Min weekend i Stockholm

DATUM: 2013-08-31 KLOCKSLAG: 16:21:00

För två veckor sedan åkte jag ner på en spotanweekend till Stockholm, har glömt att berätta för er vad exakt jag gjorde där så det tänkte jag göra nu. Samma dag som jag åkte ner fast tre timmar innan fick jag reda på att jag hade fått/vunnit gratis ståplatsbiljetter till sommarkrysset på lördagen där bland annat The Fooo skulle vara med. Jag började självklart hypea sönder och gråta och frågade mamma & pappa om jag fick åka ner och det fick jag! Så jag bokade tåg ner till Stockholm och där var jag, ensam påväg ner till huvudstaden. 

 

Väl framme mötte jag Emelie (en tjej jag lärt känna genom The Fooo som jag bodde hos) och vi klickade direkt, hade aldrig träffats förut men det kändes som vi hade känt varandra hela livet så fort vi träffades. Så direkt när jag kom fram åkte vi hem till henne, åt gott och myste på. Dagen efter (lördagen då sommarkrysset var) så klev vi upp klockan sju för att sedan åka till grönan och träffa foooers som hade köat hela natten. Var himla roligt att träffa så himla många som jag liksom följer på twitter, alla var så underbara! Iallafall, vi fick gå in tidigare än dom så vi spenderade nästan hela dagen inne på grönan och åkte karuseller medans dom andra fortfarande köade. När klockan var tre ställde vi oss och köade dit vi skulle in, där var det helt kaos men det löste sig när vi kom in. Vi hade tur och kom in på området först så vi fick platser helt längst fram (precis vid scenen). Dom hade massa genrep och grejer och alla foooers skrek sig hesa redan då så ni ska bara veta hur det var när det var direktsändning..

 

Hela sommarkrysset gick så fort och till slut kom våra killar, The Fooo. Alla skrek sönder, det var helt sjukt ska jag säga er, folk grät av lycka och ojojoj, det var helt sjukt att se dom live. Deras uppträdande var nog nått av det bästa jag har sett i hela mitt liv, fysatan vad bra dom var!! Går egentligen inte säga så mycket mer om det eftersom det var helt obeskrivligt! I slutet när dom skulle dela ut blommor var det folk som verkligen hoppade på killarna, tyckte så jävla synd om dom då... Men sen när dom kom dit vi stod, gav Oscar Enestad mig en blomma, jag blev överlycklig verkligen, tills tjejen brevid mig slet den ur händerna på mig och sprang där ifrån med blomman... Trots det var jag hur glad som helst, att få ha sett sina idoler tillsammans med så himla många fans var en sån otrolig upplevelse!

 

På söndagen åkte vi in till stan för att träffa lite foooers (Felicia, Vaneza, Melodie, Hanna, Agnes, Jossan, Lisa och några till) samt Ylva, vi åt frozen yoghurt och shoppade. Avslutade dagen med middag tillsammans med Emelie på en resaurang innan vi sen sa hejdå för jag var tvungen att åka till arlanda.. Var himla jobbigt att säga hejdå och nu i efterhand så saknar jag henne såååå mycket, ni förstår inte hur nära vi kom varandra på så kort tid, helt sjukt. Hade världens bästa helg i Stockholm tillsammans med bästa The Fooo och underbara foooers och framförallt Emelie, tack för allt!!!


New york

DATUM: 2013-08-30 KLOCKSLAG: 20:41:00
 
 
 

Lite positivt i allt det negativa

DATUM: 2013-08-29 KLOCKSLAG: 21:48:07
Tänkte försöka vara lite positiv i ett inlägg mitt i allt det negativa kaoset. Ikväll har jag lärt mig mina engelska glosor, snapchatat samt tittat på paradise hotel. Har även pratat med familjen massa och fikat lite. Nu ska jag alldeles strax gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag ska sova. Imorgon är det fredag och det ska bli så hiiiiimla skönt! Slutar runt ett imorgon och då får jag se vad jag hittar på, på kvällen kanske jag ska umgås med Emilia, men det återstår att se! Puss på er och tack för allt stöd!
 
