

DATUM: 2013-07-21 KLOCKSLAG: 21:01:42
Att ha fått sett Alcatraz i verkligheten är otroligt häftigt, har varit inne i cellerna där fångar har suttit, har sett deras ute-gård, sett där dem åt mat och kort sagt så har jag sett det mesta av hela Alcatraz. Ångrar inte en sekund att vi åkte dit för det som vi fick se var helt sjukt, det är så kul att se filmer i efterhand och liksom veta att man har varit där. Åker ni till San Francisco, se till att besöka Alcatraz fast ni inte är intresserade av det så kan jag lova att det är värt det!

Tjugoförsta juli

DATUM: 2013-07-21 KLOCKSLAG: 20:14:44
Opassande bild men jag älskar den! Idag så har jag varit med Johanna, vi har faktiskt inte gjort så mycket utan mest tagit det lugnt, pratat, skrattat och suttit framför dataskärmen. Åkte hem från henne kring halv sex och väl hemma bjöds det på lasagne och sen dess har jag hunnit med att duscha, fått mina jobbtider för veckan samt pratat med mamma & pappa. Vi höreeess.
 

Elefantsälar i ett godnatt-inlägg

DATUM: 2013-07-21 KLOCKSLAG: 01:28:58
Måååste bara berätta, när vi var i Cali så åkte vi förbi ett ställe och där var det huuur många elefantsälar som helst och jag som alltid velat sett en säl liksom "vild" eller vad man säger. Åååh, dom var så fula så dom blev söta, skrattade tills jag grät och ville bara fortsätta titta på dom när vi stod där haha.. 
 
Jaja, nog pratat om det, nu ska jag titta på ett sista avsnitt av paradise hotel och sen ska jag gå och sova. Imorgon ska jag troligen träffa Johanna och sen kanske jag även ska träffa Oskar, vi får se helt enkelt. Sov så gott sötisar!
 

Där palmerna bor

DATUM: 2013-07-20 KLOCKSLAG: 23:35:31
 

Video från Californien

DATUM: 2013-07-20 KLOCKSLAG: 21:05:02
Filmade inte så jättemycket när jag var i Cali men här är iallafall det lilla jag filmade.
Tänkte att det skulle vara kul att se för er, hoppas det uppskattas!

Yesterday

DATUM: 2013-07-20 KLOCKSLAG: 12:56:57
  
Förlåt för den kassa uppdateringen.. Igår var jag med Lovisa, först gick vi runt på stan då jag fick med mig lite saker som jag ska försöka fota senare idag, sen åkte jag hem för att byta om och därefter åkte jag till Lovisa för att äta middag med henne. Därefter cyklade vi till Kevin där han, Gabriel och Björn var, vi var där i ungefär två timmar och sen skiljdes vi åt då jag och Lovisa gick in till stan. Gick till Valhall där vi träffade mer känt folk och när klockan var ett kom mamma och hämtade mig. Hade en himla lyckad kväll, tack till alla och speciellt Lovisa!
 
 
 
 

I just love summer

DATUM: 2013-07-18 KLOCKSLAG: 20:29:07
 

Lombard street

DATUM: 2013-07-18 KLOCKSLAG: 16:23:15
När vi var i San Francisco besökte vi den kända gatan, Lombard Street som är känd för att vara så otroligt krokig samt vara så fin med massa blommor. Jag tror faktiskt detta är en av de krokigaste gatorna i världen, himla tufft faktiskt och satan vilken fin utsikt det var därifrån!
 

Ett gott skratt förlänger livet

DATUM: 2013-07-18 KLOCKSLAG: 13:59:19
Godmoooorgon! Vaknade runt tolv och sen dess har jag legat i sängen och tittat på paradise hotel och ätit frukost. Senare idag ska jag inte göra någonting, somnade runt fyra inatt så jag är fortfarande trött hehe.. Ska ta det lugnt och bara fräscha till mig idag tror jag eller så träffar jag någon kompis ikväll, vi får se helt enkelt. På återseende!
 

