Sista september

DATUM: 2013-09-30 KLOCKSLAG: 22:02:37
En måndag är över och det känns faktiskt himla skönt, jag har spenderat min dag genom att ha varit i skolan på två lektioner, varit på ett möte, fyndat ett par byxor för 100:-, besökt apoteket, varit på dansen samt umgåts med Moa. Har även bestämt mig för att idag kommer jag vara nyttig, det vill säga, äta nyttigt varje dag och sådär! Ska kolla om det ändrar hur jag mår och sådär, så vi får helt enkelt se hur det går!!
 
Imorgon har jag en himla lång dag på skolan då jag har ett hörprov i spanska samt ett förhör i engelska men det ska nog gå bra. Efter skolan ska jag hem en snabbis och klockan sex ska jag befinna mig i danslokalen för att ha ett danspass med mina ungar. 
 
Tråkigt nog har en förkylning kommit till mig och där verkar den stanna, har druckit tre koppar te idag, ätit massa frukt (c-vitamin vettniiii) och sådär så jag håller tummarna på att det går över så fort så möjligt. Jag har nämligen inte tid att vara sjuk nu, har jättemycket i skolan, måste träna och sådär så ja, jag måste bli frisk!! Puss & kram mina hjärtegull!
 

Ett perfekt mellanmål

DATUM: 2013-09-30 KLOCKSLAG: 21:20:19
Idag testade jag ett recept som Hanna har tipsat om och jag måååste bara tipsa det vidare till er, inte nog med att det är himla gott så är det nyttigt också, perfekt som mellanmål eller när du är sugen på någonting!!

Du behöver:
- Bär eller frukt (jag tog hallon & banan)
- 1 1/2 dl havregryn
- 5 msk turkisk yoghurt
 
- Sötning (t.ex: honung, stevia, agave sirap)
- Kanel och/eller kardemumma
 
1. Sätt igång ugnen på 150 grader
2. Rör ihop havregrynen och yoghurten till en smulig deg
3. Häll i bären och/eller frukten i en form och ta lite sötning över
4. Häll över havregrynsblandningen över bären/frukten samt ta på kanel och/eller kardemumma
5. Ställ in i ugnen i ungefär 20-25 minuter 
 
 
 

Helgen

DATUM: 2013-09-30 KLOCKSLAG: 19:09:34
Tänkte berätta vad jag har gjort i helgen eftersom bloggen har stått stilla då, so well, here we go!

Lördag: Åkte upp till Åre på morgonen med familjen, väl framme åt vi lunch i stugan och därefter åkte vi in till byn där det var höstmarknad. Jag köpte ett ryggskydd som var mycket välbehövligt och mer än det fick jag inte med mig hem. På kvällen satt vi framför tven samtidigt som vi åt god mat och efterrätt, en himla lugn och skön kväll rätt sagt!
 
 
Söndag: Vaknade runt tio och då var det meningen att vi skulle ut och gå på fjället men under natten hade en förkylning kommit till mig så det blev ingenting sånt för mig, dock gick dem andra ut. Så jag spenderade min dag i soffan med flera koppar te och bara tog det lugnt! Senare runt halv fyra åkte vi hem till Östersund igen och kvällen spenderade jag hos Moa där vi tittade på Wallander.
 
Atm så väntar jag på Moa, vi ska plugga lite samt prata och bara mysa på, sånt som behövs vill säga! Hoppas att ni har haft en jättebra helg och en bra måndag!!
 

Fredag

DATUM: 2013-09-28 KLOCKSLAG: 00:17:11
Såååå, mina vänner nu ska jag uppdatera er! Idag på skolan kollade vi först på film & fick fika, åt lunch, blev bjudna på tårta och därefter hade vi matte och sen sa vi tack och hej för denna vecka. Vandrade runt på stan tillsammans med Sara och Saga där jag fick med mig ett undervattensskal till telefonen hem, hämtade även ut ett paket med kläder som jag visar till er någon annan dag. Kvällen har jag spenderat hemma hos Moa med henne och Kajsa framför idol där det även bjöds på godis och karaokesjungande haha..
 