 

En extra jobbig dag

DATUM: 2013-08-29 KLOCKSLAG: 18:02:38
Har haft en fruktansvärt jobbig dag idag, skolan gick väl bra men efter det åkte jag till sjukhuset och ett kapell för att se farfar, för sista gången i mitt liv. Det var så otroligt jobbigt men ändå så fint, många frågar hur jag kan se en person som har stått mig så nära död, men jag ska säga er, det är det finaste avslutet man kan få. Efter det åkte vi till farmor där vi pratade lite om begravningen och sådär, allt är jättejobbigt just nu, är så långt nere och allt tynger ner mig så himla mycket, vet liksom inte vad jag ska ta mig till.. Försöker ta mig igenom skoldagarna iallafall utan att bryta ihop och hittils har det gått hyfsat men lätt är det inte. Det är mest när jag kommer hem som allt släpper, jag bryter ihop totalt hela tiden..
 
Min blogg blir mer som en dagbok nu, jag måste ha ett ställe att skriva av mig och berätta hur jag känner så jag känner att det måste bli på bloggen. Jag väljer också att skriva så vem som helst kan se det men det är inte för att folk ska tycka synd om mig (som vissa kanske tror) utan för att mina nära & kära vill faktiskt veta.
 

Dagen efter

DATUM: 2013-08-28 KLOCKSLAG: 18:16:59
Dagen idag har jag spenderat på skolan där jag har haft tre lektioner samt en håltimme på hela två timmar. Mitt humör har varit bra på skolan men allt värre hemma, reagerar på minsta lilla, gråter lite då och då och sådär... I morse innan jag gick till skolan grät jag massor, så mycket så jag knappt ville gå till skolan men ändå gjorde jag det. 
 
Vill försöka skriva någonting positivt på bloggen men det är så otroligt svårt, mitt humör skiftar hela tiden och jag kan börja ett inlägg bra men under tiden jag skriver det kan jag till slut sitta i tårar. Hoppas ni iallafall har haft en bra dag, ni är så fina allihopa, tack!

Skriver av mig

DATUM: 2013-08-27 KLOCKSLAG: 21:46:44
Det är så mycket jag skulle vilja ha svar på men jag aldrig kommer få, allt gick bara så fort, jag var liksom hos farfar igår och idag lever han inte längre. Jag får "gråtattacker" lite då och då, det kan komma när som helst för ibland gör det bara extra ont och är extra jobbigt. Vid ett annat tillfälle kanske jag skrattar och det ser ut som att jag är jätteglad men jag kan lova er, på insidan är jag så trasig, så jävla trasig. Tänk er att en del av er bara försvinner, det är svårt att vara sig själv då, det är svårt att veta hur man ska reagera. När jag till exempel skriver detta gråter jag hur mycket som helst men för fem minuter sedan satt jag normalt och pratade med pappa. Det är riktigt jobbigt att inte kunna kontrollera sina känslor, ibland blir det bara för mycket och ibland orkar man inte mera. 
 
Jag försöker iallafall att inse att han har det bättre nu och slipper lida och kämpa men det är så otroligt jobbigt, skulle kunna göra vad som helst för att få ett sista samtal med honom, fyfan vad jag saknar honom..
 
 

Vila i frid farfar

DATUM: 2013-08-27 KLOCKSLAG: 18:53:46
I morse, närmare bestämt runt klockan sex dog min farfar. Hela dagen har varit en evighet, en långsam och fruktansvärt jobbig dag. Jag har inte vetat hur jag ska reagera men för det mesta har jag gråtit, det känns som det bästa sättet, iallafall för mig. Jag har fått så mycket kommentarer, sms, kramar och mycket mer av så himla fina människor, ni förstår inte hur mycket det betyder, det hjälper mig så otroligt mycket. 
 
