Valborg

DATUM: 2013-04-30 KLOCKSLAG: 17:24:18
Bilder från nyårsafton.
Som de flesta vet är det valborg idag och ack vad kul jag ska ha ikväll och jag kan inte ens beskriva hur skönt det är att vara ledig imorgon, behöver en dag borta från skolan haha.. Ursch jag är så less på skolan för tillfället så det ska bli skönt att vara ledig imorgon. Ska äta valborgsmiddag tillsammans med Sara och efter det går jag ner till Molly och träffar henne, Carro, Felicia och Jenny och sen får vi se vart vi går! Ha en jättebra kväll kära läsare!

Tuesday

DATUM: 2013-04-30 KLOCKSLAG: 16:48:51
Idag hade jag ett oförberett spanska nationella i hörförståelse men jag tror det gick bra ändå, eller jag hoppas det iallafall. Hade två timmars matte och efter det slutade jag, gick ner och träffade Ella en stund och lite senare kom mamma ner och då köpte vi lite nödvändigheter till showen. Strax kommer Sara hit för att låna min cykel och sedan ska hon cykla iväg för att ha en danslektion och när hon kommer till mig igen har jag ordnat valborgsmiddag till oss! Vad mer jag ska göra ikväll återkommer jag med, puss!

Skulle icke tacka nej till att bära detta

DATUM: 2013-04-30 KLOCKSLAG: 12:41:00

Last update for today

DATUM: 2013-04-29 KLOCKSLAG: 22:05:49
Har hunnit duschat samt smörjt in mig med BUS nu under kväll och nu ska jag gå och lägga mig faktiskt. Är trött och imorgon ska jag upp tidigt för skolan börjar åtta. Jaja, godnatt på er!

Exakt ett år sedan, är jag lik mig?

DATUM: 2013-04-29 KLOCKSLAG: 21:34:27

Next up, dansen

DATUM: 2013-04-29 KLOCKSLAG: 18:09:15

Måndag

DATUM: 2013-04-29 KLOCKSLAG: 17:08:57
Hej på er! Hade nationella imorse och det gick ju som det gick, slutade tre och då gick jag ner till gymmet och en timme senare träffade jag Sara nere på stan. Vi är nu hemma och ska strax äta och halv sju ska vi befinna oss i danslokalen för lite mer än en timmes dansträning. Pusspuss!

Bloppis?

DATUM: 2013-04-29 KLOCKSLAG: 13:57:00
 
Har på senaste tiden insett att min garderob ser ut som en soptipp.. Slänger bara in kläderna och det mesta av vad som ligger på denna soptipp eller i garderoben använder jag inte längre. Funderar på att ha en bloppis här på bloggen då jag lägger upp bilder på det jag inte använder, skriver ett pris och om ni läsare är intreserrade av att köpa det så kommenterar ni. Låter det som en bra idé tycker ni? 

Sunday evening

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 21:58:33
Atm så sitter jag och tittar på The hills, vet inte hur många avsnitt jag har sett men äh, det är så otroligt bra så det gör ingenting! Vad mer har jag att säga egentligen? Ska snart gå och lägga mig för imorgon väntas ett nationellt prov i engelska hela förmiddagen så jag måste vara pigg. Efter skolan ska jag ner till gymmet och träna tillsammans med Teresia, hoppas på ett mördarpass så jag har träningsverk på tisdagen. Har bestämt mig att jag ska börja träna järnet nu, jag mår så mycket bättre av det och just nu känns det som att det behövs. 
 
Förresten så har mina läsare mer än dubblats idag så jag önskar er nya välkomna och hoppas att ni stannar!! ♥
 

Hallon och te framför The hills

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 19:56:24


Gårdagens inköp

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 18:38:14
Igår var jag nere på stan för att titta runt om stadens utbud bjöd på någonting som vi ska ha till dansen och en sak hittade jag, nämligen denna ↑ vita sport-bh. Kommer att användas på showen men även när jag är på gymmet och i danslokalen. Hittade den inne på gina och 149 riksdaler fick jag ge för den, värt!

Söndagar i all dess ära

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 17:42:27
Söndagar är allt bra härliga och behövliga, håller ni inte med mig? Idag har jag sytt samt fixat och donat med kläder inför showen, stått i duschen länge och peelat hela kroppen, rakat benen, smörjt in mig och bara lyxat till det lite extra. Gör alltid ett litet "hemmaspa" på söndagar, är ju helt perfekt att fixa sig lite extra och känna sig fräsh och så inför en helt ny vecka. Nu funderar jag på att göra mig en smoothie och sätta igång ett avsnitt av någon serie, låter inte det bra tycker ni? Hoppas ni har en bra söndag kära läsare, puss!
 
Vad brukar ni göra på söndagar?

Bloggtips - moaelsaantonia.blogg.se

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 14:44:00

Tänkte tipsa er om denna fina tjejs blogg som absolut förtjänar mer uppmärksamhet och flera läsare. Hon som driver bloggen heter Moa Edström och hon är en tjej som sprudlar av energi och i hennes blogg kan du se många fina bilder, tips om allt möjligt, outfits, lite snack om mode och massa annat smått och gott! Klicka här för att komma till hennes blogg.


Tips om snygga outifts till våren

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 14:21:03
Snön börjar smälta, solen skiner, plusgraderna stiger och snart är det verkligen vår på riktigt. Tänkte inspirera er med några outfits jag har klippt ihop som jag tycker är otroligt snyggt nu till våren. En accesoar som gör din outift mer "vårig" och "sommrig" är ett par snygga solglasögon, jag införskaffade mig två stycken när jag var i Oslo. Kan även tipsa om att Aldo, Gina och H&M har snygga solglasögon. Hoppas ni uppskattar inlägg som detta, pussar!

