new shoes

DATUM: 2013-05-31 KLOCKSLAG: 13:45:17
New in: Scorett 499:-
/clara
 

Close up of me

DATUM: 2013-05-31 KLOCKSLAG: 13:41:00
 
 
 
 

gästblogg - clara här

DATUM: 2013-05-31 KLOCKSLAG: 13:18:28
Hej emelies läsare! Nu ska jag gästblogga medans Emelie är i London, det har jag även gjort förut. Men för er som inte visste heter jag Clara Martinsson och bor här i östersund. Jag har även en egen blogg HÄR. Iallafall, vilken värme. Kom precis hem från skolan, äntligen fredag. Bara en och en halv vecka kvar nu och sedan är det sommarlov! Gud vad tiden går fort, vilket är toppen. Ha en fortsatt bra dag. /c

Wiihooo, here we go!!

DATUM: 2013-05-30 KLOCKSLAG: 21:51:17
Nu har jag stängt igen resväskan, handbagaget är klart och det enda som saknas är att klockan ska bli lite över tio för då ska jag åka ner till stationen och möta upp dom andra. Är heeelt hype så jag vet inte vaaad, oh my gaaash!!! Åker nattåg till huvudstaden inatt så jag hoppas på att vi får hoppas att vi får sova nått på tåget. Vi landar i London imorgon runt elva och då ska vi äta lunch, åka till hotellet och därefter åker vi in och shoppar inne i London, ååååååh jag äääär så glad!!! Sofie hälsar btw. Vi höööörs när jag hittar internet, ha det så himla bra mina vänner för det ska jag ha!! PUSSPUSSPUSS!

Packat och klart, nästa destination - London

DATUM: 2013-05-30 KLOCKSLAG: 19:38:21
Nu står resväskan klar, 6kg väger den och jag är så stolt över mig själv som har packa så lite hehe, har nämligen en tendens att packa alldeles för mycket men denna gång lyckades jag perfekt!! Ska ju shoppa massa i London, därav att jag har så lite med mig, så jag får plats med massa nytt. Nu funderar jag på att sätta mig ute med mamma eller titta på några avsnitt av andra avenyn, vi får se helt enkelt, puss så länge!

Snart sååå

DATUM: 2013-05-30 KLOCKSLAG: 18:30:43
Bilden är gammal, tagen då jag skulle till Turkiet. Packningen är snart klar, lite småsaker kvar men sen så (kommer ta bild så ni får se senare). Om ungefär fyra timmar ska jag befinna mig nere vid stationen för att möta upp dem andra och kvart i elva går tåget mot Stockholm. Som jag skrev förut är jag nervös, förväntansfull och sprallig inför denna resa, har längtat så otroligt länge och nu ska vi äntligen åka iväg!! För 73 dagar sedan fick vi reda på att vi skulle åka till London och nu är dagen här då vi verkligen åker, känns helt sinnes faktiskt men ack så roligt! Måste fixa det sista, uppdaterar sen!

Om London resan

DATUM: 2013-05-29 KLOCKSLAG: 21:33:23
Imorgonkväll börjar vår lilla resa till London, det är alltså jag och sju andra tjejer som åker iväg (varav två vuxna). Vi tar nattåget härifrån ner till Stockholm klockan kvart i elva, när vi kommer fram på fredag morgon tar vi buss till Skavsta för att sedan flyga därifrån till London. Vi kommer bo på ett hotell och där kommer jag inte ha tillgång till internet men jag ska försöka hitta internet lite här och var så jag kan uppdatera er iallafall. Men som en liten "backup" så har jag min kära vän Clara som kommer att blogga under tiden då jag är borta. 
 
I London ska vi självfallet shoppa, umgås, uppleva saker som madame tussads, big ben, åka london eye och bara ha det så himla roligt!! Ser fram emot detta så himla mycket, samtidigt som det pirrar i magen och jag är lite nervös så är jag helt säker på att vi kommer ha det helt underbart. En video med det jag har köpt kommer jag göra när jag kommer hem, bara så ni vet, det har nämligen varit efterfrågat av er läsare.
 
Vi landar i Sverige igen på måndag morgon och sen spenderar vi dagen i Stockholm fram till klockan fem då tåget går hem till Östersund igen. Håller alla mina tummar till att det blir fint väder i London under tiden vi är där och att affärerna har massvis att bjuda på samt massor av rea! 

Onsdag kväll

DATUM: 2013-05-29 KLOCKSLAG: 20:32:49
  
Har försökt att packa lite men det har inte alls gått bra så istället har jag twittrat lite, kollat andra avenyn, fotat lite och lite sånt. Nu ska jag gå och fixa banan och kesella och sen måste jag packa det sista, vare sig jag kan/vill eller icke haha. Uppdaterar senare, puss.

Pinky nails

DATUM: 2013-05-29 KLOCKSLAG: 18:53:05
Nailpolish by Nivea, 94 sotbet glass. Hittade detta nagellack i min skrivbordslådan och testade det för ovanlighetens skull då jag egentligen brukar ha vitt, blått eller svart, men jag gillar faktiskt detta! Var dock tvungen att måla på massa lager eftersom det var så genomskinligt men resultatet blev bra iallafall, sommrigt och fint! 

Please don't judge me

DATUM: 2013-05-28 KLOCKSLAG: 21:09:51
Har precis kommit ut från duschen samt twittrat lite (heter emeliemartenson på twitter, med ETT s) och nu ska jag sätta igång ett avsnitt av andra avneyn och det blir nog det jag gör under kvällen. Har föresten gjort klart allt plugg förutom en no-redovisning och en svenska-debatt som ska göras i skolan men inge mer plugg hemma, känns underbaaaart!! Det med packningen gick inge vidare så jag gör det imorgon och på torsdag istället hehe, xoxo.

Sunlight

DATUM: 2013-05-28 KLOCKSLAG: 16:38:11
Bilderna är 3 år gamla men dom passade bra in i detta inlägg. Har haft en slapp dag i skolan då vi har spelat brännboll, tittat på film, haft lunch då vi satt ute i solen och till sist gick vi bara igenom några nationella prov. När jag slutade åkte jag och mamma ner till sjukhuset och hälsade på farfar, efter att ha spenderat en timme där åkte vi hem och jag började packa. Kom dock inte speciellt långt med det utan ska ta tag i det imorgon istället, jag suger på att packa alltså.. Nu ska jag måla naglarna och titta på andra avenyn, kisseees.