Mitt i all sorg så känns det bra att veta att han slipper lida och kämpa för det har han gjort så otroligt länge, så länge han är stått ut är nästan obeskrivligt. Det är klart att det som har hänt inte känns bra men att veta att han har det bra nu gör mig ändå glad på ett sätt. Att få slippa se en person kämpa för sitt liv medans man själv sitter där helt frisk gör mig så ledsen, jag känner mig så hjälplös. Det känns så jävla tomt, det är en stor del av mig som är borta, helt borta.. Jag vet dock att han fick ett fint avslut tillsammans med den han älskar och jag är ganska säker på att han vakar över alla i familjen däruppe.
 
Det kommer ta tid för mig att smälta det, flera gånger idag på skolan tänkte jag efter "har det verkligen hänt?" det känns bara så oerhört overkligt. Att inte gå till sjukhuset några gånger i veckan och hälsa på honom och få höra honom säga "vad vacker du är!" eller "nämen är det du!" eller "du är söt du!" känns så konstigt, senast igår sa du det, allt känns bara fel.
 
En sak jag aldrig kommer glömma är när jag sa "sov gott nu farfar" och han svarade "ja, jag kan göra det nu när du har varit här", just det tänker jag på nu, hoppas du sover gott farfar och att du förevigt vakar över mig.
 
Jag älskar dig farfar, vila i frid ♥
· 1935.01.23 - 2013.08.27
 

San Francisco & Las Vegas

DATUM: 2013-08-26 KLOCKSLAG: 22:05:20
 
 

Fem av mig i gråskala

DATUM: 2013-08-26 KLOCKSLAG: 21:46:47
Hej på er! Första riktiga skoldagen var det idag, vet dock inte om jag kan kalla den riktig eftersom vi gick pratade och gick igenom massa papper och grejer menmen, det var iallafall skönt att sluta runt tolv. När jag slutade gick jag ner till stan med Saga och Teresia där jag fick med mig en snygg tisha innan jag gick till sjukhuset för att hälsa på farfar. Därefter åkte jag hem och sen träffade jag Sofie som jag spenderade kvällen med, vi åkte till maxi och köpte choklad och sen satte vi oss i en busskur och pratade & skrattade. Wellwell, nu ska jag lägga fram kläder tills imorgon, tvätta bort sminket och sen ska jag gå och lägga mig, sov gott babesss!
 
 

22:45

DATUM: 2013-08-25 KLOCKSLAG: 22:45:39
Bilden är över ett år gammal haha.. Har precis avslutat ett samtal med Sofie, var himla skönt att få prata med henne igen och vi ska troligen ses i veckan också så det blir nog hur bra som helst! Jag ska alldeles strax gå och borsta tänderna och sedan ska jag lägga mig i sängen, börjar tio imorgon men vill vara pigg och sen ska jag möta Saga innan dess också. Wellwell, sov gott kära ni!
 
 
 

Oskar Linnros på ettan

DATUM: 2013-08-25 KLOCKSLAG: 19:55:43
Nu ska jag ta en paus från datan och sätta mig framför tven för min älskade Oskar ska vara med på ett program på ettan som börjar klockan åtta. Annars då? Vad har jag gjort idag? Jo, jag har fixat bloggdesigner till Vaneza och Isabelle, duschat, hjälpt till hemma och gjort middag. Efter jag har kollat på Oskar ska jag platta håret, lägga fram kläder tills imorgon och sådär. Puss&kram!
 

Följ mig på tumblr!

DATUM: 2013-08-25 KLOCKSLAG: 18:58:05

I'M BACK!!

DATUM: 2013-08-25 KLOCKSLAG: 11:51:48
Tog en liten paus över helgen men nu tänkte jag komma tillbaka och uppdatera er, jag ursäktar för att jag inte sa till menmen.. Hoppas att ni har haft en toppen helg för det har jag haft! Jag har varit med massa kompisar och haft det jättebra! Puss på er!
 

Första dagen i gymnasiet

DATUM: 2013-08-22 KLOCKSLAG: 16:44:16
Första dagen i gymnasiet är avklarad. Idag gjorde vi inte mycket alls mer än att få massa information om allt möjligt. Klassen verkar bra men vi har inte lärt känna varandra så det är lite svårt att säga mer än det hah. Mitt schema är bra, slutar dock efter fyra tre dagar i veckan menmen, det är sånt man får ta! Hur var eran första dag på skolan? Puss!
 