Show4all - uppvisning 11-12 maj!

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 14:04:49
ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS FÖR SHOW!! Efter att ha tränat järnet i nästan ett helt år så är det dags att visa upp allt vad vi har lärt oss! Datumen är den 11 och 12 maj, platsen är på Storsjöteatern här i Östersund, tiderna är 18.30 den 11e maj och 15.00 den 12e maj. Biljetter kan du köpa via alla oss dansare, på Lilla Larssons guld (bredvid mcdonalds) och på Sedins färg. Jag kan helt klart lova er att det är värt att gå och titta på detta, i år är det otroligt bra ska jag säga er! 
 
TÄVLA OCH VINN BILJETTER - på Emmas blogg (länk)
 
11e maj, 18.30, Storsjöteatern
12e maj, 15.00, Storsjöteatern
 
 

Godmorgon kära ni

DATUM: 2013-04-28 KLOCKSLAG: 10:13:56
 
  
För tillfället ligger jag i min kära säng och har datan i knät. Har sovit sådär inatt och mått illa hela natten, mer detaljer vill ni inte veta haha.. Ska strax kliva upp och äta frukost och därefter ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag börja sy kläder inför showen vi har om två veckor! Puss och kram!

Jag och Lovisa gillar att äta

DATUM: 2013-04-27 KLOCKSLAG: 21:39:54


2013.04.27

DATUM: 2013-04-27 KLOCKSLAG: 20:39:13
Klockan har slagit några minuter över halv nio och jag är nyss hemkommen från farmor och farfar. Jag har inte hunnit blogga någonting idag eftersom redan klocka elva befann jag mig nere i stan med Malin för att leta lite saker till dansen, halv ett tog jag bussen till Lovisa där vi åt pannkakor, pratade, lyssnade på musik, gick och köpte glass samt lekte småbarn på lekplatsen. Åkte hem och sedan hoppade jag på cykeln för att cykla iväg till farmor och farfar för att äta middag, är mätt och belåten nu och strax ska jag gå och sätta mig och titta på tv med familjen och sen ska jag duscha. Uppdaterar senare, pussar!

Säger godnatt

DATUM: 2013-04-26 KLOCKSLAG: 23:23:04
Wäääh, Ella kommer inte sova här och denna kväll känns misslyckad, förutom att jag har tränat då maha.. Har ingenting bättre frör mig så jag funderar starkt på att gå och lägga mig istället. Imorgon ska jag iallafall träffa Lovisa som jag inte träffat på jättelänge och sen ska min familj äta middag hos farmor och farfar och om jag hinner ska jag även träffa Jonas på kvällen. Jaja, jag har inget mer vettigt att skriva så jag ska gå och lägga mig nu. Sov gott så hörs vi imorgon, pussar!

Fredagkväll

DATUM: 2013-04-26 KLOCKSLAG: 21:38:54
Klockan är några minuter över halv tio, jag sitter helt ensam i mitt hus då min bror är med kompisar och Ella som ska sova här är på dansuppvisning. Iallafall, det slutade idag med att jag och Malin satte oss och åt kinamat nere på stan istället och sen åkte jag hem och dansade massa med Sandra och för en timme sedan åkte hon hem. Nu väntas sovsällskap och jag tror att jag ska bära ner sängen, bädda, göra fika och sätta på en film fram tills Ella kommer hit. Puss!
 
Btw, har ni sett att jag har ändrat min header samt rubriken i inläggen? Gillar ni det? 

Äntligen fredag

DATUM: 2013-04-26 KLOCKSLAG: 16:05:04
Hej på er! Idag är det fredag för er som har missat det, jag har varit i skolan och där har vi inte gjort så mycket mer än att diskuterat olika saker samt tittat på olika filmer. Är iallafall hemma nu och om lite mer än en timme kommer Malin hit för att äta middag med mig, vankas troligen plocksallad från Ica! Lite senare ikväll ska jag och Sandra ta oss en tur till danslokalen och träna lite, är nämligen show snart så alla danser måste sitta och då skadar det aldrig att träna lite extra. Jaja, vi hörs, pussar!
 

Svart, vitt och kontraster i New York

DATUM: 2013-04-26 KLOCKSLAG: 15:53:56

Against the odds

DATUM: 2013-04-25 KLOCKSLAG: 22:21:25
Godkväll! Kom hem från dansen för två timmar sedan, då hoppade jag in i duschen och därefter satte jag och min bror igång med att baka kladdkaka (han har namnsdag idag) så nu har jag precis ätit kladdkaka med glass, sitter och snapchatar lite och ska snart gå och göra mig klar för att sova. Har i tillägg fått ett stort fett blåmärke på armbågen som gör så att jag inte kan luta armen haha, för er som ville vetaaaaa! Nu ska jag städa bort lite och sen ska jag gå och lägga mig, sov så gott kära vänner!

2013.04.25

DATUM: 2013-04-25 KLOCKSLAG: 18:07:40
Det är redan torsdag och attans vad fort denna vecka har gått men det är himla bra tycker jag! Idag har jag varit i skolan och haft ett antal lektioner och när jag hade slutat hade vi som ska åka till London ett möte om vad vi ska göra där så vi planerade lite, åååh är så peppad! Och när det var slut cyklade jag hem och gjorde middag till mig och min bror (har tagit fram min cykel och jag älskar den verkligen hihihi!). Annars då? Jo det är jättebra med mig och jag hoppas att det är lika bra med er om inte ännu bättre! Nu måste jag byta om för att sedan bli hämtad och åka till dansen! Pusspuss!

