Ny vinterdesign!

DATUM: 2013-11-30 KLOCKSLAG: 23:14:25
Om ni inte redan har sett det så har jag fixat och lagt in en ny design. Tyckte att den gamla var för "sommrig" eller vad man ska säga så denna gjorde jag lite mer "vintrig". Passar perfekt med tanke på att imorgon är det december, vilket är helt sjukt om ni frågar mig!! Känns himla konstigt att det bara är en månad kvar på detta år, menmen så är det. 
 
Vad tycker ni om den nya designen?

En ljusslinga kring min klädstång

DATUM: 2013-11-30 KLOCKSLAG: 19:07:08
Istället för att bara ha ljusstakar i mitt rum denna december/jul så ville jag mysa och fixa till det lite extra. Jag hittade en ljusslinga i skrubben som jag sedan snurrade runt min klädstång. Så nu är hela mitt rum mycket mysigare, jag är jättenöjd iallafall och enkelt var det! Vad tycker ni? 
 

Friday & saturday

DATUM: 2013-11-30 KLOCKSLAG: 16:31:11
Från min tumblr, emeliekm.tumblr.com.
Hade en himla mysig kväll igår tillsammans med Sara och hennes familj. Det bjöds på tacos och därefter idolmys med choklad, efter att ha sett klart idol satte vi igång en film som vi efter en halvtimme stängde av för att sova. Vi vaknade runt tio idag, åt frukost och tittade på skidor, blev hämtad kring ett och sen dess har jag kollat på skidskytte samt kollat runt på tumblr. Denna kväll ska jag ta det lugnt och bara mysa på, sånt behövs förstår ni, puss!

Next up, fredagskväll/natt med bestie

DATUM: 2013-11-29 KLOCKSLAG: 16:25:36
Känns faktiskt lite konstigt att det är fredag, har liksom onsdag i mitt huvud. Men fredag är det och ack så härligt det är (som jag skrev i inlägget tidigare). Har precis lagt ner kläder och necessär för kvällen och natten ska jag spendera hos min bästa Sara. Vi ska äta tacos och bara ta det lugnt tror jag, ska bli så himla skönt att bara ta det lugnt och umgås med en person man verkligen tycker om!! Sååå, vad ska ni göra denna fredagskväll?
 
 

Underbara fredag

DATUM: 2013-11-29 KLOCKSLAG: 16:21:14
Äntligen fredag!! Och vet ni vad det bästa är??? Att jag inte har något att plugga som måste vara klart till nästa vecka, åh ni förstår inte min lycka!! Slutade skolan kvart över ett, då bestämde jag och Saga oss för att gå och hälsa på vår gamla skola, träffade vår handledare och käraste Paula, åh så kul att se dom igen! Vi stannade där i lite mer än en timme innan jag traskade vidare till farmor där mamma och lillebror befann sig. Besöket där blev kort och nu är jag hemma. Återkommer strax med vad jag ska göra denna fredagskväll, puss!
 

Bekännelser

DATUM: 2013-11-27 KLOCKSLAG: 19:51:00
- Jag vill ha tvillingar när jag blir äldre
- Har sjukt svårt att skilja på "B" och "P" när jag skriver. Senast igår skrev jag "weppshop" istället för "webbshop", vet egentligen inte varför.. Har alltid haft svårt med det.
 
- Jag har aldrig varit riktigt kär i någon. Har haft känslor för en person men aldrig varit kär.
 
- Älskar att få komplimanger men är jättedålig på att säga "tack", säger oftast "men durååå?" eller "detsamma!"
 
- Att göra till rösten och vara sarkastisk älskar jag, gör det jätteofta. Dock ganska stelt när nya personer inte förstår att jag är sarkastisk/oseriös heheh...

- Stör mig på folk som säger att det är töntigt att vara med i fandoms. 
 
- Nästa år ska jag på två konserter, The Fooo och One direction. Är såååå taggad!!

- Tycker det är hur mysigt som helst att kramas!
 

Pausade igår, tillbaka nu

DATUM: 2013-11-27 KLOCKSLAG: 19:42:08
Tog en liten paus igår.. Hade så mycket att göra med tanke på att jag slutade skolan sent, var tvungen att göra klart en dans till mina barn, ha danslektion, läsa ut en bok och sådär. Men nu är jag tillbaka! Har precis gjort klart en svenskauppgift som jag ska redovisa imorgon så det känns jätteskönt. Nu sitter jag vid dataskärmen och lyssnar på One direction samtidigt som jag dricker te. Ska gå och duscha om en kvart och efter det ska jag nog sätta igång en film, puss!
 

Min vinterjacka

DATUM: 2013-11-25 KLOCKSLAG: 15:33:14
För några veckor sedan fick jag hem min vinterjacka i brevlådan men jag har inte hunnit visa den för er men här har ni den! ↑ Tänkte "gå mot" strömmen med att ha en vit dunjacka istället för en svart, sen så tycker jag att jag passar bättre i vit faktiskt. Jag är hur nöjd som helst med denna! Inne i hela jackan är det fleece som värmer massa, luvan är jättestor samt är det en helt perfekt passform. Från Abercrombie and Fitch. 
 