Bildlöst kvällsinlägg

DATUM: 2013-05-27 KLOCKSLAG: 22:50:02
Började titta på en film med mina päron men jag orkade inte titta klart
på den så jag gick och la mig i sängen istället. Så nu ligger jag här med datan
i knät och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver detta. Imorgon börjar jag en
timme senare än vanligt och det känns helt underbart skönt!! Kommer totalt ha tre
lektioner imorgon och därefter tar jag mig en tripp till solariumet och sedan ska jag
hem för att börja packa inför London. Jag vet att det blir mycket snack om det nu
och det ursäktar jag för men ni förstår inte hur mycket jag längtar hehe.. Ni får helt
enkelt stå ut med mitt tjat tills jag åker. Nu ska jag sussa, godnatt mina fina!

Titta vad jag hittade, någon som vill dela?

DATUM: 2013-05-27 KLOCKSLAG: 18:43:00

Var på coop med mi madre och då hittade jag denna, haha jag var bara tvungen att köpa den bara för att det stod "emelie" på den. Nu väntas ett eller två avsnitt av andra avenyn och klockan åtta är det top model. Ha en bra måndagskväll kära läsare!


Förresten, är det någonting ni vill att jag visar/skriver/bloggar om så kommentera!


Mitt liv som bonde

DATUM: 2013-05-27 KLOCKSLAG: 17:09:00

Rutig skjorta, svarta byxor, gul&svart keps och en mustasch, så såg jag ut idag. Jag var alltså utklädd till bonde på spexfotot, varför? Jo för jag tyckte det verkade kul, gillar att bjuda på mig själv plus att jag blir kallad stadsfjolla, så ni som säger det, här ser ni att jag har en bonde i mig! Haha, det var faktiskt otroligt kul med spexfotot, så ni som går i åttan nu har någonting att se framemot. 

 

Har precis ätit middag och strax ska jag åka iväg till elgiganten för att köpa ett minneskort till min kamera, det behövs inför London ska jag säga er. Vi hörs när jag kommer hem igen, puss.


Tar er tid att titta på detta

DATUM: 2013-05-27 KLOCKSLAG: 16:28:40
Tårarna sprutar helt ärligt, ingen ska behöva ha det såhär som dessa barn har.. Ingen ska verkligen behöva ha det, hur gammal man än är. Jag har själv förlorat både mormor och morfar i cancer och denna sjukdom behöver verkligen botas. Ta er tid att titta på denna 16 minuters film, juliaresan är fantastiska!

Spexfoto/plojfoto

DATUM: 2013-05-27 KLOCKSLAG: 12:07:07


Last of this sunday

DATUM: 2013-05-26 KLOCKSLAG: 21:46:00
Har gjort klart ett skolarbete, lagt fram spexfoto-kläder tills imorgon, duschat samt smörjt in mig, nu väntas lite plattning av mitt hår innan jag kryper till kojs. Imorgon är det spexfoto för oss nior och jag ska klä ut mig till en bonde haha, det blir nog bra det! Wellwell, ha en fortsatt bra kväll och sov gott mina gosisar!

Bloggarna jag läser

DATUM: 2013-05-26 KLOCKSLAG: 21:35:27
 
Eftersom detta har varit så efterfrågat så får ni ett inlägg nu, detta är alltså de bloggar jag läser dagligen + mina vänners då. Som sagt så läser jag ganska många och hittar nya bloggar dagligen och ibland googlar jag runt och bara hittar någon blogg så jag läser verkligen hur många olika som helst. Hoppas ni uppskattar detta!

From today

DATUM: 2013-05-26 KLOCKSLAG: 17:26:00


Söndag

DATUM: 2013-05-26 KLOCKSLAG: 16:28:58
Större delen av denna söndag har jag legat ute i solen och försökt bättre på brännan men nu är det dags att göra lite vettiga saker, ska ta mig någonting att äta och därefter ska jag plugga. Måste även börja packa lite eftersom jag lämnar Östersund för London på torsdag, panikkk.. Iallafall, har haft en toppen helg och jag hoppas att ni också har haft det! 
 
Senare kommer det upp ett inlägg om vilka bloggar jag läser så håll utkik mina vänner, love.
 

Fint väder & Justin Bieber

DATUM: 2013-05-26 KLOCKSLAG: 13:23:24
Goddagens! Vaknade runt elva och sen dess har jag legat ute på gräset och solat, det är nämligen strålande sol och klarblå himmel ute. Ska gå ut och lägga mig igen efter detta inlägg men jag tänkte vara snäll och uppdatera er först. Senare idag ska jag som jag skrev igår göra mina söndagsrutiner, fixa inför imorgon då vi har spexfoto samt göra klart det sista arbetet i NO i grundskolan (!!!).
 
 
Igår när jag gick in Justin Biebers hemsida så såg jag att han kommer vara och ha konsert i Las vegas samtidigt som jag är där!! Så om jag har tur och hittar hyfsat billiga biljetter när jag kommer till USA så ska jag nog gå, fysatan va kuuuul! Gaaaash, hopppaaaas!
 

Klockan har slagit halv två

DATUM: 2013-05-26 KLOCKSLAG: 01:30:53
Klockan är alldeles för mycket så jag ska strax stänga ner datorn för att sova. Mina kära vänner åkte härifrån runt kvart i tolv och sen dess har jag tittat på serier, lyssnat på musik, varit hypead inför London & Cali samt suttit framför tumblr. Imorgon så ska det bli bra väder så jag har planerat att ligga ute och sola den mesta tiden av dagen, måste göra klart ett sista skolarbete och sen ska jag göra mina söndags-rutiner då jag ska duscha, raka benen, smörja in mig och måla naglarna. Jaja, nu ska jag sova, sov gott och puss på er.

Skogsäventyr & barn på nytt

DATUM: 2013-05-25 KLOCKSLAG: 23:36:00
Har spenderat min lördagskväll tillsammans med Sofie och Sofie. Vi har tittat på några avsnitt av andra avenyn, skrattat i mängder, snapchatat med folk och runt halv elva gick vi ut på skogsäventyr och det var nog det roligaste jag har gjort på länge, vi är lite speciella.. Klev upp på världens kulle av trädstammar, gick i skogen, lekte gangsters och massa mer, tack för ikväll tjejer, nu taggar vi till London, är så glad i er ska ni veta!! ♥

New suitcase

DATUM: 2013-05-25 KLOCKSLAG: 17:56:00
Resväska - GANT 1299:-
Denna resväska köpte jag i förrgår inne på GANT, den blir perfekt nu när jag ska till London och Cali! Färgen stämmer inte helt som det är i verkligheten, men den är iallafall champagne färgad och jag tycker den är himla fin!
Vad tycker ni om min nya resväska?