Natt-inlägg

DATUM: 2013-07-18 KLOCKSLAG: 02:34:28
Ligger fortfarande vaken och tittar på paradise hotel, men jag ska försöka gå och lägga mig efter detta avsnitt men vi får se hur det går. Imorgon har jag inga planer alls men jag funderar på att åka ner till gymmet och träna lite och sen kanske gå ut på kvällen men vi får se, hörs imorgon, puss!
 

Wednesday

DATUM: 2013-07-17 KLOCKSLAG: 22:50:59
Idag var jag först på stan tillsammans med Hanna, fick med mig en eyeliner hem som jag tänkte visa för er imorgon. Sedan gick jag en sväng in på jobbet och hjälpte till lite där innan jag och Matilda åkte hem till mig. Väl här har vi pratat massa om dansen, lyssnat på musik, skrattat, ätit middag och haft det trevligt. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan ska jag titta på några avsnitt av paradise hotel, loveeee.

Ny header! ↑ ↑ ↑

DATUM: 2013-07-17 KLOCKSLAG: 01:04:34
Nämen sedär, det gick vägen! Känns mycket bättre med en ny och enkel header, mer än det har jag inte ändrat faktiskt. Vi får se om jag ändrar mer imorgon eller så, annars tycker jag det ser jättebra ut, eller vad tycker ni? 
 
Klockan har precis slagit lite över ett och alldeles strax ska jag stänga ner datorn för att sova. Morgondagen ska jag spendera med Hanna nere på stan, hon lär komma och hämta upp mig runt halv ett men innan dess ska jag försöka uppdatera er, pussgodnatt!

23:32

DATUM: 2013-07-16 KLOCKSLAG: 23:32:54
Tänkte mest bara skriva ett inlägg för att ni ska ha någonting att läsa såhär på kvällskvisten, nu ska jag försöka mig på att göra en bloggdesign, hoppas det går vägen för isåfall ser ni ändringar här senare ikväll. Är förresten i stort behov av ny musik så kommentera och dela med er av era spellistor!

Inköpsvideo från Californien

DATUM: 2013-07-16 KLOCKSLAG: 20:05:24
Som ni har tjatat, men här har ni! Hoppas ni uppskattar videon!

Wake me up

DATUM: 2013-07-16 KLOCKSLAG: 16:18:12
Hej på er! Det blev inte att jag var med Hanna idag, utan ska troligen vara med henne imorgon istället. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att redigerat bilder samt fotat lite, senare ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Till middag bjuds det på räkpaj så jag ska gå och hjälpa mamma med det nu, på återseende!
 
 

Denna kväll

DATUM: 2013-07-16 KLOCKSLAG: 00:51:24
Denna kväll har jag spenderat med en tekopp i handen framför datorn, hann aldrig börja på någon bloggdesign utan istället har jag ändrat docken och redigerat massvis av bilder från Cali men det är långt ifrån alla ska jag säga er. Annars så har jag varit inne på twitter mycket och fått några nya följare samt vänner så det är himla roligt, har ni twitter så kommentera vad ni heter så följer jag er! Nu är det snart dags att sova för imorgon ska jag till stan tillsammans med Hanna för att umgås med henne sista tiden innan hon åker bort i två veckor, höres!
 

Alla är fina som dom är

DATUM: 2013-07-15 KLOCKSLAG: 23:47:02
"Åh vet ni vad jag är SÅ trött på? Att allt ska vara så ytligt, jag var extremt jävla ytlig förut, jag menar det verkligen..Allt i mitt huvud kretsade kring utseende, shopping & att få mitt liv att se felfritt ut på blogg/instagram. Haha, men verkligheten kom ikapp mig och jag insåg att "what's the point with this?" Det blev motsatt effekt än vad jag hade trott, folk började hata och dömma mig. Jag blev kallad för instaorre, överklassorre, bitch, rikemansbarn, ytlig and so on. Öhh, var det värt det? Nej. 
 