PS. Här ser ni en bra bild på mitt hår, ni ser att det går åt det röda och lite mörkare hållet och nu börjar jag vänja mig vid det och jag trivs faktiskt jätte bra i det!! DS.
 

One direction - Midnight memories

DATUM: 2013-11-25 KLOCKSLAG: 15:29:42
Till er som inte har lyssnat på One directions nya album lyssna här!
Jag är helt galen i alla låtar men har ändå mina favoriter.
Vad tycker ni om det nya albumet? 

Första dagen på veckan

DATUM: 2013-11-25 KLOCKSLAG: 15:28:01
Utanför mitt fönstret är det mörkt redan, helt sjukt att det blir mörkt så fort. Hade tur som hann ta lite bilder innan mörkret kom faktiskt. Well, idag slutade jag runt halv ett, då åkte jag och mamma och storhandlade och därefter åkte vi hem då jag gick ut och fotade lite och nu sitter jag här framför dataskärmen och lyssnar på One directions nya album, looove it!! Har dans om sisådär en och en halvtimme och när jag kommer hem därifrån ska jag läsa i min svenska bok, dricka te, ta det lugnt och somna hyfsat tidigt. På återseende!
 
 

Now is good

DATUM: 2013-11-24 KLOCKSLAG: 00:27:36
Måste tipsa er om en helt underbar film, såg precis klart den och mina kinder är alldeles blöta. Fysatan säger jag bara.. Ni måste se denna film, ni bara måste! Filmen handlar om Tessa som är 17 år gammal och har sjukdomen leukomi. Man får ta del av hennes liv där hon träffar sin kärlek, Adam som gör allt för henne. Resten får ni se i filmen... Jag är helt rörd, filmen är otrolig men så sorglig, åh vad bra den är!
 

Saturday

DATUM: 2013-11-23 KLOCKSLAG: 19:12:40
I skrivande stund ligger jag under täcket i hopp om att bli varm efter att ha gått hem från farmor i kylan och blåsten. Spenderade mig dag på stan tillsammans med Clara i en timme innan hon åkte hem och Lovisa kom istället. Fick med mig tre saker hem som jag hoppas på att få visa er imorgon men vi får se. Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Hoppas ni får en bra lördagskväll!
 

Chokladbollsgröt

DATUM: 2013-11-23 KLOCKSLAG: 12:09:23
Bara för att det är lördag idag så tänkte jag lyxa till det lite för mig med en ny och god frukost!! Kan direkt säga att det smakar inte exakt som chokladbollar men det är nära! Jag tyckte iallafall att det var jättegott! Så well, jag tänkte dela med mig av receptet så ni också kan testa göra det:

Du behöver:
1 dl havregryn (jag tog glutenfria men det spelar ingen roll)
1 msk kakao
2 msk kokosflingor
Ca 2 msk sötning (jag använde honung men du kan använda vad du vill)
1 msk kallt kaffe
2 dl vatten
Vaniljyoghurt, hallon och kokosflingor till topping.

Gör såhär: Blanda alla ingredienser (utom det som ska vara till toppingen) i en kastrull. Koka i ungefär 3-4 minuter, tills det blir som en gröt. Servera med den toppingen du vill! Tadaaa, så har du din lyxfrukost!
 
 

Time to sleep

DATUM: 2013-11-23 KLOCKSLAG: 00:31:27
 
 

Så mycket jag vill men så lite som går

DATUM: 2013-11-23 KLOCKSLAG: 00:11:26
Jag vill ha snö. Jag vill köpa nya fina blusar. Jag vill vara någons lycka. Jag vill åka till Stockholm. Jag vill dansa. Jag vill umgås med mina vänner. Jag vill träffa mina idoler. Jag vill vara någons vackraste och mest värdefulla pusselbit. Jag vill åka till Kreta. Jag vill se One direction NU. Jag vill ha en pojkvän. Jag vill få bra betyg. Jag vill åka till London. Jag vill blir älskad. Jag vill köpa nya underkläder. Jag vill ha julafton. Jag vill träffa nya människor. Jag vill flytta hemifrån. Jag vill resa. Jag vill jobba med journalistik när jag blir större. Jag vill vara någons "andra halva". Jag vill på en festival. Jag vill vara den "enda" för en person. Jag vill vara som Lauren Conrad. Jag vill se och träffa The Fooo NU. Jag vill fylla 21. Jag vill ha en ny klocka. Jag vill ha en större säng. Jag vill skänka massvis med pengar till välgörenhet. Jag vill vara lycklig hela tiden. Denna lista är oändligt lång...
 
Det är mycket jag tänker på varje dag. Det är mycket jag vill göra men tiden, pengarna och orken räcker inte till. Egentligen är många saker bara skitsaker som jag vill göra för skojs skull men vissa saker är viktiga och det vill jag verkligen uppleva. Håller ni inte med mig? Är det någonting speciellt som ni vill göra eller uppleva?