Ett besked

DATUM: 2013-08-21 KLOCKSLAG: 22:30:02
Idag kom ett besked som kommer göra mig osäker och ledsen de kommande dagarna.
Ett besked som är lättande fast ändå det värsta beskedet som kunde komma. Men efter
allt du har stått ut med kanske detta är det bästa, att du äntligen kommer få frihet. Önskar
att jag hade lång tid kvar tillsammans med dig men det har jag inte. Vill bara säga att
jag älskar dig så otroligt mycket och att jag alltid kommer göra, vad som än händer.
Käraste farfar ♥

Gjorde om på min hylla

DATUM: 2013-08-21 KLOCKSLAG: 22:21:23
Självklart ska även jag vara stolt över att ha MK, Abercrombie och VS påsar så jag ställde upp dom,
mina VS dofter samt ett par skor på min hylla och jag kan säga att det blev mycket bättre än innan!
Vad tycker ni? Blev det bra eller är det tråkigt följa "trenden"?
 

13:30

DATUM: 2013-08-21 KLOCKSLAG: 13:30:00

Idag var jag hos tandläkaren halv nio, där var jag i en halvtimme och därefter gick jag och mamma och först hälsade på farmor och sedan farfar och efter det ändrades mitt humör mycket, negativt tyvärr.. Sen åkte vi till Jysk och Mio för att köpa lite små grejer, jag fick med mig en skrivbordsstol (heter det så haha??) hem som jag är himla nöjd med. Nu vet jag inte vad jag ska göra, återstår att se, pussar!


A new case

DATUM: 2013-08-20 KLOCKSLAG: 21:44:00
Här är då skalet jag beställde i fredags, fick hem det igår och jag är hur nöjd som helst!
Beställde det på caseapp.se och det kostade 299 kronor, kvalitén är bra och
leveransen är hur snabb som helst, ni borde beställa ett ni med, love it!!
 

20 augusti

DATUM: 2013-08-20 KLOCKSLAG: 21:15:21
Dagen började jag med att spendera på sjukhuset i en timme hos farmor och en halvtimme hos farfar, därefter gick jag in till stan där jag träffade Gabriel, vi pratade en stund och lite senare kom även Lovisa. Vi gick runt i stadens affärer ett tag och sen gick Gabriel och vi gick till Pause för att äta. Hände världens incident där, fick hela min macka över mig, hahaha fick dock tillbaka pengarna så det blev helt gratis för mig! När vi satt där kom även Eddie och gjorde oss sällskap, vi gick runt ett tag tills vi sa hejdå till Eddie och åkte till Hanna tillsammans med Nelli, där åt vi pannkakor och skrattade innan jag tog bussen hem halv åtta. Nu är jag hemma och har precis kollat klart på idol, och jag hade tänkt att spendera kvällen till att titta på serier som vanligt hehe..
 
Tack så oerhört mycket för all respons på förra inlägget, ni är fantastiska!!
 

-

DATUM: 2013-08-19 KLOCKSLAG: 22:50:08
Just nu är det en sån tid då jag ena stunden är överlycklig och andra stunden helt förstörd och ledsen. Jag behöver någon att prata med, vara nära, hålla om och bara få umgås med.. Det är många olika anledningar till detta, i helgen har jag haft det jättebra i Stockholm men hemma har det hänt värre saker, det är inom familjen jag pratar om nu. Jag vill inte skriva ut för mycket men för tillfället ligger farfar på sjukhuset och är riktigt dålig och farmor är påväg in för att hon troligen har fått en storke. Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till, jag är bara så jävla ledsen och trött på att ha någonting med sjukhuset att göra. Rent ut sagt är det skitjobbigt, det är så jävla jobbigt, att se en människa lida men själv inte kan göra någonting åt det, det gör så jävla ont. Skulle så himla gärna vilja ta flera sjukdomar från farfar för att få han att må bra igen, men det är inte så lätt, ingenting är lätt.. 
 
