Bara så ni är medvetna om det

DATUM: 2013-10-31 KLOCKSLAG: 20:43:51
Kommer att börja samla ihop ett gäng frågor och varje lördag eller söndag besvara dom i ett inlägg. Detta är istället för att ha en hel frågestund. Så om ni undrar över någonting så är det bara att kommentera så får ni troligen svar på det på lördag eller söndag. Pussar!

Tillsammans mot cancer

DATUM: 2013-10-31 KLOCKSLAG: 20:41:01
Denna video berörde mig enormt. Jag tror inte bara det är jag som blir berörd av denna, utan det är många andra människor som också blir berörda. Vissa mer berörda än andra på grund av olika orsaker. Cancer är en sån sjukdom som vid nuläget inte går att bota. Några typer av cancer går att bota men det är långt ifrån alla. Cancer tar människors liv alldeles för tidigt.
 
Att denna video och hela programmet "Tillsammans mot cancer" berör mig är för att jag miste både min mormor och morfar i cancer. Att ha förlorat en nära familjemedlem i en förfärlig sjukdom är det värsta som finns. Du kommer och hälsar på, kramar om dem och försöker sprida glädje samtidigt som sjukdomen sprider sig och blir värre. Att egentligen stå där se hur allting försämras gör så man känner sig meningslös.  
 
Cancer är en fruktansvärd sjukdom som tar allt för många liv. Jag hoppas innerligt att det en dag finns ett botemedel mot alla typer av cancer. Om inte ett botemedel hittas så hoppas jag att: Cancer får cancer.

Johnny Bulls, high or low?

DATUM: 2013-10-31 KLOCKSLAG: 20:24:01
Jag har bestämt mig för ett par bruna Johnny Bulls, men nu har jag ett nytt problem.. Ska jag ha höga eller låga? Jag har länge varit inne på att ha låga men efter att idag ha testat ett par nästan identiska med de höga blev jag riktigt osäker.. Det skulle betyda så oerhört mycket för mig om ni kunde hjälpa mig med detta! Och tänk nu på att det ska passa mig, inte vilka som egentligen är finast utan tänk på mig och vilka jag skulle passat i! Tack på förhand!
 
Ska jag ha höga eller låga bruna Johnny Bulls?
 
 

Har spenderat en vecka på varmare breddgrader

DATUM: 2013-10-31 KLOCKSLAG: 18:48:31
Den senaste veckan har jag spenderat i ett soligt och väldigt varmt Oman! Hann aldrig riktigt skriva att jag åkte iväg och väl där borta tänkte jag faktiskt inte så mycket på bloggen. Otroligt nog så tog jag inte en enda bild med kameran där nere, utan bilder genom min iPhone-lins får duga bra. Där borta har jag badat, solat, ätit god mat och bara levt livet. Känns sådär att vara hemma då jag har en hög med plugg att ta tag i, samt ska halloween kläder fixas och sådär, men det ska nog gå bra! 
 
Hoppas att ni har haft en jättebra lov hittils för det har jag! Nu är jag tillbaka efter "bloggpausen", puss!
 

Vad jag heter på sociala medier

DATUM: 2013-10-22 KLOCKSLAG: 20:58:00
När jag inte uppdaterar bloggen så kan ni hitta mig på dessa (↑) sociala medier. Är mest aktiv på twitter, kik, instagram och tumblr men jag tänkte att ni kanske ville veta vad jag hette på de två andra också. Well, om ni känner för det så börja följ mig där!
 

En söndag som består av dans

DATUM: 2013-10-20 KLOCKSLAG: 16:29:55
Godagens folkens! Vaknade runt halv elva, åt frukost och fixade mig och därefter gick jag ut och sålde lite påsar (säljer för dansen) och när klockan var ett åkte jag ner till stan där jag mötte Sara. Vi tog en snabb fika innan vi gick upp till sporthallen för att dansa där på innebandyn. Det gick himla bra att dansa och det var riktigt roligt! Nu har jag precis ätit middag och ska snart bli upphämtad av Camilla och därefter ska vi åka till Hackås för att jag ska hålla i två danslektioner. Uppdaterar er när jag kommer hem, puss!
 

Följ mig på bloglovin

DATUM: 2013-10-19 KLOCKSLAG: 22:54:05
Skulle ni kunna göra mig en jättestor tjänst? Det går fort och är inte så komplicerat men det skulle betyda massor för mig! Klicka på den rosa ikonen nedanför min beskrivning och börja följ mig. Tack så jättemycket på förhand!