The Fooo - Annexet, 5 april

DATUM: 2013-11-22 KLOCKSLAG: 17:45:26
Bilderna är från thefooo.com. Idag släppte mina idoler (The Fooo) en stor överraskning! De ska nämligen ha en egen konsert i Stockholm på Annexet den 5 april. Jag blev självklart överlycklig och som tur är hade en av mina vänner en biljett över som jag fick köpa. Så well, jag ska på deras konsert!!!! Jag är hur glad som helst verkligen, för ni som känner mig vet att jag älskar dom så sinnerssjukt mycket. Har även turen att ha Foooers circle biljett, det är platser som är längre fram och typ "bättre" så ja, bättre än såhär blir det inte!!
 
Kommer säkert blir ett himla liv på några av er nu, typ "amen omg, dom där suger" "hahahah töntigt" osvosv. Men vet ni vad? Håll dom kommentarerna för er själva och var istället glada för min skull. Skulle någon av er få biljetter till era idoler skulle jag vara överlycklig för eran skull. 
 
Är det någon av er som ska dit? Jag är så himla taggad och längtar såååå mycket!!
 

Fredagen välkomnas i blommor och tumblr

DATUM: 2013-11-22 KLOCKSLAG: 17:37:59
Käraste fredag är nu varmt välkommen, var i skolan fram till ett då jag spenderade sista lektionen till ett matteprov som jag hoppas gick bra! Därefter gick jag hem tillsammans med Moa och sen dess har jag tagit det lugnt, köpt biljetter (berättar i nästa inlägg), pratat med Emma, Saga och Elin samt beställt pizza som jag strax ska gå och äta hehe. På återseende!

En kall torsdag

DATUM: 2013-11-21 KLOCKSLAG: 17:20:19
Dagar som denna då det är -10 grader ute och ingen snö alls tänker jag tillbaka på sommaren och California. Fick sluta skolan en timme tidigare idag, då åkte jag hem och sen dess har jag suttit med matteboken framme för att plugga inför morgondagens matteprov. Strax kommer Sara hit och äter middag med mig, sen hade jag tänkt att hon skulle hjälpa mig lite med matten. Klockan halv åtta kommer vi befinna oss i danssalen för en och en halvtimme tillsammans med Spectra! Pusssss!
 

Topp 3 favorit covers på youtube

DATUM: 2013-11-20 KLOCKSLAG: 21:57:07

Kläder till de manliga

DATUM: 2013-11-20 KLOCKSLAG: 20:42:00
Har faktiskt en egen liten "hobby" eller vad man ska säga. Tolka mig inte fel nu men jag äääälskar att titta runt på killkläder på nätet, tycker det är så himla roligt och det finns så galet mycket snyggt!! Det är inte så att jag vill vara kille men jag bara älskar att titta på killkläder hehe. Så well, här ser ni lita av det som Lager157 har att erbjuda då det gäller killkläder, take a look thereeee!
 

Bloggtips

DATUM: 2013-11-19 KLOCKSLAG: 22:08:59
Moa Edström - Min kära vän Moa bor och lever i Umeå och på hennes blogg delar hon med sig av sin vardag, sina tankar, fina bilder och många tips om diversive. Tycker absolut att ni ska ta er titt, KLICKA HÄR!
 

Julia Gersér - En tjej som är ruskigt lik mig på alla sätt och vis, så jag kallar henne för min twinie. Julia bor i södra delen av landet, närmare bestämt Ronneby. På hennes blogg får ni läsa om hennes dagar och se massvis av fina bilder, absolut värt en klick! KLICKA HÄR!

Emma Berglund - Även denna tjej är hur go som helst, hon heter som jag skrivit tidigare i denna mening Emma och bor i självaste Göteborg. Hon bloggar som de andra tjejerna om sin vardag, sina tankar och delar med sig av sina bilder. KLICKA HÄR!

Saknar peace & love

DATUM: 2013-11-19 KLOCKSLAG: 14:43:00
  
Någonting jag aldrig kommer glömma är när jag och Felicia var på peace & love 2012. Där såg vi massa artister men dom som toppade det hela var Skrillex ↑ och Rihanna. Är så oerhört glad och tacksam för att jag hann att se dom innan festivalen la ner. Stämningen på hela festivalen var grym, vill bara tillbaka. Någonting jag ska göra framöver är att se de artister jag vill, att spara ihop pengar för att kunna åka på konserter och festivaler för det är en av de sakerna jag verkligen älskar att göra!
 
 
 

VSFS - Victoria's secret fashion show

DATUM: 2013-11-18 KLOCKSLAG: 21:48:54
För er som har missat det så spelades Victoria's secret fashion show 2013 för några dagar sedan. Jag som är helt galen i showen och affären kan inte vänta tills det visas i Sverige! 10 december så visas det och jag är så hiiiiimla taggad! Det ska bli så oerhört kul och för en kväll ska mitt dåliga självförtroende sänkas till botten. Ni måste hålla med mig, ens självförtroende är på botten efter man har sett denna show, eller hur!? Åh vad jag längtar!
 

Monday

DATUM: 2013-11-18 KLOCKSLAG: 20:37:19
No makeup peopleeee, omg xD fan va ballt (hoppas ni inser ironin!). Slutade tolv och då hämtade mamma upp mig och därefter åkte vi och handlade in den mat som behövs under den kommande veckan. Efter det åkte jag till farmor och spenderade någon timme tillsammans med henne och sedan aggerade jag doktor när min Moa skurit sig i handen hehe. Klockan fem vankades det ett danspass, tog det lugnt med tanke på att inatt har jag levt rövare och vridit till mitt knä (vad gör jag när jag sover egentligen!??!?!) menmen, det gick väl bra!
 