Varför skriver jag då detta? Jo för att jag vet inte hur jag ska beté mig mot er och nu väljer jag att vara ärlig och gå ut med hur jag känner & mår och då kanske ni förstår varför jag är som jag är.. Att alltid försöka ha ett leende på läpparna och gå runt och skratta är inte speciellt lätt, inte just nu iallafall när jag har två av dom jag älskar mest inlagda på sjukhus. Vet inte vad jag ska ta mig till men nu vet ni iallafall och jag kan redan nu säga att jag uppskattar att ni skriver "hoppas det blir bra" (det har hänt förut) men jag kan säga att vid detta tillfälle kommer det inte bli det. Hoppas ni förstår hur jag känner och mår, detta inlägg har varit så jävla svårt att skriva eftersom tårarna rinner som floder ner för kinderna men nu är ni medvetna om detta..

Sommarkrysset

DATUM: 2013-08-19 KLOCKSLAG: 13:53:00
Hade en fantastisk dag i lördags, jag och Emelie åkte till grönan runt halv tio, träffade foooers och runt elva gick vi in på området där vi köpte åkband och åkte karuseller fram till halv fyra. Därefter började vi köa för att få bra platser framme vid scenen, klockan fem fick vi ställa oss där och vi fick verkligen bra platser, kunde inte bli bättre! Tog massa bilder under genrepet och även under sändningen, allt var så otroligt bra och så himla roligt! Träffade så mycket nya människor och framförallt många foooers, tycker om dom allihopa sååå mycket!! Är så oerhört tacksam för denna helg så jag vet inte vart jag ska ta vägen, tack för allt allihopa!

Spontanresa till huvudstaden

DATUM: 2013-08-16 KLOCKSLAG: 16:32:00

Har inte kunnat smälta allt som har hänt idag, är heeeelt i hundra och är överhypead. Idag fick jag reda på att jag har två ståplatsbiljetter till sommarkrysset imorgon, sen dess har jag varit helt hype!! Så om ungefär en halvtimme ska jag sätta mig på tåget för att åka ner till Stockholm. Väl där möter Emelie upp mig och sen åker vi hem till henne, ska nämligen bo där i helgen. The fooo ska ju spela på sommarkrysset imorgon så ni kan ju gissa hur glad jag är för dessa biljetter!??!? Kommer liksom stå precis vid scenen, ååååh jag är så jävla lycklig! Hör av mig på tåget, puss!!


Titta vad jag har beställt!

DATUM: 2013-08-15 KLOCKSLAG: 21:29:48
Kommer visa er så fort det kommer i brevlådan, promise!
 

Sista dagen på jobbet

DATUM: 2013-08-15 KLOCKSLAG: 21:22:30
Venice beach i LA, saknar det så oerhört.. Har jobbat min sista dag idag, det var faktiskt lite tråkigt att sluta med tanke på att jag har fått en bra relation till dom flesta av dem (jobbade på äldreboende). Känns trots det himla bra att ha jobbat klart och att ha ledigt den sista veckan innan skolan börjar. Atm så pratar jag i telefon med Emelie och ska snart gå iväg och ta nått att fika. Vi hörs mateeees!
 

14 augusti

DATUM: 2013-08-14 KLOCKSLAG: 20:57:00

Hej på er! Måste ursäkta den usla uppdateringen men jag lovar att jag ska bättra mig, jobbar ju min sista dag imorgon så efter det ska jag uppdatera mycket bättre med nya bilder! Idag jobbade jag fram till halv fyra, åkte hem och åt middag och när klockan slog sex befann jag mig i danslokalen tillsammans med några andra. Vi tränade i en och en halvtimme och sen åkte jag hem och duschade och nu ligger jag här. Ska titta på det senaste avsnittet av pretty little liars nu och efter det ska jag redigera lite bilder. På återseende!


Monday

DATUM: 2013-08-12 KLOCKSLAG: 19:24:39
Galen men underbar bild på mig och Malin sen förra sommaren. Idag har jag jobbat fram till fyra, sen dess har jag kollat språkresor, twittrat och tittat på paradise hotel samtidigt som regnet bokstavligen har öst ner. Ska strax gå och duscha och därefter vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ikväll ska jag iallafall försöka att sova innan elva. På återseende, puss!
 