Imorgon ska jag åka till Åre, är ju nämligen höstmarknad där så vi ska upp och kolla lite, samt titta till stugan & den nya liften som håller på att byggas precis vid oss! Kommer hem på söndag men jag hade tänkt att försöka uppdatera er genom mobilen men vi får se hur det går, puss så länge, sov så gott1
 
 

17 augusti, en dag jag aldrig glömmer

DATUM: 2013-09-28 KLOCKSLAG: 00:02:11
 

Hur mina VS-dofter luktar

DATUM: 2013-09-27 KLOCKSLAG: 17:07:17
Det har varit några som undrat hur mina VS-dofter luktar så nu tänkte jag ta tag i det och berätta, here we go!
 
Strawberries & champagne: (vilda jordgubbar & champagne) Jag tycker att denna luktar starkt men gott, precis som det står på flaskan luktar den en blandning av jordgubbar och champagne.
 
Such a flirt: (stjärnfrukt & vit orkidé) Luktar sött, nästan mot lite bubbelgum "hållet", en av mina favoriter, den luktar jättegott verkligen! Har även denna som body lotion och mellan misten och lotionen är det ingen skillnad på lukten.
 
Aqua kiss: (freeshia & daisy) Denna luktar jättefräscht, lite sött men inte alls lika sött som de andra dofterna. Detta är min absoluta favorit, den luktar verkligen hur gott som helst!
 
Mango temptation: (mangonektar & hibiscus) Till alla som älskar mango är denna perfekt, luktar sött och mango, helt uuuunderbar är den!
 
Love spell: (körsbär & persika) Luktar väldigt sött och starkt, precis som det står på flaskan så luktar den en blandning mellan körsbär och persika.
 
Coconut passion: (vanilj & kokos) Denna luktar så himla gott, luktar naturligt, inte så jättestarkt och inte så himla sött. Vanilj och kokos är en heeelt underbar kombination, smörjer mig alltid med denna efter jag har duschat.
 
Sheer love: (vit bomull & rosa lilja) Luktar sött men inte alls för sött, även denna är en av mina favoriter!
 
Pure daydream: (pärlorkidé & rosa vinbär) Påminner lite om tvål men det luktar otroligt gott!
 
Pure seduction: (freeshia & rött plommon) Denna luktar sött och är en av de "vanligaste" dofterna som folk har. Jag har tröttnat lite på lukten men den luktar gott!
 
 
Amber romance: (bärsten & vaniljsås) Gaaash, denna luktar så naturligt och gott! Jag tycker att den luktar en blandning mellan vanilj och mandel, vilket luktar jättegott!!
 
 
 

Ändringar i designen & godnatt

DATUM: 2013-09-26 KLOCKSLAG: 22:17:44
Som jag redan har skrivit i rubriken (och om ni inte redan har sett det)
så har jag ändrat lite i bloggdesignen, det lär nog blir ännu mer ändringar
framöver men det får räcka för idag. Mina knän är för tillfället bort domnade
på grund av dansen ikväll, well vi får hoppas det blir bättre tills imorgon!
Börjar halv nio och slutar runt halv två och då ska jag troligen på stan med
Sara, men vi får se. Sov gott fina bloggläsare, puss på er alla!

Två nya i VS-samlingen

DATUM: 2013-09-26 KLOCKSLAG: 18:26:23
Min kära mamma kom hem från Oslo i söndags, hon gick inom Victoria's secret på terminal och då köpte hon dessa två grejer till mig! Är jättenöjd, body buttern luktar hiiiiimla gott, typ en blandning mellan vanilj och mandel och nessecären är perfekt att ha med sig på skolan och kunna ha de nödvändigaste sakerna med sig. Tack bästa mami!!

Äntligen är resan bokad!!!