Nu har jag pluggat lite, ätit paj och druckit en kopp te och idag ska jag förhoppningsvis gå och lägga mig tidigt så jag är pigg till imorgon. Lateeer.
 

Tips på nyårsklänningar

DATUM: 2013-11-18 KLOCKSLAG: 09:59:00
1: HÄR 2: HÄR 3: HÄR
4: HÄR 5: HÄR 6: HÄR
7: HÄR 8: HÄR 9: HÄR

Igår visade jag er vilken nyårsklänning jag ska ha detta år. Nu tänkte jag dela med mig av lite tips på klänningar till nyår till er som är lite osäkra på vad ni ska ha på er. Hade inte jag haft min klänning hade jag nog satsat på 7an eller 9an, det är mina favoriter av dessa! Ni hittar de alla på nelly.com för ett rimligt pris och länkarna står ju under bilden. Hoppas detta uppskattades!

Min "nya" hårfärg

DATUM: 2013-11-17 KLOCKSLAG: 19:54:10
Hade helt glömt att jag inte har visat er min "nya" hårfärg. Dessa bilder är riktigt dåliga men de får duga för stunden, ska fixa bättre inom kort, det lovar jag. Men iallafall, det är mörkare och även lite åt det röda hållet. Jag trivdes inte så jättebra i det från början men börjar trivas allt mer och mer. Sååå, vad tycker ni?
 

Pluggsöndag

DATUM: 2013-11-17 KLOCKSLAG: 17:26:47

Två datorer har stått framme på mitt skrivbord hela dagen, har nämligen varit fullt upptagen med att skriva en psykologi/naturkunskaps inlämning. Nu har jag tagit en paus från pluggandet då jag har duschat och snart är det dags för middag och om en timme ska jag prata i skype med några tjejer. Senare ikväll ska jag iväg till Moa och fika lite eftersom idag firar vi 70 dagar tillsammans, weho grattis till oss! Ha det så bra så länge!!

Nyårsklänning

DATUM: 2013-11-17 KLOCKSLAG: 12:32:05
Många personer har redan nu börjat lägga upp tips på nyårsklänningar. Jag som köpte en förra året tänkte även ha den detta år. Känner att det känns onödigt att köpa en helt ny när jag bara har haft den en kväll. Sen är denna ↑ en simpel klänning som man kan använda flera gånger tycker jag. Sååå, har ni planerat vad ni ska ha för nyårsklänning?
 

Storm på en lördag kväll

DATUM: 2013-11-16 KLOCKSLAG: 23:30:16
Spenderade kvällen hemma hos Moa tillsammans med henne framför filmen, Hitta Nemo. Fick så himla mycket nostalgi känslor, jag älskar verkligen "barn"filmer! För övrigt så är det världens storm ute, det blåser hur mycket som helst! Känns som att hela huset ska blåsa bort, helt ärligt.. Ska strax gå och tvätta bort mitt smink för att sedan gå och lägga mig, sov gott kära ni!
 

Concelear - Viva La Diva

DATUM: 2013-11-16 KLOCKSLAG: 19:09:00
Måste bara tipsa om denna grymma concelearn från Viva La Diva. Den är otroligt lik en concelear från Make Up Store men denna är billigare och enligt mig, mycket bättre. Jag tycker att den från MUS (Make Up Store) är hårdare i konsistensen och svårare att applicera men denna är mycket enklare att applicera. När jag applicerar denna tar jag ut lite på handryggen med baksidan av en pensel och sedan använder jag mina händer när jag lägger den i ansiktet. 85 svenska riksdaler inne på Åhléns får du ge för denna och det är den verkligen värd!
 
Denna består av tre färger, en röd/blå/lila aktig, en gul/grön och en hudfärgad. Den röd/blå/lila lägger du under ögonen, den gul/gröna för att täcka röda områden och den hudfärgade lite vart du vill. Jag brukar använda den hudfärgade som en highlighter och lägga den under ögonbrynet och på näsbenet.

En dag på stan med min favorit

DATUM: 2013-11-16 KLOCKSLAG: 18:08:21


1. Första seriösa/fina bilden på mig och favoriten (Moa) haha, komiskt nog! 2. Hittade en liknande jacka som min inne på Kappahl. 
Vaknade runt elva idag, fixade mig och klockan ett gick jag till Moa. En timme senare befann vi oss på stan där vi köpte lite småsaker, jag köpte en concelear som jag för övrigt ska tipsa er om senare och hon köpte ett par skor. Vad jag ska göra ikväll är oplanerat, blir jag hemma ska jag försöka plugga lite annars kanske jag ska till Moa och titta film. Hoppas ni har haft en fin lördag!

Gårdagen, NA-festen

DATUM: 2013-11-16 KLOCKSLAG: 17:52:29

Igår befann jag mig hos Tilda tillsammans med henne, Elin, Margit och Björg runt sju tiden. Vi tittade på idol och taggade inför kvällens festligheter! Åkte ut till bringåsen kring nio och väl där möttes vi av glada miner, musik, dans samt nytt & känt folk. Hade jätteroligt fram tills polisen stoppade det hela, hade velat fortsatt menmen, det gick inte! Lite över ett somnade jag gott i min säng, hoppas ni hade en bra fredagskväll!