Inte länge kvar nu..

DATUM: 2013-05-25 KLOCKSLAG: 17:10:52
Inom några veckor så är det tre saker som kommer hända för mig, hade tänkt att dela med mig av dessa saker. Hoppas ni uppskattar detta!

5 dagar till London
På torsdag så tar jag nattåget ner till stockholm tillsammans med 7 andra tjejer för att sedan ta buss till Skavsta och därefter ta flyget och åka till London. Vi har pratat om att åka till London sen vi gick i 7an och nu när detta verkligen ska hända så känns det helt sjukt, jag är så otroligt glad!! Vi stannar där i 4 dagar för att shoppa järnet, uppleva saker, få ett bra avslut på grundskolan & 9an och såklart bara mysa på. Jag längtar så otroligt mycket och jag är så spänd över att äntligen få åka till London med några av mina närmaste kompisar samt två vuxna tjejer som är otroligt bra. Går inte att beskriva hur mycket jag längtar!!
 
20 dagar till skolavslutning
Den 14 juni är det dags att säga adjö till min klass som jag har gått tillsammans med i 4 år, då är vi färdiga med grundskolan. Jag ser fram emot detta så otroligt att få gå vidare, självfallet kommer jag sakna klassen jag har nu men på något sätt ska det bli skönt att gå vidare. Sedan får vi ett himla långt sommarlov som jag verkligen ska ta vara på, ack så jag längtar!!
 
23 dagar till Californien
3 dagar efter avslutningen åker jag och min iväg till Californien för att bila igenom San Francisco, Las Vegas och Los Angeles. Hela resan kommer totalt att ta 3 veckor och på den tiden ska vi som sagt hinna bila igenom dessa tre städer samt uppleva massor av saker på vägen. Vi ska bland annat till Grand Canyon och Six flags (nöjesfält) och självklart ska vi shoppa, bada och sola också! Det kommer bli en dröm som går i uppfyllelse!

Egypten 2012

DATUM: 2013-05-25 KLOCKSLAG: 13:22:33


Gårkvällen

DATUM: 2013-05-25 KLOCKSLAG: 11:56:00

Hade en sån satans bra kväll igår, träffade massa nytt folk och skrattade så jag fick ont i magen haha.. Orkar inte berätta exakt vad vi gjorde men vi grillade först i björkbacka och sen gick vi ner mot stan och sen träffade vi mer folk och gick in till en lägenhet. Det var typ det, haha nejmen vi gjorde massa men jag orkar inte dela med mig av det hehe. Menmen, tack för igår alla ni som var med!!


Kort inlägg

DATUM: 2013-05-24 KLOCKSLAG: 18:18:44
Nu har vi fixat oss lite samt ätit middag och snart cyklar jag iväg för att träffa lite kompisar
och ha en himla bra fredagskväll i solen. Hoppas ni får en fin kväll, pussar på er!

Forever 21 ♥

DATUM: 2013-05-23 KLOCKSLAG: 21:17:12
Sikken satans drömaffär, billigt är det och kläderna är att döda för, ack så snygga dom är!! I slutet av nästa vecka då jag befinner mig i London kommer jag absolut att gå in på denna affär, kommer nog köpa upp det mesta av mina pengar där också hehe.. Något av det som finns på collaget hoppas jag att jag hittar där, looove it!

One close up

DATUM: 2013-05-23 KLOCKSLAG: 18:25:45

2013.05.23

DATUM: 2013-05-23 KLOCKSLAG: 16:35:51
Määän, huvvaligen vad jag saknar att vara brun.. Atm så ligger jag hemma i sängen och tittar på hotell i Los Angeles, förkylningen gör slut på mig så jag ligger halvt död i sängen. Har haft en bra dag då jag har avklarat ett kemiprov samt ett muntligt nationellt prov i engelska, hoppas på bra resultat nu bara! Annars då, jo om en ynka vecka åker jag till London så jag ska börja packa till helgen, gosh jag är nervös och spänd men ack så satans kul jag ska ha!! Nu vankas det mat här hemma hos familjen Mårtensson så jag uppdaterar sen, pussar.

Sträcker upp mina händer

DATUM: 2013-05-22 KLOCKSLAG: 21:09:11

Wednesday

DATUM: 2013-05-22 KLOCKSLAG: 18:13:44
Fastnade inte riktigt på bild idag så denna bild är den enda jag har att bjuda er på. Jag har haft en bra dag i skolan med dock en alldeles för hes och ond hals så jag har ätit en massa halstabletter hela dagen. Efter skolan åkte jag ner på stan en sväng för att köpa en resväska och därefter åkte jag hem för att äta middag. Nu ligger jag nerbäddad i min säng och lyssnar runt på lite musik (LÄNKA ERA SPOTIFYLISTOR!!) och ska snart sätta igång andra avenyn. Wellwell, vi hörs senare kära läsare, xoxo.

Anmäl dig till Show4all!

DATUM: 2013-05-22 KLOCKSLAG: 17:58:03
Nu kan du anmäla dig till kurser på Show4all! 
Klicka på någon av bilderna för att komma till hemsidan och få mer information. (Mittersta bilden är Emmas)

Till hösten så är det en himla massa nya kurser på Show4all, bland annat de två disco-grupperna som jag kommer att ha! Är ni sugen på att börja dansa och ha kul tillsammans med oss på Show4all så gå in på hemsidan, ring eller skriv till oss eller mig om du undrar över någonting! Förresten, om du är född 1998 går det bra att vara med i min disco-grupp 11-14 år. Hoppas vi syns till hösten!

Rosa mjukisbyxor med ett vitt snöre

DATUM: 2013-05-21 KLOCKSLAG: 21:46:57
Vet inte hur många avsnitt jag har sett av andra avenyn idag hehe, det är i stort sätt det jag har spenderat min tid till hehe. Annars då, jo imorgon är det onsdag och bara 8 dagar tillls jag åker till London, iiiiiip!! Det mesta av skolarbetet är färdigt så vi gör ingenting speciellt på lektionerna, har dock en teknik-uppgift, ett kemi-prov samt ett hemkunskapsprov att göra klart men det fixar sig! Nu ska jag fixa mig lite för att sedan kunna gå och sova, sov så gott hörreni! 

21 maj

DATUM: 2013-05-21 KLOCKSLAG: 16:34:27
Godagens folkens! Jag ligger i min säng och är helt slut efter denna skoldag, har nämligen varit på badet och haft klädsim, gått långt och haft hemkunskap samt spanska. Efter skolan så gick jag till sjukhuset för att besöka farfar, där stannade jag i mer än en timme och nu ligger jag utslagen i min säng. Ska sätta igång ett avsnitt av Andra avenyn och senare ikväll ska jag duscha, äta middag och bara ta det lugnt. Pussar!