Just nu har jag nog insett hur illa det var, seriöst, jag skäms över mig själv. Jag kunde inte gå till skolan om jag hade glömt att Bus:a mig dagen innan för jag var ju TVUNGEN att se brun ut, kunde BARA lägga ut ljusa bilder på instagram och var behov i att shoppa nya kläder jämt & ständigt. 
 
Nää, jag har nog mognat på mig under en kort tid, just nu spyr jag seriöst när jag ser folk lägga upp bilder på instagram, där man ligger nyvaken i sängen med sina fina ben & en victoria's seceret bodyspalsh i handen, eller att folk BARA fotar sin dyra mat dom äter ute på stan och skiter i att fota när dom  äter en donken meny liksom, allt för att visa "ja, jag lever bra, ser ni det?" Haha, seriöst people, ingen lever perfekt, du blir inte dömd för att anses som dålig om du lägger upp en bild på din snabbmat, eller när du har en dålig kläd dag..Jag stör mig på folk som verkligen försöker göra allt för att visa deras perfekta sida av livet, aldrig visar sina dåliga dagar eller skriver om sina misstag. Herregud vi är mänskliga och ingen, inte ens paris hilton lever ett perfekt liv. Hon har också ups & downs. 
 
Jag tycker att alla borde vara sig själva, visa att man kan gå i mjukiskläder utan att bry sig om vad folk tycker, eller kanske sluta gnälla på sig själv så mycket för jag menar det verkligen, alla är fina på sitt sätt. Jag får dessutom frågan ganska ofta "skulle du kunna bli kompis med en tjej som är ganska tjock och inte så fint utseende som du?" Alltså va? Jag mår dåligt när jag läser sånt, vad tror ni om mig eller? Jag skulle aldrig kolla på en persons yttre och sedan avgöra om jag kan umgås med den eller inte? Det handlar inte om utseende, det handlar om vänskap och vänskap är så mycket mer än fina kläder & perfekt utseende som inte ens exsisterar, det handlar om att ha kul med en person som man trivs & litar på. Yep. #djupatankar." 
- Hanna Bodelson
 
Denna texten hittade jag på Hannas blogg, jag kände att jag bara måste publicera den jag också för den är så otroligt bra! Jag är själv medveten om att jag lägger upp så kallade "orrebilder" på typ victoria's secret, mina ben osvosv. Men nu har jag insett att det är så töntigt att man liksom ska försöka att alltid se bra ut, det gör man inte. Jag står helt och hållet för att jag har lagt upp mycket sånt men i framtiden ska det bli ändring på det, alla är fina som dom är.
 
 

15 juli

DATUM: 2013-07-15 KLOCKSLAG: 20:22:50
Två från San Francisco. Inatt sov jag hos Johanna, därav varför jag inte uppdaterade er. Igår åt jag, Ylva och Johanna middag hemma hos Johanna och därefter bjöds det på kladdkaka, skratt och prat. Senare gick Ylva och vi gick in till stan för att hämta min cykel. Runt halv ett började Johannasöten bli trött så hon somnade på mig i soffan och jag låg och pratade i telefon och helt plötsligt ser jag en stoooor spindel på golvet, aaaaah, panikkkkk, haha det var trots allt himla kul!..
 
Idag klev vi upp halv tio för att jobba väl där gick det bra och sen gick vi och fikade, cyklade hem och åt middag och sen dess har jag legat där jag ligger nu, i min säng hehe. Nu ska jag försöka göra en insats på en bloggdesign, håll tummarna!
 

Bildlöst

DATUM: 2013-07-14 KLOCKSLAG: 02:32:20
Hej på er! Tänkte bara förklara hur det ligger till, det är så att jag har inte kommit in i tiden här i Sverige eftersom i Californien var vi liksom 9 timmar bakom. Jag somnar inte förens runt fyra på nätterna och sover fram till tolv och de resulterar att jag inte hinner blogga eftersom jag hittar på någonting nästan direkt när jag vaknar. Ska verkligen försöka vända på detta så jag kan uppdatera er bättre, jag ska även ta nya bilder till en ny bloggdesign eftersom den jag har nu är alldeles för gammal tycker jag! Så nu vet ni deeeet!
 