DATUM: 2013-09-26 KLOCKSLAG: 16:54:42
Om ynka 27 dagar åker jag till paradiset (aka Oman) tillsammans med min familj, bor på en femstjärnig resort och lyxar till det och lever livet i en vecka! Gaaash, jag längtar så oerhört mycket, 30 grader, strålande sol, 26 grader i vattnet, bli brun, kunna gå runt i shorts och åh, vad underbart det kommer bli! Exakt när jag åker och sådär kommer jag berätta när det närmar sig. Är så taggad, weeeeehooo, pussar!
 
 

Stora ben och sambo-liv

DATUM: 2013-09-25 KLOCKSLAG: 22:47:05
Har spenderat denna onsdagskväll hos Moa, där bjöds det först på kyckling-tacos och därefter på te och kakor. Vi åt, kollade på tv, pratade och skrattade massor, åh sambo livet är bra det, perfekt att ha en ska ni veta! Nu ligger jag nerbäddad i sängen under duntäcket och ska strax säga godnatt för idag, hoppas ni alla har haft en bra dag! Jag hoppas på att kunna ge er några toppen nyheter imorgon, will seeee, puss godnatt!!
 

Onsdag

DATUM: 2013-09-25 KLOCKSLAG: 16:10:51
  
Saknar värme, sol och bad lite väääl mycket ↑... Slutade skolan kvart i tre och sen dess har jag mest pratat med mamma om allt mellan himmel och jord. Senare ikväll ska jag bli bjuden på middag hemma hos Moa (sambo life är najs) och sen lär vi nog mysa på hemma hos henne. Ska även förhoppningsvis beställa mina vinterskor idag eller om det blir imorgon, hör av mig sen, puss!
 
 

Time to say goodnight

DATUM: 2013-09-24 KLOCKSLAG: 22:24:28
Nu ska jag gå och lägga mig i min nybäddade
säng som har duntäcke, lovelyyyy. Imorgon börjar
jag kvart i tio och slutar runt tre och därefter får
vi se vad jag gör, ska iallafall äta middag hos Moa.
Well, godnatt kära ni, puss!
 

Tuesday

DATUM: 2013-09-24 KLOCKSLAG: 20:15:00
Idag har jag spenderat den mesta av min tid på skolan, slutade nämligen inte förens tjugo i fem.. Dock gjordes min dag när jag, Emma och Björg gick iväg och åt sushi på lunchen, fiskgratäng är ingenting för oss nämligen, men sushi var gudomligt gott!! När jag slutade åkte jag hem, åt middag och sen åkte jag till dansen för att ha lektion med mina ungar, därefter tog jag bussen hem tillsammans med sällskap av Elin via telefon. Atm så lyssnar jag på musik, ska kolla runt lite efter vinterkläder och sen ska jag sova tidigt, pussar!
 



Dagens

DATUM: 2013-09-24 KLOCKSLAG: 20:07:59
Tröja - random affär i Stockholm | Linne - HM | Scarf - Gina Tricot | Jeans - Dr.Denim | Klocka - Marc Jacobs
 
Var hur längesen som helst jag visade en "dagens/outfit/dresscode" eller vad ni nu kallar det så jag tänkte att det kunde vara lite kul att bjuda på idag! Vad jag har gjort idag tänkte jag berätta i nästa inlägg så, keep your eyes open!

Perfekt till hösten

DATUM: 2013-09-24 KLOCKSLAG: 13:07:00
En päls, ett par boots, en guldklocka samt en ny väska ska absolut införskaffas!
 

23 september

DATUM: 2013-09-23 KLOCKSLAG: 22:04:52
Gamla bilder får pryda detta inlägg. Denna kväll har jag svettats i danslokalen, duschat, ätit middag, lyssnat på musik, kollat på resor, ätit kesella med banan&hallon och rensat lite av min garderob. Ska strax gå och lägga mig för imorgon väntar en lååång dag i skolan, börjar kvart över åtta och slutar tjugo i fem.. Senare på kvällen har jag danslektion för mina ungar, får se hur uppdateringen blir men ett tidinställt ska jag fixa! Puss & nyp i stjärten, sov gott!
 