Saturday

DATUM: 2013-10-19 KLOCKSLAG: 22:30:31
Drömfrukosten från Kalifornien i somras, ack så jag saknar det!! Tänkte lite kort berätta om min lördag, vaknade halv elva, åt frukost och fixade mig och efter det åkte jag ner till skidmässan med familjen i hopp om att hitta och köpa nya skidor till mig, och vet ni? Vi lyckades, tänkte visa en bild på dom senare! Efter det åkte vi hem igen, jag pluggade matte och lite senare åt vi middag. Kvällen har spenderats framför tven samt vid matbordet där vi åt räkor med aioli (hur gott!?!??) Nu hade jag tänkt att fixa lite saker, på återseende, puss!
 
 

Länkbyte - Moa Edström

DATUM: 2013-10-19 KLOCKSLAG: 17:21:23
Mitt i den dåliga uppdateringen så har jag gjort ett länkbyte med min kära vän Moa. Hon bloggar om hennes vardag, mode, skönhet och livet som att vara en 15-årig tjej som bor i Umeå. Hon tar otroligt fina bilder som hon delar med sig av på bloggen, där tipsar hon även om allt ifrån mat till bikinisar. En toppenblogg enligt mig, klicka HÄR för att komma till hennes blogg!
 

18.10.2013

DATUM: 2013-10-18 KLOCKSLAG: 14:58:08
Titta så fint Jessica fixade mitt hår idag på skolan!! Ännu en skolvecka är över och nästa vecka går jag bara i skolan två dagar, hur skönt!? På grund av det så har jag mycket att göra i helgen, måste försöka ta igen det jag missar redan nu så jag slipper ligga jättemycket efter när jag kommer hem igen. Ska snart iväg med mamma och övningsköra och ikväll vankas det tacos till middag och idolmys hemma hos min favorit, Moa. Det blir nog hur mysigt som helst! Puss så länge!
 
Ps: Uppskattar så mycket att ni fortfarande är inne på min blogg fast jag uppdaterar dåligt, men jag ska försöka bättra mig, bästa ni! Ds.
 

Utan uppdatering i fyra dagar

DATUM: 2013-10-16 KLOCKSLAG: 21:46:31
Jag är fullt medveten om att bloggen har stått totalt stilla i fyra dagar men jag har orsaker till det. Jag har haft och har massa att göra i skolan, dansen och sådär fram tills lovet med tanke på att jag åker utomlands nästa vecka.. Vet inte hur jag ska ta tag i bloggen men jag lovar att göra det, när är dock en helt annan fråga men först och främst måste jag fixa allt i skolan. Love you!

At the moment

DATUM: 2013-10-12 KLOCKSLAG: 21:24:56
Atm är jag ensam hemma men väntar på att Sara (↑), Erik och Andreas ska komma och göra mig sällskap. Vad vi ska göra har jag ingen aning om, utan det återstår att se! Well, vi hörs, puss!!
 
 

New bikini

DATUM: 2013-10-12 KLOCKSLAG: 16:09:03
Igår fick jag hem en bikini jag beställde i veckan, jag är jättenöjd verkligen! Har aldrig ägt en svart bikini så jag tänkte att denna får bli min första. Den sitter perfekt, verkligen helt perfekt och jag kommer bo i denna om tio dagar då jag lämnar Sverige för varmare breddgrader! 248 svenska fick jag ge för den, bilderna gör sig inte helt rättvisa utan klicka HÄR för att komma till den.

Skolan tar över mitt liv...

DATUM: 2013-10-11 KLOCKSLAG: 16:30:45
Förlååååt för att jag inte har bloggat, men jag har inte haft tiden till det. Har verkligen jättemycket att göra i skolan för tillfället och jag prioriterar skolan innan bloggen så jag har pluggat massa och därför inte haft tid till att uppdatera bloggen. Till veckan har jag naturkunskaps-prov, historie-redovisning, samhälls-inlämning och en engelska bokrecension ska vara klar. Veckan därpå går jag i skolan två dagar och en av dagarna har jag spanskaprov och därefter åker jag utomlands, HUR SKÖNT!? Har iallafall jättemycket att göra men jag ska försöka att uppdatera så mycket jag kan. 

Hösten är så fin

DATUM: 2013-10-09 KLOCKSLAG: 17:47:29
Passade på att ta lite bilder i badhusparken med min fina kvartett (Saga tog bilden). Har haft en bra skoldag där jag har hunnit blivit klar med ett historie-arbete samt fått tillbaka mitt matteprov, är så himla nöjd!! Alldeles strax vankas det middag här hemma och sen ska jag ut och övningsköra lite, wohooo puss!!
 