Onsdag den tjugofjärde

DATUM: 2013-04-24 KLOCKSLAG: 18:01:00
Bilder från finaste Oslo. Idag hade jag nationella i engelska och det gick faktiskt bra kändes det som iallafall. Slutade runt fyra och då gick jag ner till stan för att fixa lite grejer och därefter åkte jag hem. Nu är jag hemma och ska strax byta om och fixa mig lite för ikväll ska jag se på Wendlas Vårshow tillsammans med Amanadas familj och Sandra, ska gå och träffa Sandra om en kvart så jag måste skynda mig lite! Jaja, pusspuss!
 
FÖRRESTEN!!! Är det någon som vet vart man kan köpa biljetter till One Direction i Stockholm?

Inköpsvideo från Oslo

DATUM: 2013-04-23 KLOCKSLAG: 18:13:00

Istället för en massa bilder på det jag köpte i Oslo så gjorde jag en videoblogg, tänkte att det blev lite roligare så! Hoppas ni uppskattar det och om ni har några frågor så är det bara att kommentera. Atm så sitter jag och gör en bloggdesign till Teresia och senare idag ska jag ner och lyssna när min lillebror uppträder med att spela gitarr. På återseende!

 


26 sekunder av min Oslo-tur

DATUM: 2013-04-22 KLOCKSLAG: 22:19:00

 


Dagarna i Oslo

DATUM: 2013-04-22 KLOCKSLAG: 22:09:00
Torsdagen. Har inga bilder från torsdagen så en bild på min packning får duga. Landade i Oslo klockan tio över åtta och en timme senare blev jag hämtad på tågstationen. Vi åkte hem till Karoline och därefter tog vi oss en promenad runt i området (där jag bodde förut) och tittade på dagiset som vi gick på, lekplatsen som vi lekt på och spenderat mååånga timmar tillsammans, vi satte oss och gungade och pratade om allt möjligt och senare på kvällen gick vi hem och fick lite kvällsfika och därefter somnade vi gott.
 
Fredagen. Karoline klev upp tidigt för att åka till skolan och jag låg och drog mig och senare hoppade jag in i duschen, fixade mig, åt frukost och tittade på tv tills det var dags att möta Karoline igen. Vi gick och shoppade lite på Sandvika storsenter och sedan satte vi oss och åt sushi. På kvällen var vi hemma och mös genom att prata om massa gamla saker.
 
Lördagen. Vi åkte in till Oslo centrum klockan halv ett, shoppade och lite senare satte vi oss på TGIFriday's för att äta och det var så otroligt gott ska jag säga er!! Tog tunnelbanan och bussen hem runt sju för att duscha, sminka oss, klä på oss och göra oss i ordning för födelsedagsfest. Jag var nervös för att det skulle bli stelt när vi var där men jag hade ingenting att oroa mig för eftersom alla var heeelt underbara! Killarna blev chokade över att jag var svensk när de hälsade på mig så de ville lära sig prata svenska och jag lärde dem, HAHA.. Kvällen bjöd på mycket svensk-pratande, pussar, glada miner och mycket sång samt dans. Vår taxi tog oss hem till klockan ett och en timme senare låg vi båda två och sov gott. 
 
Söndagen (igår). Igår klev vi upp runt elva, därefter duschade vi samt fixade oss och gjorde en jättegod frukost. Jag packade ihop allt och runt två åkte jag, Karoline och Jorid (Karolines mamma) in till Oslo. Vi gick runt på operahusets tak och såg det fina utsikten och sen gick vi och åt lunch på Karl Johans gate. Klockan fem sa jag hejdå till Karoline och Jorid och ack vad tråkigt och ledsamt det var.. Kramade om Karoline i flera minuter och redan nu har vi planerat att jag ska komma tillbaka i slutet av sommaren. 
 
Jag har haft det så otroligt bra ska ni veta, jag har umgåtts med min kära barndomsvän i fyra dygn och ojojoj vilka minnen vi har skapat. Jag ska flytta till Oslo sen, det är redan bestämt! Jag älskar dig Karoline och tack för dessa dagar!!
 

Hemma igen

DATUM: 2013-04-22 KLOCKSLAG: 21:36:37
Tre bilder får pryda detta inlägg och det kommer flera bilder från Oslo senare. Jag har haft det så sinnessjukt kul tillsammans med Karoline i fyra dagar, ville verkligen inte åka hem igen.. Hela denna dag har jag varit trött så när jag kom hem från skolan la jag mig i sängen och kort därefter somnade jag och sov i två timmar, haha.. Det gjorde så jag missade dansen, smart jag.. Iallafall, nu ska jag skriva ännu ett inlägg och berätta vad vi har gjort i Oslo, puss & kram!

tack för mig och välkommen hem kära emelie

DATUM: 2013-04-21 KLOCKSLAG: 22:18:00
Om allt går enligt planerna så är emelie påväg hem nu till Östersund. Detta blir mitt sista inlägg, blev dock inte så jätte många men lite tips, vardag och funderingar kom med i alla fall. Ni får ha det toppen. Antligen imorgon eller senare ikväll kommer emelie uppdatera som vanligt. Tack för mig och välkommen hem kära du! kramar clara
 

On my way home..