 

Höstigt

DATUM: 2013-09-23 KLOCKSLAG: 16:25:27
Har haft två lektioner i skolan idag, efter det gick jag ner på stan och köpte en eyeline och därefter åkte jag och mamma och handlade mat. Atm så sitter jag och äter morötter samtidigt som jag pratar med Johannes i skype. Ska strax byta om för att klockan fem ska jag befinna mig i danslokalen för ett danspass, blir bra det, puss!

Osminkad

DATUM: 2013-09-22 KLOCKSLAG: 18:48:27
Fyra bilder på en osminkad Emelie i gråskala.
För det mesta i bloggen visar jag mig sminkad så jag
tänkte att det kanske är lite kul för er att se hur jag ser
ut när jag är osminkad, det har varit några som har
frågat efter det med. Så här har ni! Om ni frågar mig så
tycker jag att jag ser ut som en 9 åring hahah, wellwell..
 
 

Söndagsmorgon

DATUM: 2013-09-22 KLOCKSLAG: 13:09:33
Ligget för tillfället i min säng och letar efter hotell och sånt till novemberlovet hehe, jag vill åka bort då förstår ni, menmen vi får se hur det går! Hade en jättebra kväll igår, jag var med Moa, Elin, Asta och Kajsa, vi var först hos Moa, sen rörde vi oss till Arvid och sedan till Kevin. Träffade mycket folk och hade det jättekul, hoppas att ni hade en bra kväll igår, puss!
 

Sminket jag använder

DATUM: 2013-09-21 KLOCKSLAG: 18:23:00
Några har frågat efter om jag kan visa vad jag använder för smink, så here you go! Tänkte även skriva i vilken ordning jag använder allt samt hur jag applicerar det, hoppas det uppskattas!
 
1. Primer, Prep + prime - MAC. (den svarta pump-flaskan näst längst ner till höger)
Detta är en primer jag tar i hela ansiktet innan jag börjar sminka mig, den hjälper till och gör så att sminket sitter hela dagen.
 
2. Concealer - Viva La Diva. (den lilla burken med tre olika färger i mitten)
Denna innehåller tre olika färger, den blå/lila/röda använder jag under ögonen samt på ögonlocken, den gul/gröna använder jag på röda områden samt det jag vill täcka, den beigea använder jag under ögonbrynen.
 
3. Foundation-puder, Medium Beige - BareMinerals. (uppe till höger)
Applicerar detta löspuder i hela ansiktet (det är exakt min färg) med hjälp av en borste från BareMinerals.
 
4. Bronzer, Chocolate Soleil - Too Faced. (guldiga burken till uppe till vänster)
Med en borste från BareMinerals applicerar jag denna som en "trea" (tinningen, kindbenen, hakbenet) i ansiktet, denna bronzer är matt och ger därför ett snyggt resultat, rekomenderar det verkligen!

5. Bronzer, The High Dive - BareMinerals. (svarta burken längst upp till vänster)
Markerar kindbenen, hakbenet och kanten av tinningen med denna, applicerar den med samma borste som den andra bronzern.
 
(Ögonskugga, Paint Pot, Conectionvist - MAC. (lilla burken till vänster med svart lock))
Används vid finare tillfällen, appliceras på ögonlocket med fingret.
 
6. Vit kajal, Vanilla - Make Up Store. (pennan i mitten, näst längst ner)
Denna lägger jag på tårkanten i ögat för att ge en effekt så att ögat ser större ut, jag lägger den även som en läppenna och det gör så att läpparna ser fylligare ut.
 
7. Eyeliner, Super Liner - Loréal Paris. (pennan i mitten, längst upp av dom tre)
Lägger en tunn linje precis över ögonfransarna på ögonlocket samt en liten vinge vid ögats slut.
 
8. Telescopic Mascara - Loréal Paris (den guldiga). (pennan i mitten längst ner)
Lägger på mascara tills jag blir nöjd, denna är för övrigt världens bästa mascara, perfekt om du vill ha långa, separerade ögonfransar med volym. 
 