Naturelle

DATUM: 2013-05-20 KLOCKSLAG: 22:15:00
 
Till er som har frågat om en bild då jag är osminkad, here you go!

Spakväll

DATUM: 2013-05-20 KLOCKSLAG: 22:05:55
Har haft en otroligt mysig spakväll tillsammans med Spectra. Vi har ätit himla god mat, badat jacuzzi/badtunna både inom- och utomhus, ätit massor av frukt, pratat och självklart skrattat i mängder! Hade det iallafall otroligt roligt och det blev en jättebra avslutning på denna termin. Tycker om er alla så himla mycket tjejer och lycka till i framtiden ni studenter, puss!

Next up, spa med Spectra

DATUM: 2013-05-20 KLOCKSLAG: 16:36:47
Har haft en hyfsat lugn dag på skolan som jag har gäspat mig igenom, har nämligen varit ovanligt trött denna måndag. Nu väntas en kväll bestående av spa tillsammans med mina kära dansöser i Spectra, där bjuds det även på middag och sen får vi se när jag kommer hem. Är helt säker på att jag kommer få en jättemysig kväll och det hoppas jag ni också kommer att få, pösspöss!

Hur man gör nyttiga muffins

DATUM: 2013-05-20 KLOCKSLAG: 13:18:36


20:18

DATUM: 2013-05-19 KLOCKSLAG: 20:18:07
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska strax gå iväg och fixa lite dipp och grönsaker tills ikväll då det är final i hockey mellan Sverige och Schweiz då iallafall jag kommer sitta bänkad framför tven. Annars då, jo jag hoppas på att solen har gett mig lite färg på kroppen och att vädret kan fortsätta som det har varit idag. Nu måste jag gå, ha en bra kväll hörreni!

Today's dinner

DATUM: 2013-05-19 KLOCKSLAG: 18:01:32

Sikket underbart väder

DATUM: 2013-05-19 KLOCKSLAG: 16:33:26
Precis som rubriken lyder så är vädret här i Östersund helt underbart och har varit det hela helgen. Jag har legat ute och solat hela dagen och har inte haft tid med att uppdatera bloggen så det får bli nu. Här hemma vankas det grillat, potatissallad och haloumi till middag och det ska bli så gott! Hade tänkt att ta lite bilder så ni får se senare ikväll, vi hörs senare, pussar!

Äntligen kommer dessa till användning

DATUM: 2013-05-19 KLOCKSLAG: 09:27:00
Nu när solen och värmen har letat sig till Östersund så har jag börjat använt dessa skönheter ovanför. Nitarna är dock vassa som satan och skorna lite trånga men annars är de sköna och framförallt otroligt snygga! Kommer använda dessa massa framöver och i sommar kan jag lova er. Förresten, jag köpte dem på nelly för ungefär ett halvår sedan och de borde finnas kvar.

Vilken härlig da'

DATUM: 2013-05-18 KLOCKSLAG: 17:34:00


Idag har jag strosat runt i shorts, först på sjukhuset för att hälsa på farfar och sedan på stan tillsammans med Sara, Erik och Erik. I morse när jag vaknade tog jag på mig bikinin för att gå ut och sola i det underbara vädret så jag hoppas att solen tog lite. Nu har jag precis ätit middag och snart ska jag hoppa på cykeln för att cykla till Amanda där jag ska spendera kvällen med henne för att äta gott samt titta på eurovision. Hoppas att ni har haft en jättebra dag, puss!


Bild från uppvisningen, Spectra

DATUM: 2013-05-18 KLOCKSLAG: 00:58:13
Lånade Linas bild från uppvisningen då vi i Spectra dansade till låten La la love med våra
rosa-paljett toppar, pinnar i knäskydden, cykelbyxor och leenden på våra läppar!

Glass i solen, Oskar Linnros till yran och mera glass

DATUM: 2013-05-18 KLOCKSLAG: 00:43:00
Har haft en toppen fredag då vi hade vikarie i stort sätt hela dagen, vi gjorde inte speciellt mycket, tittade på film och spelade brännboll i värmen typ haha. När jag slutade cyklade jag hem för att hjälpa till med kvällens fest som mina päron har här hemma nu och klockan sex cyklade jag iväg till Amanda. Vi gick till ica och köpte glass, chips och dipp och en timme senare kom även Hanna och Sofie. Det bjöds på glada miner, mycket skratt, basket, studsmatta och gamla videoklipp och jag har haft en himla bra kväll.
 
Är dock inte på det bästa humöret nu men så är det ibland.. Det kommer vara gäster här tills sent inatt och det finns ingen chans i havet att jag kan somna när dom är här, högljudda som dom är haha.. Jaja, är ju bara att sysselsätta mig med någonting tills det blir lite tystare. Puss & kram så länge!

10 om mig

DATUM: 2013-05-17 KLOCKSLAG: 10:56:00
Jag tycker att killar som pratar norska, göteborgska eller brittisk engelska är råcharmiga.
Uttrycken "lär ju" och "äre så?" stör mig jättemycket för dem är så otroligt fula.
Jag har ett ärr på min högra kind från att jag rev mig när jag var bebis.
Vart jag än går så har jag med mig en handkräm eller bodylotion.
Jag lyssnar på musik hela tiden, speciellt innan jag ska sova. 
På senaste tiden har jag blivit blyg för att träffa nytt folk.
I framtiden vill jag bli modejournalist och fotograf.
Jag har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande.
Av bloggarna jag läser är 75% norska.
Jag sjunger alltid i duschen.
 
 
 
 

Banan & choklad muffins (nyttiga!!!)

DATUM: 2013-05-16 KLOCKSLAG: 19:59:21
Var tvungen att ta lite bilder på muffinsarna för att fresta er lite haha, ser det inte gott ut?? Det kommer iallafall upp en video senare ikväll eller imorgon på hur man gör dessa, har dock redan skrivit receptet men tänkte att det skulle vara kul att se också. Nu ska jag plugga och smaska i mig dessa för lite senare väntar eurovision, xoxo!

Vi kör igen, pga dålig blogglust..