Lovelist

DATUM: 2013-11-13 KLOCKSLAG: 19:27:50

Är du i ett förhållande? Nope

Har du kysst någon idag? Nixxxxx

När går gränsen vid otrohet? Alla har väl en egen gräns men för mig är gränsen då man kysser en annan person. 

Är du romantisk? Hah, jag vet inte. Kan väl om jag vill men jag vet faktiskt inte!

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Trevlig, charmig, omtänksam, snäll, lång och får mig på bra humör. Ett plus är om han är snygg! Och han får även ge mig komplimanger hehe.

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man trivs bra och har roligt tillsammans samt att man litar på varandra.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gångJa, ett flertal gånger.

Har du lekt med någons känslor? Alltså, njaaa.

Hur många har du varit ihop med? Let me seeeee..... nobody.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Trivs väl på ett sätt med att vara singel men att hitta den rätta personen skulle jag absolut vilja göra!

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Har väl ingen typisk "drömdejt". Men skulle mer än gärna typ gå ut och äta middag bara han och jag och sen gå hem och titta på någon film kanske!

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Bli helt förkrossad.

Blir du lätt kär? Vissa gånger, JA, vissa gånger, NEJ.

Vad faller du för? Ödmjukhet, leenden, fina ögon.

Har du en ”utseendetyp” hos killar? Nja, långa killar, bra klädstil och med lite extra muskler hehehe...

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Alltså, enligt mig, nej det tycker jag inte man ska göra.

Är kärlek allt i livet? Både ja och nej. Kärlek är en del av lycka så det är en del i livet. Men det är inte allt.


Ber så hemskt mycket om ursäkt

DATUM: 2013-11-13 KLOCKSLAG: 19:10:12
Mår typ dåligt av att se hur dåligt jag egentligen bloggar.. Men grejen är den att: 1. Det blir mörkt redan vid tre på dagarna så jag kan inte ta bilder. 2. Jag slutar efter fyra 3 av 5 dagar i veckan. 3. På kvällarna måste jag plugga eller så tränar jag. 4. På helgerna vill jag umgås med vänner samt måste jag plugga. Jag vill verkligen uppdatera er men för tillfället har jag inte tiden till det.. Återkommer! 

I miss you, my lifesavers

DATUM: 2013-11-11 KLOCKSLAG: 20:27:11
 

Första dagen på veckan

DATUM: 2013-11-11 KLOCKSLAG: 19:57:21
Alltså herregud, hänger inte med längre. Det blir mörkt klockan tre på dagarna, jag slutar efter fyra 3 av 5 dagar och ja, det är mycket nu. Idag efter skolan åkte jag och handlade lite småsaker tillsammans med mamma, efter det åkte jag hem och åt middag samtidigt som Moa gjorde mig sällskap. När klockan slog fem var jag i danssalen där vi körde ett hårt danspass, kommer kännas imorgon och på onsdag kan jag lova! Nu ska jag ta det lugnt och senare ikväll ska jag försöka lägga mig i hyfsad tid, loooove!
 

Questions #2

DATUM: 2013-11-10 KLOCKSLAG: 12:07:17
vad du går för linje på gymnasiet? 
- Jag går Samhällslinjen på Wargentin här i Östersund och i tvåan hade jag tänkt att välja inriktning mot medier, information och kommunikation (media text).
 
vad har du för kamera?
- Använder mig av en nikon d80, tror den har gått ut ur sortimentet nu menmen! Skulle dock mer än göra köpa upp mig till en bättre kamera men vi får se när den tiden kommer!
 
är du ett fan av något band?
- Jajjemen, jag är foooer (The Fooo) och directioner (One direction).
 
bästa serien du sett?
- Alltså Pretty little liars, Gossip girl och The hills ligger nog på samma nivå där. Men det beror egentligen på vad för slags serie man vill se men dessa är mina absoluta favoriter!
 
hur är du bland killar/när du träffar killar?
- Haha, alltså det beror på.. Är det en kille som jag är riktigt bra kompis med så pratar jag jättemycket, skrattar, fular mig och sådär. Men om det är en kille jag inte känner så bra så försöker jag väl vara framåt och trevlig. Det beror helt på vem det är och vid vilket tillfälle det är!
 
Det blev inte så många frågor denna gång, men det är iallafall bättre än ingenting! Tack kära ni för frågorna!

Tips på bra serier?

DATUM: 2013-11-09 KLOCKSLAG: 14:14:15
Är i stort behov av att börja kolla på en ny serie, nu är bara frågan, vilken? Jag tycker om serier som är lite "tjejiga", romantiska, spännande, damatiska och lite läskiga. Har ni något tips på en serie som stämmer in på det jag nyss skrev, kommentera!!
 
Jag har sett serier som Pretty little liars, Gossip Girl, The Hills, OC, Grey's anatomy, Ravenswood och The following.
 