9. Charged Water - MAC. (flaskan nere till höger)
Till sist sprutar jag på lite "finishing-water" för att göra så att sminket sitter hela dagen.
 
Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker, skulle uppskatta det väldigt mycket!
 
 
 
 

12:59

DATUM: 2013-09-21 KLOCKSLAG: 12:59:51
Atm så sitter jag nyduschad framför datorn och har precis beställt två tröjor (hur fina som helst, visar er när dom kommer) och ska strax gå och ta något att äta. Annars då, med mig är det helt okej och med er hoppas jag att det är bra! Senare idag ska jag ut tillsammans med Moa och några andra så det blir nog jättekul. På återseende!
 

Begravning

DATUM: 2013-09-20 KLOCKSLAG: 23:51:38
Igår var det begravning för farfar, det var oerhört jobbigt men samtidigt så himla fint. Jag fick trots alla omständigheter ett bra avslut men jag saknar honom redan.. Det var konstigt att helt inse att det var farfar som begravningen var för, liksom farfar som alltid funnits där för mig, men nu är han inte där? Han är borta.. Känns verkligen så tomt, vissa dagar gråter jag mer än andra men livet går vidare. Att mista någon ur familjen är otroligt jobbigt och det kommer även vara jobbigt ett tag framöver. 

Jag vet inte varför jag log när farfars favorit jazz-låtar spelades i kyrkan men det kändes verkligen som att du sjöng med och stampade med fötterna. Efter vi (närmaste familjen) lagt våra rosor på kistan kom i princip alla andra människor som var i kyrkan upp och la också en blomma där, det gjorde mig rörd, att se att så många människor uppskattade min farfar, det är så himla fint att se. 
 
Sov nu gott farfar, en dag ses vi igen ♥
 

Liten reunion

DATUM: 2013-09-20 KLOCKSLAG: 23:37:00
Ikväll har jag haft en liten "reunion" tillsammans med sju av mina gamla klasskramrater, ack så kul vi hade, var så himla skönt att få träffa allihopa och att alla var samlade var underbart. Vi myste på bra framför idol med gotta samt dricka, när det var slut satte vi igång lite musik och satt och pratade. Saknar att ha allihopa i min klass men det är jättebra att vi fortfarande håller kontakten, är så glad i er tjejer, puss!

19/9

DATUM: 2013-09-19 KLOCKSLAG: 07:04:48
Hej på er! Atm så ligger jag i sängen men ska alldeles strax gå upp. Är inte alls pepp på denna dag, ska vara i skolan fram till lunch och klockan två ska jag på begravning för farfar.. Vill egentligen bara ligga hemma hela dagen men nej, det går inte.. Vi får se hur det går, jag uppdaterar er när jag orkar, hoppas ni får en bra dag iallafall!
Puss på er.

Blandat från Kalifornien & London

DATUM: 2013-09-17 KLOCKSLAG: 22:46:00
 
 
 

22:33

DATUM: 2013-09-17 KLOCKSLAG: 22:33:42
 
 
Ett blandat urval av bilder. Har varit i skolan och på dansen i stort sätt hela dagen, har varit borta i totalt tolv timmar haha, kom nämligen hem lite över åtta och då var jag helt slutkörd. Sen dess har jag duschat, ätit både keso och sedan morotskaka, pluggat och lite sånt där som behövs. Nu hade jag tänkt att gå och platta håret och efter det har jag planerat att gå och lägga mig, börjar kvart i tio imorgon men det är skönt att sova hehe.. Puss!
 
 

@ skolan

DATUM: 2013-09-17 KLOCKSLAG: 11:46:49
Just nu är jag på skolan och sitter tillsammans med Emma (↑), Saga och Elin. Har väl egentligen inte så mycket att skriva men eftersom jag kommer gå direkt från skolan till dansen så kommer jag inte hinna uppdatera så jag gör det nu istället. Kommer sitta på dansen och äta, plugga och fortsätta på dansen hehe. Well, vi hörs medmänniskor!
 