Idag har jag spenderat dagen tillsammans med Hanna som jag skrev i föregående inlägg, vi har åkt runt i stan, träffat folk, fått vuxenpoäng genom att ha handlat på maxi, ätit tacos, dunkat musik, kört drive-in på donken och bara pratat om allt mellan himmel och jord. Har iallafall haft en jättemysig dag tillsammans med mitt hjärta, ska även träffa henne i veckan innan hon åker till USA. Imorgon ska jag iväg med Johanna och titta på ett jobb, när jag ska dit och när jag kommer hem är oklart men det berättar jag för er imorgon. 
 
Jaja, nu ska jag försöka sova och vända tillbaka dygnet lite men vi får se hur det går, pussgodnatt!

13 juli

DATUM: 2013-07-13 KLOCKSLAG: 14:16:13
 
 
Atm så sitter jag och väntar på att Hanna ska komma med moppebilen och hämta upp mig för sen ska vi åka till ängsmon och efter det får vi se vad vi gör. Ska umgås med henne hela dagen och det ska bli så skönt att få träffa henne eftersom vi inte har träffats på huuur länge som helst. Jaja, nu ska jag fixa det sista och sen åker jag iväg, puss på er!
 
 

 
 

Finaste San Francisco

DATUM: 2013-07-12 KLOCKSLAG: 23:59:27
 

Some pictures of San Francisco

DATUM: 2013-07-12 KLOCKSLAG: 20:21:08
 
 
 

Hemma från Californien

DATUM: 2013-07-11 KLOCKSLAG: 21:29:42
   
(Instagram bilder från Californien)
Efter att ha varit på resande fot i 24 timmar så är jag nu hemkommen från paradiset aka CalifornienDen resan jag nu har varit med om är den bästa resan i hela mitt liv, allt som jag har gjort denna resa är för mycket att skriva men jag ska ge ett försök iallafall genom att inom de kommande dagarna/veckorna visa bilder från resan och genom dem visa er vad jag har gjort. Åh, jag saknar redan Californien och är helt säker på att jag kommer åka tillbaka!

vädret blir bara sämre..

DATUM: 2013-07-10 KLOCKSLAG: 15:24:28
Idag är det blåsigt, iskallt och bara så dåligt det kan bli.. Dock lyser solen ibland och då blir det skapligt. Idag klev jag upp runt elva, cyklade in till stan och mötte upp far. Fikade med honom och sedan gick jag upp på stan. Mötte ebba och benjamin så jag gick med dem ett tag också. Tänkte skriva vad jag ska göra de kommande dagarna också nu. Imorgon ska jag jobba (sisa dagen att sälja jordgubbar, wiho!!) Sedan ska jag träffa Ebba, packa och sedan på kvällen ska jag, jesper och elliot antagligen tälta, haha. På fredag ska jag packa, göra det sista ärendena på stan och även säga hejdå till några utav mina vänner.. För på lördag åker jag till Gotland, blir där en vecka, åh vad härligt det ska bli :-) Ja men ungefär så ser mina kommande dagar ut. Ha en fortsatt trevlig dag/ C
 

Tisdagkväll

DATUM: 2013-07-09 KLOCKSLAG: 22:22:04
Sitter och mumsar på vad bilden ovan visar. Har laddat upp några bilder från min telefon nu så det blev lite roligare uppdatering. Nu ska jag kolla på Gossip Girl och sedan lägga mig. Hörs imorgon kramkram. 
 