DATUM: 2013-05-16 KLOCKSLAG: 18:30:13

17:54

DATUM: 2013-05-16 KLOCKSLAG: 17:54:19
Hej på er! Nationella provet i morse gick faktiskt oväntat bra och jag hoppas på bra resultat också. För övrigt rullade dagen på fint med lite brännbollsspelande, engelska lektion och en slöjd lektion. När vi slutade fick jag tråkiga nyheter och gick hem till farmor och lite senare åkte vi ner till sjukhuset för att besöka farfar. Är hemma nu och har precis ätit sushi och snart ska jag gå och göra mig lite nyttiga muffins som fika till pluggandet. Vad mer då? Jo det är fredag imorgon och det känns himla bra ska jag säga er, en vecka närmare London och skolavslutningen!! Uppdaterar er senare, pussss.

Vit stickad tröja och rutiga shorts

DATUM: 2013-05-15 KLOCKSLAG: 21:50:48
Nu har jag skrivit två A4 sidor så nu är det dags att stänga ner datorn och lägga sig i sängen för att sova. Imorgon ska jag kliva upp i bra tid så jag hinner äta en bra frukost och är pigg inför nationella i matte som jag har direkt på morgonen, får se om jag lyckas men det hoppas jag på! Ska även försöka gå med mitt naturliga hår imorgon eftersom mitt hår inte mår bra av att plågas av plattången hehe.. Sov så gott så hörs vi och lycka till alla 97or på nationella imorgon, pusspuss!

Planerar att åka tillbaka till denna stad i september

DATUM: 2013-05-15 KLOCKSLAG: 21:35:08
Precis som rubriken lyder planerar jag redan nu att åka tillbaka till denna kära stad (alltså Oslo) i september. Det är efter sommaren och jag kommer ju jobba sista perioden så då har jag tjänat ihop pengar till en hel resa. Trivs som fisken i vattnet där och har världens bästa vän där, åh vad jag vill åka tillbaka!!

Förlåt kära läsare

DATUM: 2013-05-15 KLOCKSLAG: 21:14:47
Tänkte bara berätta kort om gårdagskvällen då jag var på niornas dans. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde, det var massa som dansade, kul att träffa alla människor och det bjöds på en himla massa skratt och dans, det blev himla bra! 
 
Idag så var jag i skolan fram till fyra och då cyklade jag till Sofie, väl där gjorde vi middag (kyckling och potatis plus bea, var hur gott som helst!!) och klockan sex befann vi plus fyra andra tjejer och våra föräldrar oss på skolan för att ha ett möte om London som vi åker till om 15 små dagaaar, wehoooo vad taggad jag ääär!! Efter det så cyklade jag, mamma och pappa till farmor och farfar för att hälsa på dom. Jaja, nu måste jag plugga för att göra klart min slöjduppgift, men ha en fortsatt bra kväll så hörs vi, pussar!
 
PS. Förlåt för den kassa uppdateringen, det ska bli bättre, promise! Ds.

Frukosttips

DATUM: 2013-05-14 KLOCKSLAG: 17:01:40
 
(Inte mina bilder, dem är härifrån)
Detta åt jag till frukost idag, det är dock inte mina bilder men jag gjorde dem iallfall och istället för att toppa med kvarg och hallon så toppade jag med vaniljkesella och det blev så otroligt gott! Jag är bara tvungen att dela med mig av detta!!
 
För 4 muffinsar, behöver du: 
1 ägg
1 1/2 dl havregryn
2 msk turkisk yoghurt
1 msk kakao (egentligen två men jag tyckte det blev för mycket)
1 mosad banan
honung
 
Mosa först bananen och sen häller du i resten av ingredienserna och blandar ihop till en smet. Därefter delar du upp smeten i fyra olika muffinsformar och ställer in i mikron i 4 minuter (på högsta värme) eller i ugnen i 15 minuter. Sedan kan du toppa muffinsen med bär, kesella, keso, nötter eller vad du nu vill ha! 
 
Testa detta och skriv sedan vad ni toppade med och vad ni tyckte om det!
 
 

Tuesday

DATUM: 2013-05-14 KLOCKSLAG: 15:37:34
Denna tisdag har jag spenderat i skolan, har hunnit gjort en engelska redovisning, pratat om spexfoto, haft idrott, en spanska lektion och två timmars no lektion.. Nu är jag hemma och har precis fikat lite, på schemat står nu att plugga och försöka göra klart denna skituppgift haha. Klockan sju ska jag och resten av Östersunds kommuns nior befinna oss på folkets hus för niornas dans. Puss!

Last for today

DATUM: 2013-05-13 KLOCKSLAG: 22:18:14
Denna kväll har bestått av pluggande, samtidigt som jag har gjort det har jag lyssnat på musik men nu börjar ögonlocken bli för tunga och det är dags för mig att gå och sova. Imorgon är det tisdag och efter skolan ska jag hem och plugga och kanske ut och springa lite (skulle egentligen göra det idag men pluggandet stod i vägen..) och sen på kvällen ska jag på niornas dans. Nu ska jag tvätta bort sminket och sådär, sov så gott mina vänner!

Min favorit, Marc By Marc Jacobs

DATUM: 2013-05-13 KLOCKSLAG: 18:14:23
Ni har nog sett denna skönhet på min arm i de flesta bilder på mig själv och jag kan inte beskriva hur mycket jag tycker om denna klocka!! Fick den i julklapp av familjen, dyr var den men ack så mycket jag tycker om den och den används varje dag.

Happiness

DATUM: 2013-05-13 KLOCKSLAG: 15:57:40

Trettonde maj

DATUM: 2013-05-13 KLOCKSLAG: 15:44:20
Ny vecka och nya möjligheter, har inte gjort speciellt mycket i skolan idag utan mest pratat om allt med tjejerna i klassen. Fått reda på att vi har spexfoto om två veckor och imorgon är det niornas dans som jag inte alls är pepp på haha.. Nu måste jag ta tag i lite skolarbete som jag har skjutit upp allt för länge så ja, vi hörs senare!
 

Before the show started

DATUM: 2013-05-12 KLOCKSLAG: 19:38:36

Årets två shower är avklarade √

DATUM: 2013-05-12 KLOCKSLAG: 19:35:00
Även idag har jag lort i ansiktet, det är ifrån avslutningsdansen då vi var zoombies. Nu är detta års uppvisningar avklarade, känns tråkigt måste jag säga för nu vill man bara fortsätta och dansa menmen.. Får hålla tummarna att det blir mera dansande framöver så jag slipper vänta enda tills hösten. Jag är otroligt glad iallafall men kroppen är helt slut och gör ont, muskelknutar i ryggen och blåmärken över hela kroppen är inte att leka med.. Längtar redan till nästa års shower då jag troligen har en egen dansgrupp ståendes och dansandes på scenen!
 