Den sextonde

DATUM: 2013-09-16 KLOCKSLAG: 16:12:00
Måndag och tillbaka i skolbänken, dock ska jag inte klaga med tanke på att jag bara hade två lektioner idag. När vi slutade gick vi och hämtade ut våra skoldatorer och därefter gick jag och bokade ett möte samt köpte schampoo. Efter det åkte jag och mamma iväg och handlade och nu sitter jag hemma och gör en dans till mina fina ungar jag ska ha imorgon. Well, nu ska jag fortsätta med dansen och sen ska jag själv åka iväg på dans, ma höres!

List

DATUM: 2013-09-15 KLOCKSLAG: 18:53:14
Jag har insett att min senaste kyss - Var riktigt pinsam
Jag lyssnar på - Atm, på Avicii - hey brother
Jag tycker om - Min familj, mina vänner och att dansa
Mina närmaste vänner - Sara, Emma, Saga, Sofie, Hanna, Lovisa, Emelie, Molly m.fl
Jag avskyr när folk frågar - "Vad vill du?"
Kärleken är - Fin & underbar men otroligt komplicerad
Du gillar att - Vara med kompisar, dansa/träna, resa och sova
Jag kommer alltid att - Vara mig själv
Jag är hemligt förälskad i - Nobody atm
Sist jag grät var - Idag
Min mobiltelefon är - Vit och den bästa som finns
När jag vaknar på morgonen - Vill jag sova mer
Innan jag går och lägger mig - Kollar jag instagram & twitter 
Just nu tänker jag på - Den kommande veckan
Bebisar är - Otroligt söta
Idag har jag - Varit hemma & kollat på serier
I kväll ska jag - Träffa Moaaa
I morgon kommer jag - Vara i skolan plus få min skoldata
Jag vill verkligen - Åka utomlands på novemberlovet
Det första du gjorde I morse? - Kollade instagram & drack vatten
Vad åt du sist? - Middag, potatis, fläskfilé och bea-sås
Vad irriterar du dig på? - När folk inte håller det dom lovar
Tror du på distansförållanden? - Ja, jag skulle dock inte klara av det
Vem tänker du på just nu? - Farfar...
Tror du att personen tänker på dig med? - Tänker vet jag inte, men han vakar säkert över mig
Vart reste du sist? - Stockholm om det gills? Annars Kalifornien
Vad gjorde du igår kväll? - Var ute med kompisar
Liknar du din mamma eller pappa? - Jag är en total blandning rakt igenom
Ler du ofta? - Ja det gör jag
Välj en, kärlek, skönhet kreativitet? - Kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? - Att jag är lycklig förevigt
I vems säng sov du i igår natt? - Min egen
Färgen på din tröja är? - Rosa
Gillar du skolan? - Till & från
Värsta ämne? - (tråkigaste) engelska
Favoritämne? - Psykologi eller samhällskunskap

Sunday

DATUM: 2013-09-15 KLOCKSLAG: 14:40:50
Söndag är det idag, fram tills nu har jag bara legat i sängen och tittat på paradise hotel men ska snart gå och duscha. Har ingenting planerat idag förutom att ikväll ska jag till mitt födelsedagsbarn Moa och titta på wallander med henne så det blir nog jättemysigt! Well, nu ska jag göra mig någonting att äta, vi hörs!

Beverly Hills, LA

DATUM: 2013-09-15 KLOCKSLAG: 11:49:34
 
 
 
 

About yesterday

DATUM: 2013-09-14 KLOCKSLAG: 14:10:06
Hade världens mysigaste kväll igår tillsammans med Saga & Elin, vi åt kladdkaka, popcorn och chips och satt framför tven samtidigt som vi tittade på Irene Huss. När filmen var slut följde jag och Elin med Saga en bit på vägen hem och sen sa vi hejdå till henne och gick tillbaka till mig. Väl hemma igen diskade och fixade vi lite innan vi runt halv två gick och la oss. Idag vaknade vi runt elva och sen dess har vi pratat massa, ätit god frukost, kollat på kläder och lyssnat på musik, nu har Elin precis gått så nu är jag ensam i mitt lilla hus, wellwell familjen kommer nog hem snart! På återseende!
 