Waterfall braid

DATUM: 2013-07-09 KLOCKSLAG: 22:20:23
 

Inbakad fläta

DATUM: 2013-07-09 KLOCKSLAG: 22:19:19
Hår & utseende: inbakad fläta i lugg
 
 

Mitt sommarjobb

DATUM: 2013-07-09 KLOCKSLAG: 22:15:00
 
/clara ♥

Tre bilder från ihelgen

DATUM: 2013-07-09 KLOCKSLAG: 22:14:00
 
 
Tagna med min telefon. /C
 
 
 

svenska sommar, jag hatar dig

DATUM: 2013-07-09 KLOCKSLAG: 20:04:00
Hej, allt bra med er? Med mig är det bra, mår riktigt bra fötuom att vädret gör min galen.. Idag har jag iallafall jobbar fyra timmar, cyklade hem och sedan blev jag bjuden på fika hos min vän evelina. Var där ett par timmar, vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, mysigt. Därefter tog jag bussen till stan där mamma hämtade upp mig, åkte till lill-änge och reklamerade ett par skor, dock fanns inte de i stl och jag behöll de trasiga.. Nu har jag ätit middag och är nog den tröttaste människan på denna jord. Ska bara ta det lugnt ikväll, börja uppdatera på min egna blogg för imorgon kommer antagligen Emelie hem om jag minns det rätt :-) Och den bloggen hittar ni HÄR. Men några inlägg får ni nog av mig, hoppas ni haft en riktigt bra dag kära lässare. Jo förresten, fick en kommentar om vart man kan köpa vita byxor: Jag har haft två par och mina första vita köpte jag på Bikbok och dem jag köpte igår hittar du på vero moda. /C
 
 

Måndag 8 juli

DATUM: 2013-07-08 KLOCKSLAG: 17:59:43
Hoppas ni haft en riktigt bra helg. Jag kom hem från Skärvången runt sju igår och då åkte vi direkt på 50-årskalas, träffade Hanna jag inte sätt sedan förra året, trevligt. Imorse vaknade jag av att min "chef" ringde från mitt jobb. Han hade krånglat till det så för mig blev det inget jobb idag.. Får istället bara jobba tisdag och torsdag denna vecka. #jappdärröknågrahundra.. Istället för det åkte jag in på stan med Matilda och Evelina. Fick med mig ett par nya vita byxor, en klocka samt plast till telefonen. Sa hejdå till Matilda eftersom hon åker till Tyskland i hela tre veckor.. Åh. Sedan åkte jag och Evelina hem runt halv tre. Sen dess har jag plockat lite saker på rummet samt bara tagit det lugnt, är så himla trött & less på vädret. På Lördag morgon åker jag till Gotland, åh det ska bli så himla skönt! Mer om det senare, kram
 

some curls

DATUM: 2013-07-07 KLOCKSLAG: 12:00:00
 

Skärvången

DATUM: 2013-07-06 KLOCKSLAG: 20:00:00
Om allt har gått enligt planerna nu så har jag avklarat ett pass av jobb och är påväg till skärvången. Ska äta middag med massor av människor som bor där (okej, inte för att det bor så många där.) och imorgon så åker vi hem på kvällen. Hoppas allt är bra med er, hörs på söndagkväll. /clara
 

Älska lördag

DATUM: 2013-07-06 KLOCKSLAG: 17:02:00
..Rubriken som jag alltid använder mig av på lördagar, nemen hej på er! Nästan nyss kommit hem från stan. Efter jobbet så köpte jag med mig en subway macka hem, nog det godaste som finns. Om cirka en timma ska vi helt spontant dra oss mot Jamtli, mamma hade köpt biljetter till någon teater eller var det var.. (Haha åh)Så jag följer väl med då, och sedan åker vi till skärvången! :-) Fint väder blev det också. Ha en fortsatt bra dag.
 