DATUM: 2013-04-21 KLOCKSLAG: 20:13:00
Nu sitter jag troligen på Arlanda med en starbucks latte i handen
och väntar på att mitt flyg ska lyfta från Stockholm och ta mig hem till Östersund igen..

tips på mysigt fik - frösön

DATUM: 2013-04-21 KLOCKSLAG: 19:14:00
Idag var jag och några i min släkt på ett fik på frösön som jag aldrig vart på förut. Som ni ser nedan var det jätte fint, och det var jätte gott. Vid namn Kungsgården, så dit borde ni fika någon gång om ni letar fik utanför stan. Har ni haft en bra dag? ;-) Ikväll kommer även emelie hem från Oslo, dock vet jag inte vilken tid. Men det visar sig. kram c
 

gå efter känslan så blir oftast allt rätt

DATUM: 2013-04-21 KLOCKSLAG: 11:15:00
 
-sportlovet - stockholm
Godmorgon på er! Nyss ätit en god frukost, ska fixa ordning mig och sedan börja plugga en liten stund innan min morbror hämtar upp mig och mormor. Vi ska nämnligen åka och fika, dock vet jag inte vart. Om jag hinner idag så täkte jag även ut och fota. Men innan det ska jag även träna klockan halv fyra till fem. Åka hem och äta och sedan fortsätta med plugg.. Ja ungefär så ser min söndag ut. Ha en bra dag! kramkram/ clara
 

Bilden talar för sig själv

DATUM: 2013-04-20 KLOCKSLAG: 20:12:00

Tips på två body butters

DATUM: 2013-04-20 KLOCKSLAG: 13:52:00
(Den till höger är det jag skriver om nu) Alla vet nog att Victoria's secret body butters, mists och lotioner luktar hur gott som helst! Denna till vänster som heter Such a flirt är min absoluta favorit bland alla dofter, och det är perfekt att ha med i väskan eller smörja sig med efter man har duschat. Min absoluta favorit!!
 
Denna body butter köpte jag på The body shop efter att jag varit utomlands och den luktar inte bara himelskt gott utan den är hur bra som helst att smörja sig med om man inte vill flagna eller vara torr. Denna är helt perfekt för alla oss som älskar choklad, den luktar så gott så man vill äta den!
 

lördag

DATUM: 2013-04-20 KLOCKSLAG: 10:14:00
Godmorgon, nyss duschat och ska fixa mig, äta frukost och torka håret. Emelie verkar ha det toppen! Hon kommer att uppdatera er massor när hon kommer hem men under tiden fortsätter jag&hennes tidsinställda inlägg, hoppas det blir bra. I alla fall, idag ska jag in på stan och möta upp Felicia, därefter ska vi troligen gå runt på stan och kanske ta en fika, vi får helt enkelt se. Och ikväll ska jag umgås med jenny, blir bra det. Men ha en bra dag, så hörs vi senare. /c
 

victorias secret

DATUM: 2013-04-20 KLOCKSLAG: 10:09:03
love spell/ pure seduction/midnight dare/love spell/ sheer love/pear glace 
Tänkte fråga er: vilken av victorias secret body mists tycker ni luktar godast? ;-) jag har ett par stycken (kolla åvan) och utav dem tycker jag personligen att Midnight Dare luktar godast. Min kusin ska åka till new york om en månad, så jag hade tänkt beställa några fler med henne och då undrar jag vilken som ni tycker? ha det bra så länge! /clara
 

Resan till Oslo (från igår)

DATUM: 2013-04-19 KLOCKSLAG: 23:18:15


fredag den 19:onde april

DATUM: 2013-04-19 KLOCKSLAG: 23:00:00
skorta-Ralph Rauren/byxor-Bikbok/Klocka-Daniel Wellinton/armband-guldfyld/ring-guldfyld/ring-Guldfyld By Kenza 

äntligen fredag

DATUM: 2013-04-19 KLOCKSLAG: 17:09:15
Hej! som ni ser har emelie gjort en massa tidinställda inlägg vilket är jätte roligt. Ja, är allt bra? Med mig är det toppen faktiskt, förutom det uttriska vädret.. blåsigt och kallt. Men idag har jag vart på skolan, fikat samt vart på föreningsbandy i sporthallen på wargen. Nu ska jag på middag i lugnvik, ha en bra kväll! /clara
förrsten om ni inte redan gör det så följ emelie på instagram så ser ni vad hon gör denna helg: emeliemartensson ♥
 

Bilder från sommaren på Oslo

DATUM: 2013-04-19 KLOCKSLAG: 11:59:00

Some oldies of me

DATUM: 2013-04-19 KLOCKSLAG: 09:40:00

Kära sommar, vad jag saknar dig

DATUM: 2013-04-18 KLOCKSLAG: 20:24:00

clara rekomenderar - BB cream

DATUM: 2013-04-18 KLOCKSLAG: 18:56:00
Jag och min mor har testat olika BB cream nu ett tag. Så nu har jag ett "resultat" Vi har köpt tre olika sorter i märkena, Lóreal, the body shop samt Garnier. 1. Den från the body shop var bäst för den var mest krämig och bra för huden enligt mig. 2. Lóreal 3. Garnier. Men vad dom kosta minns jag inte, men runt 150-350 kronor, det är olika. 
 

clara här

DATUM: 2013-04-18 KLOCKSLAG: 18:36:25
 
Bild sedan i vintras om jag inte minns helt fel
Goddag på er emelies läsare! Medans emelie är i Olso och har det bra så tänkte jag att jag skulle uppdatera hennes blogg under tiden. Jag är inte lika bra som emelie på det här, men jag ska göra mitt bästa. Tänkte mest tipsa er om lite saker och såndant, så vi får se hur detta kommer bli. På återseende, ha det bra. /clara
 
 

 

Uppupp och iväääg

DATUM: 2013-04-18 KLOCKSLAG: 14:57:00
Detta är ett tidsinställt inlägg så när detta publiceras är jag mest troligt i skolan eller på flygplatsen. Jag hade bara tänkt att skriva ett litet inlägg om ikväll när jag åker till Oslo. Flyger härifrån Östersund runt 16.00, landar på arlanda en timme senare och där spenderar jag två timmar och sedan runt 19.00 lyfter ett nytt flyg som ska ta mig till Oslo där jag slutligen landar klockan 20.10. Kommer ta flygtåg in till själva Oslo där jag blir hämtad av Karoline och hennes föräldrar sen får vi se vad vi gör! Åh vad kul jag ska ha!! Kommer uppdatera er lite när jag är där annars får ni stå ut med några tidsinställda inlägg, puss på er!