Victoria's secret

DATUM: 2013-09-13 KLOCKSLAG: 19:25:13
Min samling av body lotions, butters och mists från Victoria's secret. Får verkligen aldrig nog av dessa dofter, har totalt nio olika dofter men tio produkter. Rekomenderar dessa till alla och mina favoriter är "Aqua kiss", "Sheer love" och "Such a flirt".
 
 

Nu är jag tillbaka!

DATUM: 2013-09-13 KLOCKSLAG: 15:59:38
Nusååå, nu ska jag ta tag i bloggen! Har bara varit lite mycket i veckan så jag har inte haft tiden till att blogga men nu ska det bli ändring på det. Fredag är det idag, den trettonde till och med, attans då, men tur så har jag klarat mig utan otur fram tills nu men vad som helst kan hända sen haha.. Ikväll ska Saga och Elin komma till mig, vad exakt vi ska göra vet jag inte riktigt men vi lär väl mysa på och sen tror jag att vi ska baka kladdkaka, hehe. Well, vi hörs, pussar!
 
 
 

Sorry mates...

DATUM: 2013-09-09 KLOCKSLAG: 22:29:53
Uppdateringen här på bloggen är verkligen sämst för tillfället men jag har bestämt
att jag ska ta tag i det. Hade tänkt att bloggen får stå stilla liiiiite till för jag ska fota 
massa nya bilder och ge er en massa inlägg sen, låter inte det bra? Så vi hörs på 
riktigt på torsdag eller fredag, jag lovar, ni kommer inte bli missnöjda, pussar!

L.A

DATUM: 2013-09-08 KLOCKSLAG: 18:07:00
 

Gårdagen

DATUM: 2013-09-08 KLOCKSLAG: 12:14:00
Hade en himla bra dag igår. Sara sov hos mig igår och när vi vaknade gjorde vi oss en god frukost och sedan fixade vi oss för att därefter åka ut till Lugnvik och dansa. Väl där gick det hyfsat, inte det lättaste att dansa på asfalt menmen, det gick! Efter det åkte jag hem och åt middag och sen åkte jag ner till stan där jag mötte upp Hanna, Elise, Maja, Jessica och Elin. Vi sex gick upp till Moa där några andra också befann sig och där spenderade vi vår kväll, åkte dock till körfältet ett tag men ja. Jag hade iallafall en jättebra lördag och det hoppas jag ni också hade!! Pussar!
 
 
 

Käraste fredag

DATUM: 2013-09-06 KLOCKSLAG: 17:59:11
Gaaash så skönt med fredag, håller ni inte med? Efter skolan så tog jag, Saga och Elin oss en fika på pause, var hur roligt och mysigt som helst och efter det cyklade jag hem. Väl hemma var jag i en halvtimme för sedan var det dags att åka till dansen eftersom jag skulle hålla i min första riktiga danslektion, vilket var jätteroligt!! Nu är jag iallafall hemma och ska snart äta middag, kvällen kommer jag spendera med Saga och exakt vad vi ska göra vet jag inte, vi hörs, pussar!
 

Behöver er hjälp!

DATUM: 2013-09-04 KLOCKSLAG: 21:57:00
Har hittat de skorna jag vill ha i höst och vinter men nu är frågan, ska jag ha bruna eller svarta?? Om jag köper bruna tänker jag nog ha en vit jacka och om jag köper svarta kommer jag ha en svart jacka, eller vad tror ni? Har sån himla ångest över detta ska ni veta, äääääeh.. Hjälp mig nu!!
 
 

Bloggen har stått stilla

DATUM: 2013-09-03 KLOCKSLAG: 17:14:24
Har inte velat eller orkat uppdatera på några dagar men nu
börjar blogglusten smyga sig på mig så jag kommer börja blogga
mer nu. Hoppas att ni har haft det bra under tiden jag inte har uppdaterat
för det har jag! Har umgåts med kompisar, varit i skolan och sådär.
På återseende! ♥