Är det någon av er som har bilder från uppvisningarna får ni gärna skicka dom till mig via facebook eller mejla till mig på [email protected]

5 bekännelser

DATUM: 2013-05-12 KLOCKSLAG: 09:57:32
Jag har aldrig testat att röka eller snusa.
 
Jag stör mig jättemycket på om en luva på en jacka är utochin och liksom sticker upp jättemycket. Skulle lätt kunna gå fram till en främling och vända den rätt, haha det är så störande..
 
Jag vill resa hela tiden, det är verkligen det bästa jag vet.

Jag försöker alltid se det positiva i saker, hur dåligt det än är så försöker jag se det positiva i det.
 
Mer än allt vill jag åka till London just nu och sedan bara gå ut skolan och ha ett långt och skönt sommarlov!

Söndagsmorgon

DATUM: 2013-05-12 KLOCKSLAG: 09:53:07
Atm så ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska strax gå upp och göra mig lite frukost men först tänkte jag uppdatera er. Är redan nu jättetaggad inför dagens show och det ska bli så otroligt kul, älskar att stå på scenen och dansa!! Idag är mina planer att ta det lugnt, fixa med blommor som ska delas ut efter showen, sminka mig så jag har gott om tid och sådär, vad ska ni göra idag? Har ingenting mer att skriva så nu ska jag gå och fixa frukost, uppdaterar innan jag åker ner till teatern, xoxo.

Spectra är stenhårda

DATUM: 2013-05-11 KLOCKSLAG: 22:49:44

Otroligt lycklig men smutsig i ansiktet

DATUM: 2013-05-11 KLOCKSLAG: 22:03:00


Åh vad jag är lycklig just nu, showen gick jättebra om man bortser från lite småfel och sånt där men annars var allt perfekt! Det var mycket folk som tittade och alla skrek och gav en massa applåder, fick massa komplimanger och det gör mig så otroligt glad, åh vad jag är lycklig!! Sista showen är imorgon klockan 15:00 på Storsjöteatern, ni borde verkligen gå och titta. Biljetter finns att köpa där 80kr respektive 100kr, KOMSI KOMSI! 

Har inte haft det svarta lortet i ansiktet hela showen utan bara på en speciell dans, för er som tyckte det ser lite konstigt ut haha. Längtar redan tills imorgon då det är ännu än show och jag hoppas den blir ännu bättre än denna! Puss på er alla!


Friendship

DATUM: 2013-05-11 KLOCKSLAG: 14:42:34

Godmorgon på er

DATUM: 2013-05-11 KLOCKSLAG: 09:54:39
Godmorgon medmänniskor! Hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort, förutom att mina ben har gjort ont och ett par blåmärken har smygit sig fram, men det är fint tills showen ikväll, nej... Ska strax gå upp och göra mig lite frukost och sedan ska jag försöka få tag på Lovisa som jag ska vara med idag. Måste börja fixa mig och sånt runt halv fem och kvart i sex åker jag ner till teatern för att äntligen ha show!! Vi hörs senare.
 

 

Säger godnatt för idag

DATUM: 2013-05-11 KLOCKSLAG: 00:28:46

Spectra

DATUM: 2013-05-10 KLOCKSLAG: 23:37:39
Glada miner, rosa tröjor, olika hopp, en mängd olika danser, mycket skratt, mycket prat och så himla mycket mer bjuds det på i min älskade dansgrupp Spectra. Ni är så bra mina fina dansöser, i helgen kör vi järnet!! ♥

(Bilderna är ifrån igår då LT var och fotade oss på träningen)

Dagens genrep

DATUM: 2013-05-10 KLOCKSLAG: 22:41:34
(Emmas bild)
Genrepet denna kväll gick hyfsat, är väl allt så att det blir lite kaos första gången men imorgon sitter det! Är helt slut i mina fötter och ben efter denna kväll så snart ska jag lägga mig i sängen och titta på film och vila upp mig för morgondagen. Är himla taggad ska jag säga er och jag tycker verkligen att ni borde komma och peppa oss ännu mera, imorgon (lördag) 18:30 drar det igång på storsjöteatern, biljetter kan ni köpa på plats så vad väntar ni på? Gå och köööööp och kom och peppa oss. Puss&kram!

Fredag eftermiddag

DATUM: 2013-05-10 KLOCKSLAG: 13:25:10
Är hemkommen från staden men nu ska jag sätta mig på min racercykel för att cykla till farmor och farfar där det bjuds på tårta. Är hemma till halv fyra så jag skriver ett litet inlägg då innan jag åker ner till genrepet, ha en fortsatt bra fredag kära ni!

Stressad

DATUM: 2013-05-10 KLOCKSLAG: 10:43:36
Är stressad och ska strax åka ner till stan för att köpa lite saker, när jag kommer hem måste jag hänga upp alla kläder på galgar och grejer och klockan två ska jag vara hos farmor och farfar för farmor fyller år. Runt fyra åker jag ner till teatern för att förbereda allt och klockan fem drar genrepet igång. Det känns som jag inte har planerat någonting utan bara flyger med, åh det är så mycket som ska fixas... Vi hörs hörreni!

Vill åka till London nu, 20 dagar

DATUM: 2013-05-10 KLOCKSLAG: 00:10:35


22:55

DATUM: 2013-05-09 KLOCKSLAG: 22:55:16
Spenderade denna kväll ensam uppe i soffan framför hockeyn fram till Kanada gjorde 3-0, då gav jag upp och tittade istället på en dokumentär om One direction. Jag kan säga att jag grät flera gånger och fysatan vad jag ångrar mig att jag inte köpte biljett och gick på deras konsert här i Sverige, åh skiiit... Jaja, livet går vidare eller nått haha. Imorgon måste jag ner till stan en sista gång för att köpa det absolut sista till showen och klockan fem är det dags för genrep, taggad är jag iallafall! Återkommer.

Thursday evening

DATUM: 2013-05-09 KLOCKSLAG: 19:54:58
Atm så sitter jag och väntar på att Oskar och kanske Filip ska komma till mig, vi ska kolla hockeyn då Svergie möter Canada, så jag kommer skrika och vara galen förstår niiiii, HEJJA SVERIGE!! Får se när killarna dyker upp och sedan får vi se när jag uppdaterar er nästa gång men jag tycker att ni alla borde sätta på tven och titta på hockeyn som börjar tio över åtta. Puss & kram och nyp på stjärten!
 