Nattinatti

DATUM: 2013-04-17 KLOCKSLAG: 22:08:05
Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i sängen, dock får vi
se när jag somnar men det ska bli skönt att lägga sig haha..
Sov gott så hörs vi imorgon, pussnattinatt!

Hypead tjej

DATUM: 2013-04-17 KLOCKSLAG: 21:33:52
Hej på er! Jag har snart packat klart min resväska dock så packar jag ner necessären imorgon samt biljetter och pengar osv.. Är dock lite stressad och sådär över om jag har med mig allt och lite grejer men det ska nog ordna sig. Kan redan nu säga (kommer ett inlägg om detta imorgon) att mitt plan härifrån lyfter 16.10 och sen har jag två timmar på arlanda innan jag åker vidare till Oslo. Är så himla glad att jag ska åka och gud så kul det kommer bli!! 
 
  
Förresten! Denna tjej ↑, vid namn Clara kommer att gästblogga under tiden jag är borta. Dock kommer det tidinställda inlägg också men för att ni ska få ännu mer att läsa kommer Clara också skriva. 

Sjuttonde april

DATUM: 2013-04-17 KLOCKSLAG: 18:04:01
Dagens nationella prov gick faktiskt hyfsat det med så nu är det slut på nationella prov i historia och bara hålla tummarna för bra resultat! Slutade runt två och då gick jag en tur till farmor & farfar för att fika samt säga hejdå och sen gick jag tillbaka till skolan för att ha skolavslutningsträning. Efter det åkte jag hem och packade lite sen kom bruden på bilderna ↑ hit och hjälpte mig att packa det sista. Om en kvart ska vi iväg på dans och sen när jag kommer hem ska jag packa det sista och försöka lägga mig tidigt! Pussar.

Godmorgon

DATUM: 2013-04-17 KLOCKSLAG: 07:05:16

Ligger fortfarande i sängen och tänkte göra ett inlägg från mobilen innan jag går upp och fixar mig för skolan. Idag på morgonen väntas ett två timmar långt nationellt prov i historia och därefter har jag en massa lektioner sen slutar jag runt fyra. Efter skolan ska jag hem och packa och om jag har tur så kommer Sara hit och hjälper mig med det. Haha, jag är sämst på att packa så lite hjälp skulle då icke skada. Kan inte fatta att det är imorgon jag åker, allt har gått så fort och imorgon åker jag?? Åh det ska bli så sinnessjukt kul och jag längtar så mycket! Ska fixa tidsinställda inlägg till er så inte bloggen står still under tiden då jag är borta. Nu måste jag gå, puss och ha en bra dag!!


Godnatt inlägg

DATUM: 2013-04-16 KLOCKSLAG: 22:13:09
Nu säger jag godnatt efter att ha skrivit en uppsats samt gjort klart en inlämningsuppgift. Nu ska jag platta håret och därefter ska jag sova. Imorgon väntas ännu eller nationellt prov i historia och när jag slutar måste jag hem fort som attan och packa allt.. Puss och godnatt!

16.04.2013

DATUM: 2013-04-16 KLOCKSLAG: 16:45:03
Våren har äntligen landat här i Östersund dock ser jag ännu mer framemot några grader varmare i ett lite mer soligt Oslo på torsdag! Dagen började med ett nationellt prov i historia, gick faktiskt lite bättre än väntat men vi får se hur resultatet blir. Efter det hade jag spanska, lunch och dagen avslutades med två timmars matte. Efter skolan gick jag och mamma ner till stan för att växla pengar, köpa det sista som behövs inför resan samt tittade vi på en klänning som jag ska ha tills på lördag då jag ska på födelsedagsfest. Nu är jag hemma och har himla mycket att göra, ska göra klart en uppsats och en inlämningsuppgift plus så ska jag hinna packa, bäst att jag sätter igång.. Pok!

Detta får mig att gråta sönder...

DATUM: 2013-04-15 KLOCKSLAG: 17:19:07
Hittade denna video på Zara Larssons blogg och jag är bara tvungen till att dela den med er också. Huvva, gråter sönder ärligt talat, detta är så hemskt men samtidigt så fint, åh ni måste titta!!

Lockar och en blå skjorta

DATUM: 2013-04-15 KLOCKSLAG: 16:46:00

Har strosat runt i skolan idag i lockar samt en blå skjorta. Har haft ett antal lektioner och lite över tre sa vi tack och adjö för idag. När vi hade slutat tog jag mig en promenad till farmor & farfar och efter en timme där kom mamma och hämtade mig. Nu ska jag strax äta middag och halv sju ska jag befinna mig i danssalen, puss så länge!


22:13

DATUM: 2013-04-14 KLOCKSLAG: 22:13:00
Är klar med en av mina två uppsatser och det känns jätteskönt ska jag säga er! Den andra gör jag klart imorgon och då ska jag även plugga lite historia och grejer, åh det är så mycket just nu.. Iallafall, imorgon är det måndag och efter skolan borde jag egentligen ta mig en tur till gymmet men alla saker i skolan gör så att det inte går.. Jaja, nu ska jag gå och platta håret, pussssar!