Beslutsångest

DATUM: 2013-10-08 KLOCKSLAG: 21:47:19
Jag behöver er hjälp, även nu har jag beslutsångest när det gäller svart eller brun, men denna gång är det dessa väskor det gäller. Så var ärliga nu och kommentera vilken av dem ni tycker är snyggast, skulle passat till mig och som jag ska beställa. Tack på förhand käraste ni! 
 
Och NEJ, det är inte äkta Celiné väskor, dessa två är fake haha!
 

Så mycket att göra men så lite tid

DATUM: 2013-10-08 KLOCKSLAG: 21:32:55
Är helt slut efter denna otroligt långa tisdag (okej, dom är alltid 24 timmar men ja..). Slutade skolan halv fem, åkte hem och åt middag, bytte om, åkte iväg och hade danslektion för mina ungar, slutade sju, åkte hem, duschade och nu sitter jag här. Skolan tar verkligen min ork, motivation och tid, just nu innan lovet har jag jättemycket att göra. Vill egentligen inte att det ska gå ut över bloggen men det måste det göra, ska iallafall försöka göra mitt bästa innan jag åker utomlands, love you!!
 

Om jag var rik skulle jag bära detta

DATUM: 2013-10-07 KLOCKSLAG: 22:16:38
 

Måndag igen

DATUM: 2013-10-07 KLOCKSLAG: 21:57:18
Hej på er! Har inte hunnit uppdatera idag, gick till biblioteket och pluggade efter skolan, därefter åkte jag hem och sen kom Sara och vi åkte på dans, efter det gick jag till Moa och drack te & åt mackor så ja, nu är jag hemma och kan uppdatera er.
 
Har haft hur ont i magen som helst hela dagen (#såntsomtjejerharengångimånaden #sorryförattjagärintim) och det vill inte ge sig, så jag ska gå och lägga mig nu i hopp om att det blir bättre men jaja, vi får se. Förresten, har hittat en jättegod nyttig chokladfluff som jag ska ge er receptet på, om det blir idag eller imorgon återstår att se. Puss!
 

Goodnight dear readers

DATUM: 2013-10-06 KLOCKSLAG: 22:28:26
Har skypeat med Ylva i ungefär en timme och nu hade
jag tänkt att lägga fram kläder tills imorgon och därefter
lägga mig i sängen för att sova. Imorgon börjar jag fem
i tio och slutar tjugo över tolv, efter jag har slutat ska jag
troligen till biblioteket och plugga. På kvällen vankas det
dansträning men vi får se om jag ska gå, förkylningen
kanske hindrar mig, menmen vi får se helt enkelt!
Sov gott käraste ni, vi hörs imorgon!
 
 
 

One year ago

DATUM: 2013-10-06 KLOCKSLAG: 22:17:13
Dessa bilderna är ungefär ett år gamla, ser ni någon skillnad? Haha jag tycker dock att jag ser ungefär likadan ut som jag gör nu menmen, kul att bjuda på någonting ni inte har sett förut!
 
 
 

De 6 underbara städerna jag besökt iår

DATUM: 2013-10-06 KLOCKSLAG: 21:27:10
Oslo, London, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles och Stockholm
 
 
 

My spotify-playlist

DATUM: 2013-10-06 KLOCKSLAG: 19:08:58
I brist på blogginlägg tänkte jag dela med mig av min
spotifylista! Hoppas det uppskattas och ett tips hörni,
scrolla ner så kommer ni till dom "nyare" låtarna.
Hope you like it!

Godnatt inlägg

DATUM: 2013-10-06 KLOCKSLAG: 00:44:48
Godnatt kära bloggläsare, sov så gott! 
 

Hur du matchar en mönstrad kavaj

DATUM: 2013-10-05 KLOCKSLAG: 21:52:00
Fick en kommentar om att jag skulle visa hur man kan matcha en mönstrad kavaj så jag gjorde ett collage för att visa vad jag tycker man kan matcha med. Vill man vara lite "finare" och uppklädd tycker jag en kortärmad vit blus är perfekt, om man ska ha det till vardags kan man ha en enkel t-shirt. Svarta jeans funkar alltid och sen kan man ha en klocka som piffar upp det hela och snygga boots och en vit väska till! Hoppas du som kommenterade blev nöjd, puss!
 