Nionde maj

DATUM: 2013-05-09 KLOCKSLAG: 16:50:52
  
Gick bra på träningen förutom att jag har lyckats fått två muskelknutar i ryggen menmen, det ska jag försöka massera bort tills showerna. Jag har besökt stan en snabbis och även affären för att köpa lite gott till kvällen, har även hunnit fått två inbjudningar till stundentfiranden vilket är hur kul som helst och jag ska gå på båda! Vad mer då? Jo, jag ska börja fixa inför dagens middag då det vankas korv med bröd (gott och enkelt) och sen ikväll får vi se om jag får sällskap av någon eller om jag blir ensam. Pösspöss!

Next up, träning med Spectra

DATUM: 2013-05-09 KLOCKSLAG: 10:02:09
Vår "klassiska" hoppbild får pryda detta inlägg.
Vaknade för en kvart sedan och nu ska jag gå och fixa mig lite och därefter äta frukost. Innan jag åker till dansen ska jag en sväng förbi apoteket och sen åker jag till dansen då. Känns helt sjukt att det är genrep imorgon, shiiiit, jag måste fixa alla kläder!! Glöm inte att köpa biljetter, lördag 18:30 eller söndag 15:00, biljetter finns att köpa på plats!

This evening

DATUM: 2013-05-09 KLOCKSLAG: 00:10:52
Gammal bild på min och min kära vän. Efter jag hade ätit middag cyklade jag ner till Amanda, vi spelade basket, åkte till affärn och köpte gotta, tittade på hockey, åt chips & dipp, pratade, åt jordgubbar, skrattade, drack cola och till sist sjöng vi singstar tillsammans med Andrea och Ida. Haha åh, jag hade det himla mysigt och jätteroligt iallafall och jag hoppas att ni läsare också har haft en jättebra dag!
 
Nu har klockan slagit några minuter över tolv och jag ska gå och lägga mig för att imorgon klockan elva ska jag befinna mig i danslokalen tillsammans med Spectra för hårdträning samt fotografering av LT!! Goodnight dear readers! 

Åttonde maj

DATUM: 2013-05-08 KLOCKSLAG: 17:10:37
I en ljus jeansjacka och ett spetslinne med volanger har jag strosat runt i skolan idag. Gjorde ingenting speciellt i skolan så jag har ingenting att berätta därifrån, slutade runt fyra och sen åkte jag hem. Nu är det långhelg och vad jag ska göra ikväll är oplanerat, vi får helt enkelt se om jag stannar hemma eller om jag går ut och träffar någon. Dock måste jag upp tio imorgon eftersom klockan elva är det hårdträning i danslokalen som gäller, in i det sista!
 
Annars då, jo imorgon är det bara tre veckor tills jag åker till London, vilket känns helt sjukt med tanke på hur fort allt har gått. Innan dess ska jag dock ha gjort massa inlämningar i skolan, några nationella prov och sånt där men det kommer ändå gå så otroligt fort! Längtar ihjäl mig tills vi åker... 
 
Nu ska jag strax äta middag och efter det ska jag försöka få tag i min vän Oskar och fråga om han vill hitta på någonting ikväll, vi hörs! (Sikket himla långt inlägg det blev, cred till er som läste hela ♥)

Upp och ner är lika långt men inte lika lätt

DATUM: 2013-05-07 KLOCKSLAG: 20:38:40
Tänker inte alls skriva så mycket utan mer bara visa att jag lever eftersom jag inte har skrivit någonting idag. Lovisa kom hit efter skolan och jag fixade det sista inför showen, vi åt middag och pratade lite sen bar det av till dansen och för en halvtimme sedan kom jag hem. För tillfället är jag stressad inför showen och mer less än någonsin på skolan så jag är lite smått irriterad nu, därav detta korta inlägg. Vi hörs!

A la naturelle

DATUM: 2013-05-07 KLOCKSLAG: 13:02:00
Bild 1: inget smink | Bild 2: naturligt hår

Redo för att sussa

DATUM: 2013-05-06 KLOCKSLAG: 21:57:12
Hej folkens! Är helt slut sen dansen och alldeles strax tänker jag bädda ner mig i sängen, sätta på min sov-spellista på spotify och bara ta det lugnt och förbereda mig för morgondagen. Ska göra två nationella prov (ett i matte och ett i spanska) imorgon och jag ber till gud att jag klarar matten, är sååå nervös.. Vad mer då? Jag ska träffa min kära Lovisa imorgon efter skolan så det kommer göra mig på mycket bättre humör och sen hoppas jag att det blir varmt och skönt väder imorgon. Jaja, har fixat ett tidinställt inlägg tills imorgon och sen uppdaterar jag er när jag kommer hem från skolan, puss & kram och sov så gott kära ni!

2013.05.06

DATUM: 2013-05-06 KLOCKSLAG: 16:51:26
Sista lektionen idag så gick jag och några till tjejer på ett litet studiebesök och därefter gick vi och köpte glass, jag kunde inte hålla mig så jag köpte en loka också hehehe.. Var verkligen hur varmt som helst idag och det har varit så underbart, stanna såhäääär. Har precis kommit hem från stan där jag var med mamma och nu vankas det middag och halv sex ska det dansas i danslokalen! Pussar!

Söndag kväll

DATUM: 2013-05-05 KLOCKSLAG: 22:20:45
Denna kväll har jag spenderat ute på studsmattan tillsammans med lillebror, målat naglarna, tittat tv och druckit te. Nu ska jag alldeles strax gå och platta håret innan jag hoppar ner i sängen för att sova. Imorgon är det måndag och ny vecka, på tisdag ska två nationella prov göras och jag längtar icke ska jag säga er.. Jaja, nu måste jag gå, sov gott peopleee!

Det absolut sista avsnittet..

DATUM: 2013-05-05 KLOCKSLAG: 21:11:29
Nu har jag tittat klart på snart alla 6 säsonger av The hills, jag har det sista avsnittet kvar och på något sätt så vill jag egentligen inte se det för jag vill inte att det ska vara slut buhuuu.. Vad som händer efter detta har jag ingenaning om (nu lät jag dramatisk) men jag kommer att titta om på denna underbara serie för jag är helt kär i de flesta huvudpersonerna, och för er som inte har sett detta, sätt på det nuuu! Nu ska jag göra det, klicka på play och se det sista avsnittet av The hills.
 
(Jag lät otroligt dramatisk genom hela detta inlägg men ack så mycket jag älskar The hills) :(

2013.05.05 18:18

DATUM: 2013-05-05 KLOCKSLAG: 18:18:00
Jag och Teresia körde järnet på gymmet och ojojoj vad det kommer kännas i speciellt benen och magen imorgon men det är sånn underbar känsla för då vet man att man har tränat riktigt hårt! Har precis ätit middag och nu sitter jag framför dataskärmen med en tekopp bredvid mig och ska strax titta klart på the hills. Har ingenting mer att säga så jag återkommer senare, puss och kram. 