Min kära vän

DATUM: 2013-04-14 KLOCKSLAG: 15:10:03

Mitt sommarjobb

DATUM: 2013-04-14 KLOCKSLAG: 14:58:54
Som jag skrev i ett inlägg lite längre ner så har jag nämligen fått sommarjobb! I tre veckor i början på augusti ska jag jobba på ett äldreboende 5 minuter ifrån mig. Det jag ska göra där är att vara sällskap genom att läsa tidningar, gå ut på promenader, sitta och prata, hämta mat/dryck om dem känner för det. Jag tycker själv att det ska bli jättekul och det känns hur bra som helst att veta att jag kommer få ganska mycket extra pengar i slutet av sommaren. Så ja, jag lär berätta mer när det närmar sig för nu är det typ tre månader kvar så. Men ack så kul det ska bli!!

Sunday

DATUM: 2013-04-14 KLOCKSLAG: 13:26:04
Helgen har gått otroligt fort måste jag säga men det är lika bra för just nu vill jag bara att det ska bli torsdag så jag åker till Oslooo (vet att jag tjatar, sorry peopleees). Jag och Sara vaknade runt tio och sen åt vi frukost och därefter gick vi ut och fotade lite. Ska visa lite bilder på Sara senare så titta in då och jag har censuerat mitt ansikte där ↑ för att jag var helt ofixad och såg störd ut maha. Jaja, nu ska jag plugga och göra mig lite lunch, puss!

Kär vän på besök plus sovsällskap

DATUM: 2013-04-13 KLOCKSLAG: 22:53:14
Fin bild från i sommras på mig och min kära vän som befinner sig här hos mig nu. Vi har inte gjort mycket mer än att tittat på tv, gått igenom lite danser samt dansat såklart och nu sitter vi och lyssnar på musik och pratar lite. Sara sover även här så imorgon får vi se vad vi hittar på men jag ska iallafall plugga och ha ett litet hemmaspa med massa grejer, myyyys. Puss & kram på er!

Lördagskväll

DATUM: 2013-04-13 KLOCKSLAG: 18:48:00

 


Cambilder och lite text

DATUM: 2013-04-13 KLOCKSLAG: 12:59:32
  
 
Har precis fixat mig lite för om tjugo minuter åker jag ner till stan för att träffa Malin. Har ingen aning om vad exakt vi ska göra men vi lär väl kolla vad stadens affärer har att erbjuda dock sparar jag mina pengar till Oslo istället men det är alltid kul att titta. Jaja, ikväll ska jag troligen vara med Sara iallafall och vad vi gör får vi se, uppdaterar er när jag kommer hem. Pusspuss!

Goodmorning

DATUM: 2013-04-13 KLOCKSLAG: 12:15:23
Godmorgon på er! Vaknade för ungefär två timmar sedan och jag har inte gjort mycket alls sen dess utan jag hade tänkt att börja göra någonting vettigt efter detta inlägg. Dagens frukost ser ni där ↑, nämligen pannkakor med nutella och hallon, muuuums. Idag ska jag skriva två uppsatser och ikväll får vi se om jag går ut eller om jag stannar hemma och någon kommer och gör mig sällskap. PoK!

Min dag i tre bilder och lite text

DATUM: 2013-04-13 KLOCKSLAG: 00:03:12
(Jag och Oskar är väldigt bra vänner och bilden är bara ett litet skämt, hahaha...)
Har haft en bra dag trots att jag inte har varit på det bästa humöret. Jobbade ju ikväll och det kom mycket barn på discot så det var faktiskt helt okej, dock så tog min huvudverk över och lite över tio gick jag hem med sällskap av mina kära vänner Oskar och Filip. Är hemma nu och min stol till mitt skrivbord gick precis sönder så jag sitter på golvet (intressant med den informationen, nej.) men jag ska strax sova så det gör ingenting haha. Imorgon får vi se vad jag ska göra, återkommer med det helt enkelt! Puss och godnatt på er!
 

F r e d a g

DATUM: 2013-04-12 KLOCKSLAG: 16:40:26
Fredagen är äntligen här, som jag har längtat! Jaja, idag har jag och Hanna varit på Wargen och tittat runt lite där och sen klockan ett kollade vi på en musikal. Ikväll ska jag jobba och jag är icke alls pepp på det ska jag säga er, vill hellre ligga hemma i sängen och bara titta upp i taket eller nått haha. Lär väl komma hem runt tolv så jag uppdaterar er då eller någonting. Haha förlåt för himla tråkigt inlägg men jag är inte alls på humör just nu. Ska gå och göra mig lite middag nu och sen går jag väl mot skolan för att jobba. PoK.

Thursday

DATUM: 2013-04-11 KLOCKSLAG: 20:58:58
Godagens folkens! Idag har jag varit i skolan fram till klockan tre och därefter tog jag och mamma oss en tur på lillänge, köpte dock ingenting. När vi kom hem hade jag fått en brev och ett paket i posten och i brevet stod det att jag har fått sommarjobb (berättar mer om det senare) och i paketet låg det lite produkter som jag tänkte visa er och blogga om imorgon. Nu ska jag fika lite, pusspuss!

Tips när du ska plugga

DATUM: 2013-04-11 KLOCKSLAG: 17:13:36
Olika tips ville ni att jag skulle bloggan om så nu tänkte jag bjuda på ett inlägg med lite tips då ni ska plugga. För att orka, få motivation och sånt där så yess, here we go!
 
 Musik
En sak jag alltid har när jag pluggar är musik och därav är spotify helt perfekt att använda! Jag lyssnar gärna på lite låtar med fart i och dunkdunk fast på lite lägre volym och det gör mig på mycket bättre humör och hjälper mig att plugga intensivare.
 