00:21

DATUM: 2013-08-12 KLOCKSLAG: 00:21:22
Ligger som vanligt uppe och kollar på Paradise hotel men snart ska jag sova, ska ju trots allt upp kvart i nio imorgon för att jag ska jobba.. Sista veckan jag jobbar nu, sen kommer jag ha ungefär en vecka ledigt och därefter börjar skolan. Känner att jag inte riktigt är redo för skolan än men det ska iallafall bli himla spännande! Ikväll har jag skrivit på kik med massa foooers samt pratat i telefon med Emelie i över en timme. Wellwell, vi hörs, puss!
 

Some pictures of Los Angeles

DATUM: 2013-08-11 KLOCKSLAG: 20:30:43
 

Lite roligt sådär

DATUM: 2013-08-11 KLOCKSLAG: 00:09:00

10 saker du vill göra innan du dör: Åka på språkresa/vara utbytesstudent, hitta min drömman, flytta utomlands, gifta mig, åka till tomorrowland, besöka Maldiverna/Bora bora, tatuera mig, sova på en strand, festa i Malibou, bli kysst i regnet.

9 kändisar du tycker är snygga: Channing Tatum, Francisco Lachowski, Leonardo Dicaprio, Zac Efron, Harry Styles, Felix Sandman, Oscar Enestad, Chace Crawford, Niall Horan, Justin Bieber.

 
saker du aldrig skulle kunna göra: Döda någon, hålla i en orm, äta något levande, gå över en bro, ta droger, vara otrogen, raka av mitt hår, äta bajs.

7 saker om dig själv: Är nästan alltid glad, skrattar jättemycket, älskar att träffa nytt folk, är lite blyg när det gäller killar men inte tjejer, hatar broar & ormar, nått av det bästa jag vet är att dansa, älskar att resa.
 
 
6 saker du ofta grubblar på: Killar, framtiden, döden, vad jag ska ha på mig nästa dag, hur twitter kan vara så kul, varför världen är så orättvis.
 
5 sätt att vinna ditt hjärta på: Våga vara sig själv, ge mig komplimanger, ta första steget, vara omtänksam, göra mig glad.
 
4 saker du köpt den senaste månaden: (Räknar med juli-månad) Mat, Levi's shorts, Michael Kors plånbok, saker från VS.
 
 
3 sätt att få dig le/skratta: Kittla mig, säga ett skämt, ramla (har skadeglädje hehe).
 
2 gamla favoritlåtar: We'll be coming back - Calvin Harris & Genom eld - Oskar Linnros
 
1 sak du vill ha: En språkresa till Florida nästa sommar tillsammans med bästa Hanna.
 


Pretty dresscode

DATUM: 2013-08-10 KLOCKSLAG: 22:42:31
Topp från Odd Molly, vita jeans, hunters, väska och klocka från MK.
 

Workworkwork

DATUM: 2013-08-10 KLOCKSLAG: 20:23:35
Har rent ut sagt jobbat röven av mig hela veckan fram tills ikväll, jag är helt slut och så himla sliten ska jag säga er. Bilden är från igår då jag sålde remmar med Theres, slutade runt halv ett inatt och när jag kom hem orkade jag inte att uppdatera er. Idag jobbade jag fram till sex och sen dess har jag ätit middag och legat i min säng och tagit det lugnt och så kommer även min kväll fortsätta. Vi hörs, puss!
 

22:55

DATUM: 2013-08-08 KLOCKSLAG: 22:55:05
Två bilder från London bjuder jag på. Mina dagar ser i stort sätt likadana ut så jag behöver inte berätta exakt vad jag har gjort, slutade fyra så då cyklade jag hem. Sen dess har jag kollat på paradise hotel, ätit middag samt druckit ischai och ätit hallon till det. Imorgon ska jag först jobba från tio till halv fyra sen ska jag jobba från fem till tolv på kvällen, så jag måste gå och lägga mig nu för att orka hehe. Sov gott, puss på er!
 