SA-festen

DATUM: 2013-11-09 KLOCKSLAG: 14:03:23

Hade en bra kväll igår! Jag, Saga Elinoch Emma möttes upp hos Elin för att kolla på idol, äta popcorn och mysa på lite. Kvart över nio kom mamma och hämtade oss innan vi sedan åkte ut till bringåsen där festen höll på. Väl där möttes vi av glada miner, skratt, prat och dansande! Hade det jätteroligt fram tills slutet då det blev lite kaos men som tur är så är det löst nu! Bugar och bockar för årets SA-fest!

TGIF

DATUM: 2013-11-08 KLOCKSLAG: 18:07:33
Sedan jag slutade skolan idag har jag kollat på serier, pluggat lite, snapchatat och ätit middag. Alldeles strax ska jag gå iväg och fixa mig inför kvällens festligheter! Ska iväg till Elin snart och kolla på idol och mysa på lite tillsammans med henne, Saga och Emma. Runt nio tänkte vi åka iväg till bringåsen där kvällens SA-fest håller till! Hoppas ni får en toppenkväll, för det ska jag ha!!

Ravenswood

DATUM: 2013-11-08 KLOCKSLAG: 18:03:54
Till alla som älskar Pretty Little Liars. Med tanke på att pll har ett uppehåll nu så har ett nytt program som har med det att göra börjat, Ravenswood heter det. Man får se hur det går för Caleb och Miranda som stanna kvar i Ravenswood men där, är inte allt som det ska. Har sett de tre avsnitten som kommit ut nu och herregud vad bra, läskigt och spännande det är! Ett tips till alla er som inte orkar vänta på pll!
 

Väntar på dig, kära fredag

DATUM: 2013-11-07 KLOCKSLAG: 22:30:29
Ska alldeles strax stänga av datorn för att sedan lägga mig och sova. Imorgon är det fredag, vilket ska bli såååå skönt! Slutar skolan runt halv två och runt nio på kvällen vankas det SA-fest (SA=samhälls) i bringåsen, blir säkert himla roligt! Jag ska försöka ta lite bilder imorgon eftersom jag har färgat håret så ni får se det och för att det var jätte längesen jag la upp nya bilder, sorry för det mates.. Pussgodnatt!
 
 
 

At the moment

DATUM: 2013-11-07 KLOCKSLAG: 19:06:53
I skrivande stund sitter jag med träningskläder redo för att åka iväg till dansen. Har nämligen ett danspass tillsammans med Spectra denna kväll (liksom alla torsdagskvällar men whateeeever). Idag var jag i skolan fram till fyra och därefter åkte jag hem och pluggade, snapchatade och åt middag. Mer än det har jag inte hunnit göra för nu sitter jag nämligen här hehe. Men fina ni, ställ frågor! Puss!
 

I mitten av skolveckan

DATUM: 2013-11-06 KLOCKSLAG: 19:14:30
Skulle inte sitta helt fel nu ↑.. Slutade redan kart över ett idag, då traskade jag iväg till frisören där jag färgade håret och klippte mig lite (ni får bilder någon annan dag). Jag är iallafall nöjd, lite mörkt kanske men det kommer jag vänja mig vid och sen kommer lite gå ur när jag duschar. Om 45 minuter kommer Moa hit, vi ska dricka te (som vi alltid gör) och kolla på tv tror jag. Idag ska jag även försöka att lägga mig i hyfsad tid, vi får se om jag lyckas! Pussar!
 
 

21.14

DATUM: 2013-11-05 KLOCKSLAG: 21:14:12
Sitter atm och pratar med mina kära vänner från olika delar av landet. Vi har lärt känna varandra genom The Fooo nämligen, dom är så goa allihopa! Well, jag ska snart gå och göra mig lite te och en knäckemacka men först ska jag prata klart med dessa giiiiirls. Puss!
 

Tisdag

DATUM: 2013-11-05 KLOCKSLAG: 17:06:39
En lång skoldag är äntligen över! Hade ingen lektion i morse utan istället satte jag och några till oss i biblioteket där jag hann klart med en historie-reflektion. Dagen följdes upp av fyra ytterligare lektioner och när klockan var kvart över fyra fick vi sluta. Nu sitter jag framför datorn och ska snart ta fram dansblocket för att lägga på lite på dansen till mina barn, hoppas det går vägen haha! Imorgon har jag bara två lektioner, vilket ska blir sååå skönt, puss så länge!
 

Redan november!?

DATUM: 2013-11-05 KLOCKSLAG: 15:12:00
Bilder för ungefär ett år sedan. Alltså jag tycker verkligen att det är sjukt att det redan är november, idag är det liksom femte november. Jag tycker att det känns som att det är augusti/september, jag är inte redo för ett nytt år om två månader. Gash vad tiden går alltsååå, blir typ rädd... Well, det är bara att fortsätta, ungefär två månader till jullov och jag längtar redan! Jag behöver en till veckas lov för att vila upp mig från lovet. 
 
 

First day in school

DATUM: 2013-11-04 KLOCKSLAG: 20:33:00
Hej på er! Kollade precis min statestik och insåg att jag hade över 300 unika besökare igår, tacktacktack kära ni! Så nu kände jag att jag var tvungen till att blogga hehe.. Well, idag var det första dagen i skolan efter lovet. Jag som har himla sköna måndagar hade bara två lektioner och efter det åkte jag hem och pluggade. Klockan fem befann jag mig i danssalen för en och en halvtimmes danspass och efter det åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här.
 