• Någonting att äta/dricka
Oftast så har jag en te-kopp eller en skål med lite hallon bredvid mig när jag sitter och pluggar. Om jag inte har det så har jag en tendens att lätt bli sur och inte orka göra det jag egentligen ska göra haha..
 
 Planera vad du ska göra
Bestäm dig för vad du ska plugga och vad exakt du ska göra samt hur länge du ska hålla på med det. 

Misslyckat försök till norsk-videoblogg

DATUM: 2013-04-10 KLOCKSLAG: 21:20:34
Hahhahah... Ni förstår inte hur mycket jag har skrattat åt mig själv när jag klippte ihop denna!! Som jag failar och säger fel hur mycket som helst men ack så kul det är. Några av er har som sagt önskat en norsk-videoblogg så här har ni. Till er som inte fattar att jag är otroligt oseriös så kan jag berätta att jag är otroooligt oseriös fast det inte ser ut som så, HAHA men titta och njut!

Önskeinlägg!!

DATUM: 2013-04-10 KLOCKSLAG: 20:31:38
Nu har ni läsare chansen att säga vad ni tycker jag borde blogga om, skriva eller visa. Ni får kommentera exakt vad ni vill så lovar jag att göra mitt bästa och försöka göra alla dessa önskeinlägg ni ber om. Komigen nu kära ni, har sånn otrolig bloggtorka så nu får ni hjälpa mig, puss!

Dessa år har gått så fort

DATUM: 2013-04-10 KLOCKSLAG: 19:50:34
Onsdagen den tionde april är snart över och det känns faktiskt jättebra! Idag satt vi i skolan och pratade om skolavslutningen, hur mycket vi egentligen har varit med om tillsammans och hur fort dessa fyra år har gått. Huvva, vill inte lämna klassen, kommer gråta floder på avslutningen.. Jaja, efter skolan åkte jag hem för att plugga samt prata i skype med Amanda och Johannes. Nu ska jag bara ta det lugnt och göra någonting kul, pussar!

Liten update

DATUM: 2013-04-09 KLOCKSLAG: 19:19:35
Ny på facebook (för er som ville veta). Atm så sysselsätter jag mig med en massa pluggande samt sitter jag och pratar i skype med Amanda. Ska strax gå och göra mig lite hallon och te för att få lite extra energi till att plugga och sen ska jag försöka lägga mig runt halv tio, låter bra va? Ha det så bra så länge!

Nionde dagen i månaden april

DATUM: 2013-04-09 KLOCKSLAG: 15:56:07
Dagarna går verkligen så otroligt snabbt nu för tiden, hinner inte meeed.. Sista lektionen i skolan var hemkunskap där vi bakade massa och sedan satt vi och tryckte i oss alla gosakerna haha. Åkte hem och fotade lite (↑) och nu ska jag strax sätta igång med att plugga. Ska först gå och hälla upp lite hallon i en skål för det är så otroligt gott, äter det hela tiden alltså, beroendeee. Äh, vi får höras senare, ha en fortsatt bra dag, pussar!

Liten Emelie

DATUM: 2013-04-08 KLOCKSLAG: 22:38:18

Pluggkväll

DATUM: 2013-04-08 KLOCKSLAG: 21:33:01
Har suttit och pluggat hela kvällen så nu känns det lite bättre men det är fortfarande massa kvar att göra. Ska dricka upp min smoothie nu och sen ska jag gå och duscha. Måste skynda mig lite nu för jag måste sova tidigt idag förstår ni, puss!

Åttonde april

DATUM: 2013-04-08 KLOCKSLAG: 17:42:00

Back to school.. Huvvaligen vad jag inte tycker om skolan och just denna vecka är det så himla mycket att göra, jaja bara att bita ihop.. Atm så sitter jag och pluggar och det kommer jag göra resten av kvällen, jag skippar dansen idag på grund av min förkyldning och för att jag måste plugga. Vad mer dååå? Jo jag är glader för det är tio dagar tills jag åker från Östersund för några dagar och för att det inte är länge kvar tills det är sommarlov. Pöss på er!


Underbara unge

DATUM: 2013-04-08 KLOCKSLAG: 16:41:16
 

So much to do and so little time

DATUM: 2013-04-07 KLOCKSLAG: 22:52:22
Ååååh jag har så mycket att göra denna vecka och tiden räcker inte till.. Jaja, har suttit och pluggat järnet i en halvtimme nu men jag måste gå och sova eftersom imorgon är det skola. Vet inte hur uppdateringen blir för jag har så mycket att göra men jag ska försöka att uppdatera så mycket jag kan, puss på er!

Detta är bra med att vara lite sjukis

DATUM: 2013-04-07 KLOCKSLAG: 13:51:53


Från igår, J O I

DATUM: 2013-04-07 KLOCKSLAG: 10:35:59

Godmorgon! Bloggen stod stilla igår men det var för att jag inte hann eller orkade uppdatera.. Iallafall, Hanna kom hit och var med mig och senare så åkte vi in till byn och tittade på joi tillsammans med massa andra. Var himla roligt att se och det var mycket folk där. Runt halv tio åkte jag hem till stugan och då fick jag även med mig sovsällskap, vilket var Sara så det var toppen! Jaja, här har ni lite bilder, pussar!


Snygga jackor nu till våren

DATUM: 2013-04-05 KLOCKSLAG: 18:23:11

Någon av er kära läsare ville att jag skulle tipsa om vad för slags jackor jag kommer använda nu till våren. Här nedanför ser ni ett litet collage på vad för jackor jag kommer strosa runt i. Skinnjackor i alla slags former, jeansjackor i olika färger, militärjackor och västar är fyra stycken "jackor" jag kommer använda. Ska dock gå på jakt efter en snygg lite oversized jeansjacka eftersom det fattas i min garderob.