London, Big ben & London eye

DATUM: 2013-08-08 KLOCKSLAG: 20:34:04
Besökte London i maj då var det en självklarhet att vi skulle se Big ben och åka London eye,
så här har ni två bilder från det. Saknar verkligen London och jag ska absolut tillbaka dit!

7 augusti

DATUM: 2013-08-07 KLOCKSLAG: 18:19:30
Hade en bra dag på jobbet idag tillsammans med Cornelia, vi bakade chokladkaka då vi brände den så den blev svart, hahah, så jävla kul.. Slutade som vanligt halv fyra, då cyklade jag hem och åt jordgubbar och två timmar senare bjöds det på middag och nu bjuds det på jordgubbssmulpaj så jag ska gå och äta det. Soooo long babes!
 
 
 

Godnatt inlägg

DATUM: 2013-08-06 KLOCKSLAG: 23:25:03
Ikväll så har jag ätit massa jordgubbar (mamma var och plockade 6 liter idag heheh) så jag är typ proppmätt nu,  har även kollat på paradise hotel samt tittat ännu mer på språkresor. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp halv nio för klockan tio börjar jag jobba. Känns skönt att veta att jag har jobbat halva tiden nu och att nästa torsdag är det slut, ändå lätt förtjänade pengar! Jaja, godnatt på er finisar!
 

Quote

DATUM: 2013-08-06 KLOCKSLAG: 21:29:54
It's simple, never lie to someone who trusts you and never trust someone who lies to you.

Las vegas

DATUM: 2013-08-06 KLOCKSLAG: 17:06:21
Hade helt glömt att visa er bilder från Las vegas, ni har sett dom från Grand canyon men dessa har jag inte visat. På grund av att "dödshettan" var då vi var där (hade över 50 grader varje dag) så gick det inte att göra så mycket, det var verkligen alldeles för varmt.. Förutom att flyga helikopter över Grand canyon så tittade vi på olika hotell, gick runt på The strip (huvudgatan i Las vegas), samt solade och badade vid poolen på hotellet. Lite tufft att vi bodde precis vid MGM garden där Beyoncé spelade en av kvällarna, hehe. 
 
Kan iallafall säga att jag ska tillbaka till Las vegas när jag blir äldre för den staden måste nog vara en av de häftigaste städerna i världen! Allt är liksom uppbyggt i öknen och det är helt sjuuukt hur stort och tufft alla hotell, byggnader och allt är. Ni måste besöka Las vegas om ni får chansen!

Hollywood, Walk of fame

DATUM: 2013-08-05 KLOCKSLAG: 12:26:00
 

00:09

DATUM: 2013-08-05 KLOCKSLAG: 00:09:42
 
Idag har jag varit med Johanna, vi har legat på en brygga där vi har badat, solat och ätit gott. Så andra doppet i storsjön är nu avklarat, haha dock tog det över en kvart för mig att hoppa i (hehe har blivit badkruka..). Runt fem åkte vi hem till henne där det bjöds på middag och efter det träffade vi Thyra en stund innan jag tog hejdå och cyklade till sjukhuset och hälsade på farfar. Ikväll har den mesta tiden gått åt till att titta på olika språkresor men jag har även twittrat, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. 
 
Wellwell, imorgon är det måndag och det vankas jobb klockan tio så jag ska upp klockan halv nio imorgon så nu är det nog dags för mig att sova. Sov så gott kära läsare, pussar!
 
 

Språkresa till Miami?

DATUM: 2013-08-04 KLOCKSLAG: 20:32:24
Har suttit i någon timme och läst massa om Miami på EF's hemsida. Skulle absolut inte tveka att åka på språkresa dit nästa sommar, finns bara ett problem, pengarna.. Har dock funderat ut att jag kan önska mig det i både julklapp & födelsedagspresent + att jag jobbar så det kanske fixar sig ändå? Men då är frågan, ska jag åka själv eller med någon? Är det värt att åka just dit? Hur mycket pengar ska man ha med sig? Hur mycket kostar alla utflykter? Och vågar jag? Nej, nu ska jag fortsätta läsa och sen ska jag prata med mina päron!
 