Har precis gjort klart en engelska bokrecension och nu ska jag ta mig någonting att fika och därefter ska jag plugga lite historia. För övrigt så har vi fått en ny bil idag, himla roligt faktiskt så om jag har tur så ska jag ut och övningsköra lite nu i veckan! Nej nu måste jag ta lite fika samt lägga fram kläder inför morgondagen. Hoppas att ni har haft en bra första dag i skolan, puss!

SOML

DATUM: 2013-11-04 KLOCKSLAG: 20:24:00
Kan nästan inte förstå att jag om 220 dagar kommer få se dessa killar live och troligtvis höra denna underbara låt. Alltså herregud! Denna låt är helt sinnessjukt bra, lyssnar på den flerafleraflera gånger om dagen och jag tröttnar aldrig, fy så bra den är! Kan säga att jag är en otroligt stolt directioner, I love you guys!

Dags för att färga håret

DATUM: 2013-11-04 KLOCKSLAG: 10:57:00
Eftersom jag har varit utomlands under lovet så har mitt hår blekts mycket, och jag tycker inte alls om det.. Så jag har bokat tid hos frisören på onsdag och då ska jag fixa till det. Jag funderar på att färga det något i stilen med bilderna ovan ↑, men är inte helt säker.. Vad tycker ni? Ska jag färga det ungefär som på bilderna?
 

Positivt & negativt med att skolan börjar

DATUM: 2013-11-03 KLOCKSLAG: 19:03:11
Tänkte skriva ner några positiva och negativa saker med att skolan börjar, hope you like iiiiiit!
 
+ Man får tillbaka alla rutiner, kliva upp tidigt, gå i skolan, plugga, träna osv. 
Istället för att sitta hemma och låta dagarna ruttna bort så har man någonting att göra (man går ju i skolan).
Träffa alla kompisar fem gånger i veckan, har varit lite svårt nu när det har varit lov.
 
Klädproblem varje morgon, kommer säga "jag har ingenting att ha på mig" varje dag...
Kommer inte få den sömn man behöver eftersom man måste kliva upp tidigt. Om man inte lägger sig tidigt då!
Måste börja plugga igen, kommer få så mycket att göra. Allt plugg tar död på mig..
 

Pluggsöndag

DATUM: 2013-11-03 KLOCKSLAG: 18:53:45
Lånade denna underbara bild från London av Malin, herregud vad jag saknar det! Denna söndag har jag suttit och pluggat ihjäl mig men nu är jag äntligen klar (iallafall med en sak) och det känns helt underbart. Ungefär samma känsla som jag har på bilden ↑, haha nej då.. Klockan nio vankas det filmmys hemma hos Moa och innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. En sak måste jag bestämma, vad jag ska ha på mig imorgon! 
 

Questions #1

DATUM: 2013-11-03 KLOCKSLAG: 11:17:07
Vart gör du dina kollage som på inlägget som heter "om jag var rik skulle jag bära det här"?
- Alla mina klädcollage gör jag på internet på en sida som heter polyvore. Där är jag medlem och när jag ska göra ett collage klickar jag på "create" och därefter låter jag fantasin flöda (hahah åh, det där lät djupt)..

Hur får man arkivet stå brevid varann?
- Jag har kodat om mitt arkiv och det är därför det ser annorlunda ut än de "vanliga" blogg.se arkiven. Mitt arkiv är uppdelat på år och sedan står månaderna på rad efter varandra. Det första man gör är att koda om arkivet (klicka HÄR för att se hur man gör). Därefter så har jag lagt in de HTML koderna jag vill för få det typsnittet, den färgen och storleken jag vill ha. Det gör man genom att lägga till t.ex: <font face="arial" size="1" color="#000000">. Detta betyder alltså att du har typsnittet arial, storleken och färgen #000000 (svart).
 
Vad använder du för program när du redigerar bilder och gör designer?
- Jag använder alltid photoshop CS5. Undantag kan vara om jag redigerar på fjunken, då använder jag oftast Fotor, BeFunky och/eller Pix.
 
Gör du bloggdesigner till andra?
- Ja det gör jag. Till en viss mängd dock med tanke på att jag har mycket i skolan och sådär. Men jag gör då jag har tid och nej jag tar inte betalt för det, uppskattar dock om ni isåfall skriver att det är jag som har gjort er bloggdesign i ett inlägg eller så. 
 
Vad för tatuering och vart? Du är jättefin!
- En sån här (↑). Det är alltså hjärtslag och i mitten är det ett hjärta. Jag har tänkt att ha den precis ovanför armvecket (alltså på insidan) och den ska inte vara speciellt stor, ungefär som på bilden. Varför jag vill tatuera just denna är för att jag tycker den är jättefin och för mig symboliserar den mycket. Och tack fina du!!
 
 
Ska du gå på one directions konsert? gillar du dom fortfarande? du skrev ganska mycket om dom förut.
- Svaret där är JA, jag ska gå på deras konsert. Har parkett blue och ska gå den 13e juni. Jag gillar dom fortfarande men det har bara blivit så att jag inte har skrivit lika mycket om dom på sistone men jag gillar dom fortfarande! Är fortfarande en directioner heh..
 