Förresten, mina klädcollage jag gör (inlägget innan detta exempel) gör jag på hemsidan polyvore.com, till dig som frågade efter det! Puss!


Grått, Svart, Päls, Guld, Nitar

DATUM: 2013-04-05 KLOCKSLAG: 11:57:00

Recept på "nyttiga" pannkakor

DATUM: 2013-04-05 KLOCKSLAG: 10:46:32

Tänkte dela med mig av receptet jag använder då jag gör pannkakor. Finns dock hur många recept som helst men detta är simpelt, hyfsat nyttigt och otroligt gott.

Detta behöver du:
1 dl mjölk
1 dl vetemjöl
1-2 tsk bakpulver (beror på hur tjock smet du vill ha)
Detta är alltså till en portion.

Vispa ihop allt och ta i mer av det du vill om inte smeten är som du vill ha den (jag brukar ha en lite tjockare smet). Därefter häller du upp lite av smeten i en stekpanna och steker dem en och en.

Toppa sedan med det du vill, kan tipsa om att med vaniljkesella, hallon och kokosflingor blir det supergott! Och om man vill vara lite "onyttig" så ta socker, grädde eller nutella.

Hoppas detta uppskattas! Puss!


Some text

DATUM: 2013-04-04 KLOCKSLAG: 22:21:35

Hej folkens! Just nu är jag i Åre och hela familjen Mårtensson sitter framför tv'n och tittar på film. Dock funderar jag på att gå upp och lägga mig och kolla på en serie istället menmen. Iallafall, jag hoppas på att det blir sol imorgon så jag kan sitta på balkongen och sola eftersom jag icke kan åka skidor på grund av att jag är sjukis..

Till dig som kommenterade och undrade hur länge jag brukar sola solarium och hur mycket det kostar så ska jag berätta det. Jag brukar sola i 20 minuter och det kostar runt 40-60kr (beroende på vart du solar).

Sov så gott så hörs vi imorgon, pusspuss!


Världens bästa och finaste Oskar linnros.

DATUM: 2013-04-04 KLOCKSLAG: 22:11:51


Simmar sakta runt i min simpla fantasi

DATUM: 2013-04-04 KLOCKSLAG: 16:08:00
 
Bilder från Oslo bara för att jag längtar så otroligt mycket tills jag är där, 2 veckor nu bara!!
Nuså, det mesta här hemma är färdig packat och om någon timme så beger vi oss till Åre. Kommer icke åka skidor imorgon utan istället sitta hemma och försöka bli frisk, åh hatar detta. Vill samtidigt åka skidor eftersom jag inte kommer komma upp till Åre nått mer menmen, what to do liksom? 
 
Förresten, till dig som undrade vart jag solar solarium. Jag solar antingen precis nedanför campus (samma gata som biblioteket fast på andra sidan längst upp) eller på ett solarium som ligger mittemot Shell vid kyrkparken (där är det mycket billigare). 

Sjukling

DATUM: 2013-04-04 KLOCKSLAG: 14:53:50
Idag vaknade jag upp som en sjukling med ont i hals och huvud och lite senare insåg jag att jag har feber.. Känns sådär tycker jag eftersom jag inte har tid eller vill vara sjuk nu i slutet av lovet. Iallafall, åker upp till Åre ikväll och stannar där tills på söndag och på lördag får jag troligen sällskap då Sara kommer upp. Jaja, idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli frisk, hoppas allt är bra med er och att ni får en fortsatt bra dag!

Inköp av ett par Runwaydreamz shorts?

DATUM: 2013-04-04 KLOCKSLAG: 11:43:44
   
Kanske överdrev lite i rubriken men iallafall.. Det är nämligen så att jag har hittat en affär i Oslo som säljer Runwaydreamz shorts jag ska gå in där och dregla över allt snyggt dom har och därefter ska jag gråta över att det ska vara så satans dyrt.. Vill såååå gärna ha ett par men attans att dom skulle vara så otroligt dyra. 
 
Vad tycker ni, är shortsen värda runt 1.300kr?

Inspo by Hollister and Abercrombie

DATUM: 2013-04-03 KLOCKSLAG: 10:11:22
Ursäktar för den kassa bildkvaliten...

Kärlek till denna människa och låt

DATUM: 2013-04-02 KLOCKSLAG: 22:18:55

Andra april

DATUM: 2013-04-02 KLOCKSLAG: 21:46:42
Bokade flygbiljetter till Oslo idag, ååååh är så glad! 16 dagar kvar bara!!!
Åkte skidor i några timmar tillsammans med Emma & Samuel och därefter åkte jag till stugan och åt lunch och när klockan var tre satt hela familjen i bilen påväg mot Östersund. Väl hemma så dröjde det inte länge förens jag och pappa promenerade till farmor & farfar för att hälsa på där (för er som vill veta så har farfar fått komma hem från sjukhuset nu) och där stannade vi till nio. Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och ska snart sätta på en film eller en serie, puss&kram!

Från i söndags

DATUM: 2013-04-02 KLOCKSLAG: 13:16:58

I söndags åkte jag in till byn för att titta på Redbull Homerun tillsammans med Johanna, Emilia och Ylva. Var faktiskt himla kul att se och helt sjukt att dom åker från skutan och ner till byn på typ 4 minuter. Jaja, här nedanför har ni lite bilder från dess iallafall och för er som vill veta så vann Jon Olsson (snygg som satan är han) och på bilden längst upp till höger ser ni honom. Pusselipuss på er!


Idag är det första april

DATUM: 2013-04-01 KLOCKSLAG: 10:14:46