Lördagsmorgon

DATUM: 2013-10-05 KLOCKSLAG: 13:04:07
Vaknade för sisådär två timmar sedan och sen dess har jag hunnit ätit en liten "lyxfrukost" (↑), druckit två koppar te, kollat på top model samt tittat lite bloggar. Denna dag kommer jag spendera i sängen framför dataskärmen, min förkylning har inte blivit bättre utan snarare sämre så jag måste bara ligga hemma och försöka bli frisk. Om jag orkar ska jag börja med en samhälls-uppgift men vi får se. 
 
Skulle bli himla glad om ni kommenterade vad ni vill se i bloggen, det skulle verkligen hjälpa mig! Pussar!
 

Två olika till hösten

DATUM: 2013-10-05 KLOCKSLAG: 00:24:59
Ni verkar uppskatta när jag lägger upp collagen, så jag tänkte fortsätta med det! Är det någonting ni vill att jag ska "visa"? Till exempel jag tycker man matchar ditt eller datt osv? Kommentera så lovar jag att fixa det! Outfitsen ovan är riktigt snygga och perfekta till hösten eller vad säger ni? Puss & godnatt!
 

Fredagsmys

DATUM: 2013-10-04 KLOCKSLAG: 23:56:17
Denna kväll så har jag myst på tillsammans med Amanda, hon kom hit runt sju och sen dess har vi suttit bänkade framför tv'en där vi har tittat på idol samt ätit gotta. Just nu ligger jag i min säng och ska snart gå och lägga mig, är så himla trött efter denna vecka så det ska bli så oerhört skönt att sova ut imorgon!! Vad jag ska göra imorgon återstår att se, är min förkyldning kvar så måste jag tyvärr vara hemma hela dagen (vilket jag tror) annars ska jag nog gå ut och träffa någon, vi får se helt enkelt!
 

Dresscode

DATUM: 2013-10-04 KLOCKSLAG: 15:00:57
Tröja - Bikbok | Sjal - Gina Tricot | Byxor - Bikbok | Skärp - mammas
 

Helt slut

DATUM: 2013-10-03 KLOCKSLAG: 20:57:29
Är verkligen helt slut nu, kom hem runt halv åtta eftersom att efter skolan gick jag iväg på en övningskörskurs som varade i tre timmar, är så himla trött efter hela dagen.. Dock måste jag plugga inför morgondagens matteprov så jag kan inte gå och lägga mig än, well ha det bra!
 

Perfect to autumn

DATUM: 2013-10-02 KLOCKSLAG: 22:57:31
Som denna outfit ovan kommer jag gå klädd i höst, eller jag iallafall önskar att gå klädd så! Har inskaffat mig gröna jeans och ska köpa bruna boots (inte primeboots) och sen ska jag se vad det blir för dunjacka men en beige halsduk ska jag nog införskaffa mig. Sen ljusrosa naglar och läppar som matchar och piffar till det hela och självklart ska man lukta gott också och det gör man om man använder vs misten, aqua kiss. Gash vad snyggt!!
 

Onsdag

DATUM: 2013-10-02 KLOCKSLAG: 22:15:00
Har haft en lång dag, när jag klockan kvart över fyra slutade skolan så gick jag, Saga, Elin och Emma iväg och köpte oss lite sallad och därefter satte vi oss på biblioteket och pluggade till fredagens matteprov i sisådär två timmar. När jag kom hem duschade jag en snabbis och därefter gick jag till Moa där det bjöds på middag och tjejsnack och när klockan närmade sig nio gick jag hem igen.
 
Skulle mer än gärna bara lägga mig i sängen och sova fram till höstlovet, jag är så less på att vara förkyld & sjuk, på allt plugg, på att aldrig helt kunna "andas ut" och sådär, jag behöver åka bort lite. Som tur är så är det bara 21 dagar tills jag åker till Oman, längtar så oerhört mycket ska ni veta!! Återkommer, pussar!
 
 

Matteplugg

DATUM: 2013-10-01 KLOCKSLAG: 20:24:51
Gaaash, jag har verkligen jättemycket att göra nu, har världens matteprov på fredag och det måste jag plugga sönder till så jag måste tyvärr lägga bloggen till sidan denna kväll. Ska försöka skriva ett inlägg till innan jag går och lägger mig, men vi får helt enkelt se, pussar!
 

I skolan på en psykologi lektion

DATUM: 2013-10-01 KLOCKSLAG: 15:30:53
Atm så har jag min sista lektion som är psykologi, slutar tjugo i fem och då ska jag hem och äta och därefter åker jag iväg till dansen för att ha en danslektion. Har egentligen ingenting mer att skriva utan tänkte mer uppdatera er och visa att jag lever, haha nej men skämt och sido men jag ville bara uppdatera er. Well, hoppas nu har en jättebra dag!!