Mot gymmet

DATUM: 2013-05-05 KLOCKSLAG: 14:21:00
Efter att ha tittat på några avsnitt av the hills, dansat lite samt sytt lite kläder till showen kände jag att det var dags att göra någonting annat så nu tar jag cykeln till gymmet där jag möter upp Teresia och sen kör vi järnet i en timme eller två, uppdaterar er när jag kommer hem, pussar!

Söndagsmorgon + tips på frukost

DATUM: 2013-05-05 KLOCKSLAG: 12:13:23
Söndag morgon är det nu, eller morgon vet jag inte riktigt om jag kan kalla det för men iallafall söndag förmiddag. Jag har spenderat min vakna tid i sängen framför The hills samtidigt som jag har ätit frukost (vad jag åt får ni veta längre ner). Som jag skrev igår ska jag sy och göra lite skolarbeten idag, inte det roligaste men det måste göras.. För övrigt är jag less som satan och vill mer än allt annat bara åka till London nu och sedan gå ut grundskolan och få sommarlov, ack så jag längtar.. 
 
Tips på god frukost:
Blanda ihop vanilj yoghurt, hackad banan, hallon och lite kokosflingor. Det är hur gott som helst ska jag lova er och ni borde verkligen testa det!

Tänk på detta kära ni

DATUM: 2013-05-04 KLOCKSLAG: 23:23:36
 

Saturday evening

DATUM: 2013-05-04 KLOCKSLAG: 23:19:41
Nu har jag tvättat bort mitt smink, borstat tänderna och satt upp håret, nu väntas ett eller två avsnitt av The hills innan jag ska gå och lägga mig. Imorgon ska jag nog inte ner till stan utan ska vara hemma och fixa och dona inför veckan då jag har nationella i matte, uppvisning och sådär så det gäller att plugga och sy imorgon. Ska förresten börja sola solarium lite då och då för att "bygga upp" en solbränna inför sommaren då jag icke vill gå runt som ett lik haha.. Puss och kram så länge!

Glöm inte att köpa biljetter till showen, köp via mig eller på lilla larssons guld. Finns även att köpa på plats på lördag innan 18.30 och på söndag innan 15.00!

En himlans pussmun gånger två

DATUM: 2013-05-04 KLOCKSLAG: 18:02:54
Kom hem från Felicia runt fyra då jag även stannade på affären och köpte ben&jerrys till mig och min bror hehe. Ikväll ska jag troligen vara med Malin och bara ta det lugnt, det är skitväder ute så vi ska iallafall inte ut men vi får se vad vi gör. Imorgon ska jag ta mig ner till stan för att fixa lite till showen och mer än det har jag inte planerat. I veckan så går vi ju bara tre dagar sen är vi lediga och det ska bli så himla skönt och sen är det show nästa helg och jag är taggad till tusen! Jaja, nu vankas det middag här hemma, pussmun gånger två till er!
 

Så söt så mina ögon får diabetes

DATUM: 2013-05-04 KLOCKSLAG: 14:27:21


@ Felicias place

DATUM: 2013-05-03 KLOCKSLAG: 18:39:30
Är hemma hos Felicia på Rödön och tänker även spendera natten här med henne. Tidigare idag var jag på föreningsrugby tillsammans med Sara och därefter gick jag och fixa lite grejer och sen åkte jag till Felicia. Nu har vi precis ätit middag ↑, det bjöds på kroketter och fläskfilé muuums! Vi ska strax gå och titta på lite valpar så det kommer säkert upp bilder från det senare. Önskar er alla en himla bra fredag, puss på er alla!

Himlen är oskyldigt blå

DATUM: 2013-05-02 KLOCKSLAG: 22:10:18
Wäääh, kan ledsamt säga att jag bara har en säsong kvar av The hills och sen är det liksom slut, vad ska jag kolla på för serie dååå? Ska iallafall gå och platta håret nu och sedan väntar min pojkvän (min säng) sällskap så jag ska lägga mig där, mahahah nu var jag allt rolig, nej. Imorgon är det fredag och sedan är det helg och ovanligt nog så har jag ingenting planerat i helgen, men det är skönt. Morgondagen består av skola fram till halv tre och sedan ska jag på föreningsrugby med Sara och därefter tar jag mig en tur på stan och kanske en snabbis in på solariumet. Godnatt och sov så gott! 

Thursday evening

DATUM: 2013-05-02 KLOCKSLAG: 21:16:22
Efter ett hårt danspass är jag nu nyduschad och fräsch, har smörjt in mig med BUS, (igen....) haha men jag känner mig så blek, ska sola i helgen och till veckan maha. Nu ska jag göra mig en kopp te och någonting och ät på och sedan ska jag sätta igång ett avsnitt av The hills. Tittar ni på några serier och isåfall vilka? Puss och kram så länge!

73 dagar har blivit 28 dagar

DATUM: 2013-05-02 KLOCKSLAG: 16:43:00
För 45 dagar sedan så fick jag och fem andra tjejer reda på att vi ska få åka till London i början på juni. Det känns som vi nyss fick reda på detta men nu är det mindre än en månad tills vi åker, det är heeelt sjukt!! Jag har liksom inte helt fattat att jag egentligen ska åka dit, är bara medveten om att jag ska dit men det känns ändå som typ en dröm eller nått, konstigt nog haha. Går inte att beskriva hur mycket jag längtar och ack vad kul jag ska ha, det är inte länge kvar nuuuu! ♥

Jag vill ha värme

DATUM: 2013-05-02 KLOCKSLAG: 16:15:44
Tre bilder från Egypten när jag var där i november förra året. Ge mä värmeee!
En torsdag har snart passerat dock så känns det som att det är måndag men det är ju underbart att det redan är fredag imorgon! Nu ska jag äta lite våfflor och inför kvällen står ett danspass med Spectra på schemat. Puss!

Två fina bilder från igår

DATUM: 2013-05-01 KLOCKSLAG: 17:39:05

Första maj

DATUM: 2013-05-01 KLOCKSLAG: 15:03:52
Herreminje vad fort det går, vi är redan inne i maj månad!! Jag har så mycket att se framemot denna månad och nästa, resa till London med några tjejer, student, går ut nian, får sommarlov och troligen en tre veckors resa till Californien. Åh vad skönt det ska bli med varmare väder och mer sol för i maj och juni borde det blir det eller hur? Iallafall, vi har några gäster här nu så jag ska gå och vara social med dom och klockan sex ikväll ska jag träna i två timmar med Spectra. Pussss!