Och nej jag kom inte på detta spontant.. Har länge velat åka på språkresa men det är inte förens nu jag har tagit tag i det. Har någon av er varit på språkresa så får ni mer än gärna berätta om det!
 

About this evening

DATUM: 2013-08-04 KLOCKSLAG: 01:49:26
Spenderade min kväll tillsammans med Sofie, Oskar, Filip och Eddie, vi gick runt i stan, åt glass & strips, pratade, skrattade, gungade och sådär, hade hur roligt som helst verkligen! Kom hem för ungefär en timme sen och alldeles strax ska jag lägga mig och sova, vilket ska bli så satans skönt.
 
Söndag imorgon och vad jag ska göra då är oplanderat men jag ska iallafall duscha och fixa lite inför veckan då jag ska jobba, helgen har gått för fort... Jaja, sov så gott så hörs vi, pussgodnatt!

Igår & idag

DATUM: 2013-08-03 KLOCKSLAG: 19:17:06
Igår så jobbade jag fram till halv fyra och därefter tog jag bussen och mötte upp Lina, vi gick inom kvantum och köpte lite gotta innan vi gick ner till storsjön och mös på! Vi pratade, skrattade, lyssnade på musik och vi tog även premiär doppet i storsjön (kan säga att det var kallllltttt!!!) så nu är det gjort! När klockan var kvart över sju tog jag bussen till stan och sedan vidare till Lit där jag var med Sara, Erik och Erik, vi hade himla roligt och halv ett tog jag nattbussen hem och en timme efter det låg jag och sov gott i min säng.
 
Idag vaknade jag runt elva, fixade mig och runt ett kom Emma till mig. Vi har pratat massor om gymnasiet, skrattat, kollat på vines och gjort god mat! Denna kväll är lite oplanerad då det inte är bestämt om jag ska träffa Emilia ikväll eller om jag blir hemma, återstår att se!! Puss!
 
 

Goodnight dear readers

DATUM: 2013-08-01 KLOCKSLAG: 23:18:50
Ska gå och tvätta bort sminket samt borsta tänderna nu och därefter ska
jag försöka sova. Lyckas dock alltid vara uppe mycket längre än tänkt men
idag måste jag verkligen försöka att sova direkt. Jaja, sov gott kära ni, puss!

22:48

DATUM: 2013-08-01 KLOCKSLAG: 22:48:00
Nått av det jag saknar med med Cali, att inte få äta frozen yoghurt varje dag... Klockan är runt tio i elva och denna kväll har jag spenderat mycket tid till twitter, kollat resor och redigerat lite bilder, inte så speciellt märkvärdigt men iallafall. Imorgon är det fredag och jag jobbar fram till halv fyra men sen får jag helg, vilket ska bli sååå skönt!! På lördag ska jag iallafall träffa Emma och vad vi ska göra är fortfarande ett frågetecken och lika så är det ett frågetecken över söndag. Kisses & hugs!
 

Santa Monica, LA

DATUM: 2013-08-01 KLOCKSLAG: 20:25:58
Världens mysigaste del helt klart i Los Angeles! Skulle mer än gärna ha en lägenhet här, palmer, strand, hav, shopping, underbart folk och ja, mycket mycket mer! Jag vill tillbakaaaa!
 

Hello August!

DATUM: 2013-08-01 KLOCKSLAG: 17:58:26
Känns helt sjukt att det redan är augusti!? Skolan börjar om tre veckor, jag har två veckor kvar på mitt ena jobb, jag ska börja gymnasiet och få en helt ny klass, augusti kommer bli bra och spännande! 
 
Idag har jag jobbat fram till halv fyra (like always) efter det cyklade jag hem och väl hemma så har jag suttit vid datan, kollat på resor och pratat lite med la familia. Ikväll ska jag ta det lugnt och inte göra någonting speciellt, så det blir himla skönt det! Ha en forsatt bra dag käraste ni!