Har du många läsare? Du har iallafall en riktigt fin och bra blogg!
- Alltså "många" är ju ett ord alla tolkar olika men jag har väl mellan 150-200 unika läsare per dag. Om det är många eller inte är väl upp till var och en person. Tack så mycket!!

Halloween

DATUM: 2013-11-03 KLOCKSLAG: 11:02:00

Hade en jättebra kväll igår!! Gick till Moa runt halv fem, väl där började vi fixa oss och efter ett tag kom Hanna och Asta också. Runt kvart i nio var vi klara (haha ja det tog lång tid...) då gick vi ner till stan och hem till Felicia där massa andra personer också befann sig, vi tyckte det var alldeles för många där så istället gick vi till Anders. Väl där satt vi mest och pratade, lyssnade på musik och skrattade.
 
Det var så himla kul att se att så många hade klätt ut sig, allt blev så himla mycket roligare! Halloween borde vara flera gånger per år, tycker inte ni också det? Var hemma redan kvart i ett och en kvart efter det sov jag gott i min säng. Tack så oerhört mycket för gårdagen allihopa!

5 sanningar

DATUM: 2013-11-02 KLOCKSLAG: 21:14:00
Jag har redan bestämt vart en tatuering jag ska göra ska sitta och hur den ska se ut. Ska dock vänta tills jag blir 18 med att göra den men den ska göras!
 
Jag är sarkastisk och gör till rösten jätteofta.
 
Älskar att lyssna på "party-musik", blir typ galen vid varje drop så folk tror jag är hög eller nått, men det är bara så jag äääääär :))))))
 
Jag är jättekänslig, grät som ja jag vet inte vad på programmet "Tillsammans mot cancer". Sen om jag tittar på när soldater kommer hem till sina familjer videos på tuben gråter jag floder, osvosv!
 
I skolan har jag jättehöga krav på mig själv.
 

Halloween firande på g

DATUM: 2013-11-02 KLOCKSLAG: 16:08:02
Ska alldeles strax gå iväg till Moa. Ikväll vankas det halloweenfest och självklart gäller det att klä ut sig och gå all in! Vad jag ska vara är fortfarande hemligt men jag lovar er att berätta imorgon då ni även ska få massa bilder för jag ska verkligen ta massa bilder ikväll! Ska iallafall gå till Moa där vi två plus Hanna och Asta ska sminka sår, sätta på lösögonfransar, sätta i linser, sminka oss, fixa hår och fixa kläder strax! Åh vad jag är taggad, kommer bli så himla kul och jag tror att min outfit kommer bli jättebra! Hoppas ni får en jättebra kväll, pussar!
 

Om det inte går att kommentera

DATUM: 2013-11-02 KLOCKSLAG: 15:49:00
Vid vissa tillfällen går det inte att klicka på "kommentera" i mina inlägg. Om inte det funkar och ni vill kommentera så klicka på rubriken i inlägget (den är klickbar/länkbar). När ni klickar där så kommer ni till inläggets sida, scrolla ner där så kommer ni till kommentarsrutan så ni kan kommentera! 
 
Tänk på att sidan måste ha laddats klart, annars går det inte klicka på rubriken.

Nya favoriter

DATUM: 2013-11-02 KLOCKSLAG: 14:50:40
Blev ganska spontant och snabbt igår att jag köpte dessa skönheter. Gick in och testade dem igen med sulor och de passade verkligen helt perfekt så jag köpte dom! Kommer bli perfekt att ha i vinter med tanke på att de är fodrade lite grann och sen ska jag köpa ännu ett par sulor som är varmare. Åh, alltså jag älskar dom verkligen, heeeelt perfekta!!!!
 
Detta är inte Johnny Bulls eller Primeboots, märket är Roots och jag köpte mina på Euro Sko för 1499 svenska riksdaler. Det är äkta skinn och enligt mig är dessa så nästintill primeboots man kan komma, är såååå nöjd verkligen! Rekomenderar verkligen dessa och dem är stora i storleken, bara så ni vet. Jag har normal 38/39 och i dessa tog jag 38 men har sulor i så då blir dom som ett par 37or (onödig info, menmen!).
 
Kommer gå i dessa varenda dag, de är helt perfekta, åh jag är kääääär!! ♥
 

1 november

DATUM: 2013-11-01 KLOCKSLAG: 10:07:16
Mornin' people! Hoppas ni har sovit gott för det har jag, har typ sovit i 11-12 timmar inatt men det var behövligt efter resan. Ska alldeles strax gå och fixa mig för att just nu sitter min favorit Moa på bussen påväg hit, det ska bli sååå kul att träffa henne igen!! Vi ska planera inför morgondagens halloweenfirande där vi ska klä ut oss och sådär, kommer bli hur kul som helst! Well, nu måste jag gå och fixa mig samt äta frukost, ha det bra, puss!
 
Förresten! Idag är det första november, hur sjukt känns inte det??? Två månader kvar på hela året, det är verkligen galet!? Känns som det var nyår nyss typ hah! Håller ni med mig?