Sommarjobb

DATUM: 2013-07-06 KLOCKSLAG: 13:50:00
Tänkte berätta om vad jag har för sommarjobb inför denna sommar 2013. Har redan påbörjat mitt första jobb med att sälja jordgubbar på stan. Jobbat två veckor och har sista framför mig nu. Sedan mitt andra gäller bara några dagar. Dagarna under Stråket, ska nämligen vara servitör som förra året vilket är jätte roligt! :-) Vad ska du göra i sommar? Har du något jobb?  /C
 

Tre veckor har paserat

DATUM: 2013-07-06 KLOCKSLAG: 00:37:07
..av detta sommarlov?! Gud, tiden bara rinner iväg. Vad har jag gjort idag då? jo, jag klev upp rätt så tidigt och åkte in till stan tillsammans med evelina, ebba och matilda. Fikade med dem i ungefär en timma och sedan gick jag och Matilda runt en stund innan jag och moa åkte upp till sportfältet och dansade för sista gången i spöregnet. Ebba var där och kolla så då gick jag med henne där en stund, åkte sedan hem till mig, åt jordgubbar, mjölk och glass och sedan gick vi till lövsta och kollade på sofias match. Gick hem åt middag och sedan gick jag och träffa Elliot. Varit med honom för de mesta av denna kväll, även med kalle, jesper och erik. Ätit massor med gosaker hos elliot. Kom precis hem och ska tvätta bort sminket och så. Imorgon jobbar jag från 11.00-15.30 och sedan åker jag till skärvången. Kommer nog upp något tidsinsällt inlägg då, kram så länge. 
 

Jag mår fint

DATUM: 2013-07-05 KLOCKSLAG: 01:03:08
Godkväll, sitter och äter jordgubbar och dricker dricka. Ska tvätta bort sminket och sedan lägga mig för imorgon ska jag in på stan väldigt tidigt med matilda, ebba och evelina. Vi ska nämligen fika och sedan ska jag upp till sportfältet direkt, dansa för sista gången och sedan kolla på matcher, blir bra det. Ha det gött, godnatt.
 

välkommen till mitt intressanta liv

DATUM: 2013-07-04 KLOCKSLAG: 10:15:42
Godmorgon på er, vaknade för en timma sedan. Ska kliva upp och göra i ordning frukost, sminka mig och så för att ännu en dag bege mig bort mot sportfältet för att kolla på nån match och en lite dansuppvisning klockan 14.00 på scenen, kom och kolla. Ungefär så har hela denna vecka sätt ut för mig och kommer fortsätta så även idag. På lördag jobbar jag hela dagen och på eftermiddagen åker jag till skärvången, blir bara där en natt. Hela nästa vecka jobbar jag och på lördagen då åker jag till Goootland!! Ha en bra dag kära läsare. 
Bilden är tagen från dawes facebook sida: Dawes Dansinsitut 

Storsjöcupsveckan

DATUM: 2013-07-03 KLOCKSLAG: 00:08:00
Denna vecka hålls storsjöcupen i Östersund, kul att det händer någonting. Ett plus är att det alltid är fint väder under veckan, ikväll har jag vart på invigingen. Var med och dansade en "flashmob" (det stavas inte så) vilket är att låten startar och alla dansare står utspritt över hela torget, kulkul. Hänger på sportfältet alla dagar i veckan, dansar 14.00 på den scenen, var där och kolla om ni vill det! :-) Hoppas ni har och får en bra vecka! Förresten, emelie vekar ha det toppen kolla bara hennes instagram: emeliemartensson. åh, blir så avundsjuk. Och Molly vet jag inte varför hon inte uppdaterar, men jag antar att hon inte har något internet. Jaja, ni får helt enkelt stå ut med min halvkassa uppdatering, kram på er så länge! 
 

 

Tio snabba

DATUM: 2013-07-01 KLOCKSLAG: 18:29:00
Jag hatar sniglar
Jag har aldrig ätit en cheeseburgare 
Jag älskar peplum-tröjor
Jag älskar att det är sommarlov som jag fortfarande inte kan förstå
Jag har inga syskom
Jag är singel, (..tjena clara 95 år med 300 katter)..
Jag kan inte hjula 
Jag har ett katt som heter smulan
Jag äter inte ketchup 
Jag ska färga håret någon dag 
 
/clara